Stale sa mi zda o nejakom vojenskom dostojniku. Mam to akoby v sebe v podvedomi. Som mlada zena a stale citim za sebou jeho pritomnost. Je to zvlastne. Nikto o tom nevie. Som vydata, mam dve male deti a svojho muza milujem. Ale uz su to roky, co mam v sebe pocit, akoby stale za mnou bol ten dostojnik. Cusim o tom, lebo si myslim, ze je to divne...
Su to spomienky z minuleho zivota?
Inora, si tu ešte? Máš už synčeka zdravého? Oddýchla si si trošku? Nenašla si môj mail? Máš ešte záujem?
Ahoj bella,
kladieš dobré otázky a možno by Ježiš aj reagoval tak ako píšeš.....ale možno aj nie. Keď si zoberieš jednotlivé situácie z biblie do ktorých bol Ježiš postavený, dokázala by si predpovedať, ako tú situáciu vyrieši Ježiš, ako sa zachová, čo povie? Ja to neviem a myslím že to nevie nikto z ľudí, lebo cesty Božie a jeho zámery sú oveľa vyššie ako ľudské. Ježiš sa proste správa pre človeka nepredvídateľne.
Pozri, okrem prípadov, keď sa Ježiš dáva spoznať, máme aj prípady, keď sa nechá hľadať, ako sú napríklad emauzský učeníci. Niekedy proste človeku srdce horí, všetko pozná a aj tak Ho nerozozná. Ja si dokonca myslím, že presne toto je najčastejší prípad nášho bežného každodenného života....
Nech sa Ti darí :)
Inora, si veriaca? Vyrastala si vo veriacej rodine? Čo vieš o Ježišovi? Modlievaš sa?
Spomínali sa tu minulé životy či astrálne cestovanie. Ak by to bol Ježiš z On a ja, ako si myslí Filip, treba si uvedomiť, že Ježiš popiera existenciu minulých životov. Ten dôstojník Inore povedal, že sama vie, prečo jej pomáha. Podľa neho ona vie. Inora, podľa toho čo píšeš, Ty to ale nevieš a pýtaš sa nás, či to môže byť spomienka z minulých životov. S možnosťou, že by to mohol byť Ježiš/Boh, si zdá sa sama neuvažovala, upozornil Ťa na to až Filip. Ak by to bol Ježiš, ktorý pozná všetko, aj Tvoje zmýšľanie a úvahy o minulých životoch, myslím si, že by Ťa na Tvoj omyl upozornil už veľmi dávno. On je pravda a ak On je tým mužom, nenechal by Ťa žiť v klamstve.
Bola by som na Tvojom mieste opatrná. Existuje Boh, existujú dobrí anjeli, ale aj zlí anjeli. Viac svetla by vniesla odpoveď toho muža na otázku, kto vlastne je. Ak by to bol Ježiš, nemyslím si, že by Ťa nechal roky v zmätku a nejasnosti, ale ako Gabrielle Bossis, povedal by aj Tebe priamo, kým je. A ak je to naozaj On, takú otázku by nepovažoval za nemiestnu, ale naopak, nevedel by sa dočkať, kedy ju položíš, aby Ti mohol odpovedať a odhaliť svoju totožnosť. Priamo na otázky o tom, kto je, odpovedala aj Panna Mária, keď sa zjavovala deťom. Boh túži nechať sa poznať. Skús sa večer pred spaním modliť k Bohu spolu s modlitbou zriekania sa zlého ducha (nájdeš na internete). Či nenastane nejaká zmena v správaní toho dôstojníka...
Mám 14 rokov ale už niečo o tom viem. Ja neviem ako to povedať ale cítim prítomnosť ak je pri mne. Cítim ju v našom byte. Ako malá som mala sny (neverím, že to boli sny. Pamätám sa na to ako keby to bola skutočnosť a verím tomu) že vždy keď som šla do obývačky ma niečo ťahalo do kúpeľne. Utekala som pred tým a skrila tak, že som sa schovala pod stôl do rodičovskej spálne. Doteraz cítim z kúpeľne niečo, čo tam je. V našom vchode v bytovke je tiež niečo. Lenže toto všetko čo vidíme či cítime, To je iba to čo chceme. Vidia to iba naše oči. Skutočnosť je inde. Ver mi
Ahoj Inora, posielanie sprav tu nie je. Kycera ma mail. Mozem ti ho poskytnut ak chces, Kycera s tym suhlasi.
Kycera existuje tu IP alebo mas email?
Inora, do vyhľadávania si zadaj tému "Otázka pre ženy - najskôr odmietnutie, potom záujem", nájdeš ma.
Kycera ano, jeho cele meno sa sklada z troch mien. Kde ti ho zaslem? Ja nie som na Sk, preto sa nemozem ist pozriet na jeho hrob. Pamatam si ho po slovensky, lebo mi ho prelozila kamoska. Ale rusky neviem...
Inora, myslím, že aj Filip ovláda ruštinu. Ja znaju russkij alfavit, čuť-čuť umeju čitať po-russki i raspiť stakan vodky. Tomu budeš rozumieť aj Ty! Len nezabudni, že Rusi majú meno a dve priezviská!
Netreba, je toho viac. Chcela som Ti to ponúknuť hneď, ale pozrela som sa na ten Tvoj nick a začala rozmýšľať : TREBA to tej kočke poslať alebo NETREBA? Tak som sa radšej spýtala. A nemáš začo! :)