Su to spomienky z minuleho zivota?

Príspevok v téme: Su to spomienky z minuleho zivota?
Inora

Stale sa mi zda o nejakom vojenskom dostojniku. Mam to akoby v sebe v podvedomi. Som mlada zena a stale citim za sebou jeho pritomnost. Je to zvlastne. Nikto o tom nevie. Som vydata, mam dve male deti a svojho muza milujem. Ale uz su to roky, co mam v sebe pocit, akoby stale za mnou bol ten dostojnik. Cusim o tom, lebo si myslim, ze je to divne...

Inora

Filip ano, "povedal" mi len to. Ze to viem sama....

Kycera neviem, on mi dava len dobro a lasku a moj zivot ovplynuje pozitivne. Aku pomoc presne myslis?

Filip TT

Hej Inora, poznám to. Človeku sú vložené do mysle buď čisto slová alebo aj s "hlasom". Nepočuješ to cez uši, ale cez myseľ.

Takže si sa predsa len pokúsila o komunikáciu. Položila si mu otázku Kto si? a on odpovedal len Odpovede poznáš sama. Nič viac?

Inora

Ak sa da komunikovat s medzisvetom prostrednictvom mojho vnutorneho hlasu, tak mi to "povedal" on. Na moje otazky mi odpovedal prostrednictvom mojho vnutorneho hlasu - intuicia, alebo ako to nazvat. Zniem nie velmi normalne, ze? Ja to viem. Uz som si hladala, ze co je schizofrenia, ale je to nieco uplne ine. Ja som v zivote stastna, moje okolie ma maju radi, ze vraj som taka normalna baba, to tvrdia moji najblizsi a znami. Ale o tom svojom tajomstve zaryto mlcim, lebo by to nikto nepochopil. Preto to uz davam na papier. Napisem o tom knihu, ako som uz pisala a nikto nikdy nebude vediet, ze sa to skutocne deje. Niekde v medzicase, medzisvete, ale deje...

Inora

Cau Filip, moj najmladsi syn mal vcera horucky. Plac, vresk, plny nostek, nemohol zaspat. Ma len 6 mesiacov. Manzel v druhej izbe so starsim synom, aby zaspal aspon ten, kedze rano mal skolku. No a ja sama v izbe s babom, tiez vyvedena z miery... Potom som ho zacala vnimat, akokeby ma objal, taky klud sa rozsiril v izbe. Zaspala som hned a maly tiez. Asi sa ho neda ani velmi pytat na nic. Vraj odpovede viem aj sama.

Kýčera

Netreba, poznáš príbeh 2-ročného chlapca, kt. si spomenul, že bol pilotom, lietal na Corsairi, spomenul si na meno svojho kamaráta a pri poslednej akcii počas 2. svet. vojny zahynul?