Su to spomienky z minuleho zivota?

Príspevok v téme: Su to spomienky z minuleho zivota?
Inora

Stale sa mi zda o nejakom vojenskom dostojniku. Mam to akoby v sebe v podvedomi. Som mlada zena a stale citim za sebou jeho pritomnost. Je to zvlastne. Nikto o tom nevie. Som vydata, mam dve male deti a svojho muza milujem. Ale uz su to roky, co mam v sebe pocit, akoby stale za mnou bol ten dostojnik. Cusim o tom, lebo si myslim, ze je to divne...

Kýčera

Inora, da! Ja nemnogo govorim po- russki. Keď som bola ešte mladá a pekná, tak to bol povinný jazyk na školách.

Inora

Filip dakujem za vyklad. Hrad je cista dusa, ktorej vladne Jezis. Je to pekne, o tomto sa este skusim poinformovat...

Kycera alebo Filip rozpravate a citate po rusky? Pretoze to meno viem po slovensky, ak by ste mi to vedeli prelozit do rustiny. Ak by si ho kycera mala moznost najst, tak iba podla mena v rustine, tak to ma na svojom hrobe...

Kýčera

Inora, pomôcť Ti dokážem v tom, že poznám pár nadšencov vojenskej histórie, môžu zistiť, ak sa bude dať, v akej jednotke slúžil, odkiaľ bol,...Tu je však potrebné zverejniť jeho meno a priezvisko a všetky údaje, kt. máš. A keď dáš presnejší opis tej uniformy a máš záujem, dá sa preveriť, či to bol vojak, či nejaká šarža,...Okolo cintorínov sa dá tiež niečo zistiť, rozhodiť siete po celom Slovensku...Aj okolo Ústredného vojenského cintorínu...A aj iné...Môžeš to riešiť tu, kde chceš...Porozmýšľaj nad mojou ponukou a rozhodni sa sama. Otázky môžeš klásť Ty, ak budem vedieť, odpoviem. Ak by som nevedela, tak vyťažím kamarátov z mokrej štvrte. Ak by slúžil v letectve, tak by si odpovede určite dostala a netrvalo by to dlho. Ty sama si určí kedy, kde, s kým a o čom sa chceš rozprávať. :)

Inora

Ahojte
Filip
Kycera
Diskusia s vami je fajn. Uz len to, ze sa mozem o tom s niekym "porozpravat" - popisat. Nikto by to okolo mna nikdy nepochopil, takze v podstate mi to pomaha...

Filip TT

Kýčera: ja si tiež kladiem takéto otázky, čo je vhodné, či sa pýtať a čo sa pýtať...

Inora, ako to vidíš ty? Čo s diskusiou? Povedz otvorene :)

Rad by som ti tiez povedal nieco sukromne, ak by si s tym suhlasila.