Stale sa mi zda o nejakom vojenskom dostojniku. Mam to akoby v sebe v podvedomi. Som mlada zena a stale citim za sebou jeho pritomnost. Je to zvlastne. Nikto o tom nevie. Som vydata, mam dve male deti a svojho muza milujem. Ale uz su to roky, co mam v sebe pocit, akoby stale za mnou bol ten dostojnik. Cusim o tom, lebo si myslim, ze je to divne...
Su to spomienky z minuleho zivota?
Mozem vediet prosim co si sa ho presne pytala? Aby sme vedeli, co mas vediet sama...
Filip ano, "povedal" mi len to. Ze to viem sama....
Kycera neviem, on mi dava len dobro a lasku a moj zivot ovplynuje pozitivne. Aku pomoc presne myslis?
Hej Inora, poznám to. Človeku sú vložené do mysle buď čisto slová alebo aj s "hlasom". Nepočuješ to cez uši, ale cez myseľ.
Takže si sa predsa len pokúsila o komunikáciu. Položila si mu otázku Kto si? a on odpovedal len Odpovede poznáš sama. Nič viac?
Inora, máš záujem o pomoc?
Ak sa da komunikovat s medzisvetom prostrednictvom mojho vnutorneho hlasu, tak mi to "povedal" on. Na moje otazky mi odpovedal prostrednictvom mojho vnutorneho hlasu - intuicia, alebo ako to nazvat. Zniem nie velmi normalne, ze? Ja to viem. Uz som si hladala, ze co je schizofrenia, ale je to nieco uplne ine. Ja som v zivote stastna, moje okolie ma maju radi, ze vraj som taka normalna baba, to tvrdia moji najblizsi a znami. Ale o tom svojom tajomstve zaryto mlcim, lebo by to nikto nepochopil. Preto to uz davam na papier. Napisem o tom knihu, ako som uz pisala a nikto nikdy nebude vediet, ze sa to skutocne deje. Niekde v medzicase, medzisvete, ale deje...
Pekne :) To vieš od neho, že odpovede poznáš sama?
Cau Filip, moj najmladsi syn mal vcera horucky. Plac, vresk, plny nostek, nemohol zaspat. Ma len 6 mesiacov. Manzel v druhej izbe so starsim synom, aby zaspal aspon ten, kedze rano mal skolku. No a ja sama v izbe s babom, tiez vyvedena z miery... Potom som ho zacala vnimat, akokeby ma objal, taky klud sa rozsiril v izbe. Zaspala som hned a maly tiez. Asi sa ho neda ani velmi pytat na nic. Vraj odpovede viem aj sama.
Cau Inora, tak co, mas nieco noveho? Ako sa ti zaspavalo? :)
Netreba, poznáš príbeh 2-ročného chlapca, kt. si spomenul, že bol pilotom, lietal na Corsairi, spomenul si na meno svojho kamaráta a pri poslednej akcii počas 2. svet. vojny zahynul?