Stale sa mi zda o nejakom vojenskom dostojniku. Mam to akoby v sebe v podvedomi. Som mlada zena a stale citim za sebou jeho pritomnost. Je to zvlastne. Nikto o tom nevie. Som vydata, mam dve male deti a svojho muza milujem. Ale uz su to roky, co mam v sebe pocit, akoby stale za mnou bol ten dostojnik. Cusim o tom, lebo si myslim, ze je to divne...
Su to spomienky z minuleho zivota?
to znie krasne :)
Aka to je krajina a doba? Co tam robite?
Ani nie, skor ked uz nevladzem, som vycerpana, vystresovana, smutna alebo ked som na dne, tak vtedy mi ukazuje v mysli upokojujuce obrazy. Hlavne pred spanim sa prenasam do nejakej inej zeme, doby, kde mi dava neskutocnu lasku a mne vsetok stres hned prejde. Som normalna?...
Ani nie, skor ked uz nevladzem, som vycerpana, vystresovana, smutna alebo ked som na dne, tak vtedy mi ukazuje v mysli upokojujuce obrazy. Hlavne pred spanim sa prenasam do nejakej inej zeme, doby, kde mi dava neskutocnu lasku a mne vsetok stres hned prejde. Som normalna?...
jasné, že také veci existujú len málokto im verí
Ani ja o tom nikomu nerozpravam... mozno keby ludia o tom hovorili, ukazalo by sa, ze to zazilo vela ludi.
Nabáda ta aj k niecomu? Citis ze mu je milsie nieco co robis, ako nieco ine?
V podstate ano, len chapat som to zacala az neskor... Sa hanbim o tom hovorit aj pisat, ale tak to je..
Citis ho odmalicka?
Hm, citim ochranu, lasku. Taku aku dava iba muz zene...
Mozes sa ho opytat, kto je. Mozes mu klast otazky aby nejakym sposobom odpovedal ano-nie.
Anjelik. Pekne si to napisala. Dakujem. Ale moze to byt tiez niekto, koho som mala v minulosti rada? Vies, karma, ze ja som sa narodila znovu a on ostal v "medzisvete"...