Stale sa mi zda o nejakom vojenskom dostojniku. Mam to akoby v sebe v podvedomi. Som mlada zena a stale citim za sebou jeho pritomnost. Je to zvlastne. Nikto o tom nevie. Som vydata, mam dve male deti a svojho muza milujem. Ale uz su to roky, co mam v sebe pocit, akoby stale za mnou bol ten dostojnik. Cusim o tom, lebo si myslim, ze je to divne...
Su to spomienky z minuleho zivota?
myslim, ze toto je presne to nieco nad nami :)
To nebude nejaká vystresovaná blúdiaca ľudská duša...
Inora, toto bol tvoj prvý rozhovor s ním? Rozprávala si sa ním už niekedy predtým?
Presne tak, nieco v tom zmysle. Ale tu moc nevyuziva proti mne.
Inora este dve otazky ma napadaju....
Ked som sa pytal, ci sa v tych obrazoch, co ti ukazuje, neobjavuje motiv, ze by za teba polozil zivot alebo ze za teba polozil zivot, ty si odpovedala, ze to NEMUSI, ze ma moc.
Chcela si tym povedat, ze ma taku moc, ze by mu nic a nikto nemohol ublizit, ze sa vzdy deje jeho vola?
Ano, asi by to nebola dobra otazka teraz. Mozno si toto odhalenie nechava na neskor. Mozno na koniec mojho zivota, alebo az po nom. Vsetko sa deje z nejakeho dovodu....
Ano, asi by to nebola dobra otazka teraz. Mozno si toto odhalenie nechava na neskor. Mozno na koniec mojho zivota, alebo az po nom. Vsetko sa deje z nejakeho dovodu....
Inora to si sa ho pýtala krásne otázky. :)
Myslim si, že ti povie všetko, čo uzná za vhodné. Tiež si myslím, že ak by si sa pokúsila zistiť niečo viac, ako on uzná za vhodné, cez nejakých psychotronikov, tak ho urazíš. Má svoju autoritu, česť a vážnosť...
Myslíš, že priama otázka Kto si? by nebola vhodná? Cítiš pri ňom, že to nie je dobrá otázka?
Mesacny princ si uplne z cesty :)
Opytala som sa ho, preco ma tak chrani, preco ma ma tak rad a preco mi dava do zivota taky cenny dar - pocit bezpecia, lasky, psychicku vyrovnanost. Tam mi odpovedal, ze to viem aj sama. Podakovala som sa mu a "povedala", ze chcem, aby bol pri mne navzdy....
Chceš to preberať tu na fóre alebo v súkromí? Máš taký mail, z kt. sa nedá zistiť, kto si?