Stale sa mi zda o nejakom vojenskom dostojniku. Mam to akoby v sebe v podvedomi. Som mlada zena a stale citim za sebou jeho pritomnost. Je to zvlastne. Nikto o tom nevie. Som vydata, mam dve male deti a svojho muza milujem. Ale uz su to roky, co mam v sebe pocit, akoby stale za mnou bol ten dostojnik. Cusim o tom, lebo si myslim, ze je to divne...
Su to spomienky z minuleho zivota?
Kycera ja viem, ze ma chapes, to som napisala len tak "recovo". Viem, ze ma beries vazne a dakujem ti za to. Vela ludi by ma v tomto nepochopilo. Skusim sa opytat po rodine, ked sa mi naskytne situacia. No ked som mala 17, tak som urobila v zivote nieco, za co sa hanbim a bojim sa o tom rozpravat. Zrejme to nikto nikdy neurobil a mozno to ma suvislost s tym, co sa mi deje teraz?...
Philp dakujem za odpoved, rozumiem tvojej teorii, ale ako to moze byt ziva bytost, ked ho nevidim?
Čo ak je pravda? Aby bytosť v medzisvetí prežila tak dlho , ako ty píšeš, predpokladám, že to trvá od detstva, musela by disponovať životnou energiou...a to sa nejak moc nedeje. Zase odtiaľ, potiaľ. Preto ti vravím, sama si to vytvorila a samu seba podporuješ. Nie je problém oživiť svoje srdce a kdekoľvek...pri sebe, na sebe, za sebou, v Turecku, na Plejádach..záleží, kam až siaha. Ale pre nás je najdosiahnuteľnejšia práve tá telesná blízkosť. Rozhodne si normálna, pokiaľ teda neskĺzneš do nejakých bludov a nezačneš sa exorcistovať. :o)) Samu seba podporovať je ok, horšie je, keď sa začneš ponárať do neviem akých hĺbok, tam už sú iné svety, to by ti mohlo riadne zakývať s psychikou. preto ti rozhodne neodporúčam žiaden regres. Proste..ak ťa to niečo podporuje, podpor to aj ty..slušne poďakuj, uži si to potešenie..a tým nech to pre teba hasne. Rozumieš? :o) Veľa nadšencov regresívnych terapií skončilo na psychiatrii..Sme tu a teraz a to je to kľúčové...
Ono je to takmer vždy vedľa danej osoby...
Tym lokalizovanim mam na mysli, ze vie urcit kde v priestore sa ta osoba nachadza - ze vedla nej, za nou, sedi, stoji atd.
Filip, ona ho nelokalizuje, ona ho CÍTI!!! A keďže jej pomáha, museli mať medzi sebou nejaký vzťah a rozhodne jej neublíži...
Veštkyňa nie! Osoba, kt. duchov vidí, regreska,...A aj ona sama môže prísť na to, kto jej pomáha...
.... a veštkyne sú podvodníčky, tie ti nakecajú čo chcú.
To co si Inora teraz napisala to je podla mna klucova vec:
ze ti "vysiela mi vela, ale velmi vela dobrej energie do zivota" a ze je ti pri nom "dobre, upokojujuco"...
Z toho je vidno, ze to nie je psychicka porucha, pretoze poruchy a choroby zhorsuju stav. Clovek ma vela dobrej energie, citi sa dobre a pokojne, ked je vsetko OK, ked vsetko funguje ako ma. Drogy dokazu navodit velmi dobre stavy, to sa ale prejavi potom neskor, ked je zas cloveku mizerne. Na teba to vsak dlhodobo - dlhorocne posobi len dobre.
Nejaka spomienka to tiez nebude - spomienky clovek nevie lokalizovat v priestore, ze prave teraz sedi vedla mna, stoji za mnou atd....spomienka je obrazok, film, vnutorny pocit....
Mne to vychádza tak, že je to samostatná živá bytosť.
Odpoved by ti mohla dat dobra vestkyna. Skus za nejakou zajst osobne.
Inora, či to chápem? Čo myslíš, prečo som sa Ti ozvala?! Ten smajlík znamená, že sa usmievam, n e v y s m i e v a m!!! Tak len pekne hoď reč s tými staršími členmi rodiny, ako Ti celý čas radím! A s bratom sa veľa rozprávaj a vymieňajte si skúsenosti.