Stale sa mi zda o nejakom vojenskom dostojniku. Mam to akoby v sebe v podvedomi. Som mlada zena a stale citim za sebou jeho pritomnost. Je to zvlastne. Nikto o tom nevie. Som vydata, mam dve male deti a svojho muza milujem. Ale uz su to roky, co mam v sebe pocit, akoby stale za mnou bol ten dostojnik. Cusim o tom, lebo si myslim, ze je to divne...
Su to spomienky z minuleho zivota?
Filip, ja to vidím takto : Dievča je po psychickej stránke v poriadku, drogy nebrala, je hypersenzitívna, a to na ňu preniesol niekto z jej predkov. To, čo cíti, cíti správne, len si to potrebuje potvrdiť, overiť, zdôveriť sa s tým...A aj to je istá forma pomoci. Nie je sama na svete, aj mnohí iní mali, majú a budú mať takéto a podobné zážitky. Niektoré sú zdokumentované, iní sa radšej s tým nepriznávajú a ďalší napísali o tom knihy. Myslím si, že nám už toho povedala dosť, ostatné informácie sú už intímneho charakteru, zatiaľ sú len jej vlastníctvom. Aj keď je fórum anonymné, nie je to celkom tak... Mám pocit, že je tu nová, nevie ešte čítať v ľuďoch, má málo životných skúsenosti, aj keď ju niektorí prispievatelia priťahujú, má svoje pochybnosti a ja sa jej nečudujem. Nemôže vedieť, či sme takí istí ľudia, ako sa na fóre prezentujeme, aj v skutočnosti, či jej neublížime, či ju nesklameme, či dokážeme byť aj diskrétni, či nebudeme na ňu tlačiť, vyťahovať informácie,... No zdá sa, že sa chce rozprávať, lenže...Lenže má malého synčeka, kt. je chorý, musí sa oň starať, to ju vyčerpáva... Nemôže sedieť stále pred počítačom a kŕmiť našu zvedavosť. Možno by jej viac vyhovovalo, ak by požiadala ona o kontakt Teba, Anjelika*...Dopraj jej čas...
Cau Inora,
ked hovoris, ze sa jedna o podzemne mesto, s lesklymi poprehybanymi stenami - to nevyzera ako realne pozemske mesto.
Neznamy tomu mestu vladne a sobasi sa tam s tebou.
Vecer ma napadlo, ze sv.Terezia Avilska napisala knihu Hrad vo vnutri, kde opisuje dusu ako hrad z kristalu. V tom hrade je plno komnat, kazda ma svoj vyznam. Ak je to cista dusa, prichadza sem Boh - Jezis, vladne tej dusi a splyva s nou... To je len napad, netvrdim, ze to je takto. Neviem, co by to cele mohlo znamenat. Ale hreje to pri srdci. :)
Prisiel vcera?
:)
Kycera dakujem za tip. Pozriem si tu knihu.
-Netreba, aj ja.:) Hľadaj tieto mená - James M. Huston, James Leiniger, Cameron Macaulay,...Nájdeš aj na karolinaloskotova.blog.cz. Hľadaj v sekcii zaujímavosti články "Chlapec se vzpomínkami mŕtveho...", "Reinkarnace : Cameron, chlapec...",... Môžeš pozrieť aj archetypologičku Somezedu.
-Inora, pre Teba tu mám knihu od Jenny Cockell "Deti včerajška", v origináli "Yesterday´s Children".
-Príjemné čítanie, dievčence!
Inora, aby som neodbočovala od témy, tak napíšem ten, čo asi môže súvisieť s minulým životom, ešte som bola vtedy malá-mohla som mať 4-5rokov a mala som taký "sen", že ako malé bábo som mala na sebe plno káblikov a bola som napojená na prístroje.
Kýčera, určite, takéto príbehy ja vždy rada :)
taketo cosi mnohi v zivote zazili urcite len malokto o tom hovori
Inora - ja mám jednu takú veľmi obľubenú. Sú to zápisky Gabriely Bossis a volá sa: On a ja.
Netreba, a chceš poznať?