Su to spomienky z minuleho zivota?

Príspevok v téme: Su to spomienky z minuleho zivota?
Inora

Stale sa mi zda o nejakom vojenskom dostojniku. Mam to akoby v sebe v podvedomi. Som mlada zena a stale citim za sebou jeho pritomnost. Je to zvlastne. Nikto o tom nevie. Som vydata, mam dve male deti a svojho muza milujem. Ale uz su to roky, co mam v sebe pocit, akoby stale za mnou bol ten dostojnik. Cusim o tom, lebo si myslim, ze je to divne...

Inora

Ani nie, skor ked uz nevladzem, som vycerpana, vystresovana, smutna alebo ked som na dne, tak vtedy mi ukazuje v mysli upokojujuce obrazy. Hlavne pred spanim sa prenasam do nejakej inej zeme, doby, kde mi dava neskutocnu lasku a mne vsetok stres hned prejde. Som normalna?...

Inora

Ani nie, skor ked uz nevladzem, som vycerpana, vystresovana, smutna alebo ked som na dne, tak vtedy mi ukazuje v mysli upokojujuce obrazy. Hlavne pred spanim sa prenasam do nejakej inej zeme, doby, kde mi dava neskutocnu lasku a mne vsetok stres hned prejde. Som normalna?...

Filip TT

Ani ja o tom nikomu nerozpravam... mozno keby ludia o tom hovorili, ukazalo by sa, ze to zazilo vela ludi.

Nabáda ta aj k niecomu? Citis ze mu je milsie nieco co robis, ako nieco ine?

Inora

Anjelik. Pekne si to napisala. Dakujem. Ale moze to byt tiez niekto, koho som mala v minulosti rada? Vies, karma, ze ja som sa narodila znovu a on ostal v "medzisvete"...