Stale sa mi zda o nejakom vojenskom dostojniku. Mam to akoby v sebe v podvedomi. Som mlada zena a stale citim za sebou jeho pritomnost. Je to zvlastne. Nikto o tom nevie. Som vydata, mam dve male deti a svojho muza milujem. Ale uz su to roky, co mam v sebe pocit, akoby stale za mnou bol ten dostojnik. Cusim o tom, lebo si myslim, ze je to divne...
Su to spomienky z minuleho zivota?
Filip, zapisem. Neviem kolko knih sa uz napsalo na zaklade niecoho takeho, len sa o tom mlci...
Netreba, co si zazila ty?
Kýčera, tento príbeh nepoznám, ale poznám ich plno aj z blízkeho okolia, a aj ja som už zažila všeličo...
to nic nie je
To ani myslim nemusime rozoberat tie podrobnosti mesta, neviem ci to ma nejaky vyznam. Aj ked by ma to zaujimalo...to tiez zapises do tej knihy? Mas uz nieco napisane?
Preco myslis, ze ma zaujem aby si to zapisala a zverejnila?
Nespoznavam, ale neukazuje mi to casto. Casto citim len jeho pritomnost.
Ak tie miesta, kam Ťa berie, spoznávaš, môže sa jednať o déjá vu...
Myslim tym nasu konverzaciu...Nie, iba mi ukazuje to mesto v mojej mysli, ja sa v mysli prenasam tam do ineho casu, ale sucasne som "pricetna" pri sebe, alebo ako to nazvat. Ked sa ma niekto v tej chvili nieco opyta, tak normalne odpovedam. Som duchom pritomna, len polovicka mojej mysle je tam. Neviem ako to mam vysvetlit. To sa nestava cez den casto, len pred spanim, ked je vsade ticho. Zvlastnost toho mesta je, ze su tam nejak divne zakrutene leskle steny. Ale to su uz veci, co by som nerada davala takto na net. Ja tam nie som psychicky ani fyzicky. V mysli mi o tom meste iba prebehnu akokeby nejake zablesky, ako ta svadba, nejake podzemne pole, ci co to je, stale vidim tie zvlastne zakrutene steny. Ale to trva iba chvilu. Inac ho normalne iba citim cez den tak, ako som pisala..
Ked by sme hovorili o cestovani, tak by sme najprv mali urcit, ci to mesto je realne, ci naozaj niekde existuje, ze si tam bola duchom.
Ja som myslel, ze je to skor obraz, ktory je ukazany v tvojej mysli.
Ty to nevnimas ak predstavu, ale ako realny niekde exsitujuci svet, kde si nejakym sposobom v tom okamihu prenesena?
To, ze ideme hlbsie myslis tuto diskusiu, alebo teba s Nim?
Nasa komunikacia vznika vtedy, ked ma berie na ine miesta. Nezname mesto, podzemne mesto, alebo nieco take. Tam si ma berie za zenu. Je mi s nim dobre. Silueta jeho postavy je silna, vysoka, ale tvar som nikdy nevidela. Tak si ju domyslam, skusam hladat jeho tvar, ale to sa mi nedari... Intuicia mi hovori, ze je tam vodca. Podla mna som si to vylozila tak, ze je to vojensky dostojnik. Na nete som si nasla nieco o astralnom cestovani. Moze to byt toto, alebo je to predsa len nejaky medzisvet? Teraz sa uz dostavame do veci hlbsie.
Dlho som neverila že niečo také je, ale už som presvedčená že je