Stale sa mi zda o nejakom vojenskom dostojniku. Mam to akoby v sebe v podvedomi. Som mlada zena a stale citim za sebou jeho pritomnost. Je to zvlastne. Nikto o tom nevie. Som vydata, mam dve male deti a svojho muza milujem. Ale uz su to roky, co mam v sebe pocit, akoby stale za mnou bol ten dostojnik. Cusim o tom, lebo si myslim, ze je to divne...
Su to spomienky z minuleho zivota?
lnora, každý z nás má okolo seba priestor, ktorý by sa dal nazvať srdce. Je to priestor, ktorý je náš, sú to skúsenosti našej evolúcie od počiatku zrodenia ako živej hmoty....ale veľa ľudí ho nedokáže oživiť. Dalo by sa to nazvať aj spomienkami minulých životov. Len tým, že si na ne nespomíname, akoby pre nás neexistovali. Tebe sa podarilo časť svojho srdca oživiť, dať mu podobu, o akej píšeš. A keďže si to ty sama, logicky stojí na tvojej strane.:o) Podporuje ťa, radí ti, cítiš sa dobre. Môžeš si to nazvať hocijako, pre mňa za mňa, aj anjel strážny, Lucifer, Víla Cililink, Napoleon...ale si to ty sama. :o) A pretože tí druhí sú v nás, ale vždy len pri nás..tak môžu cítiť to isté, čo my. Preto je tak dôležité vnášať do svojho srdca. ale nie fyzického, lásku, súcit a porozumenie, dýchateľnú atmosféru. :o)
Ked clovekovi sibe, tak nie je z toho dobro. A z tohoto je dobro...
To som si myslela, ze mi sibe a no take veci asi naozaj existuju...
Len som ho citil. To musis mat krasne, ked si s nim stale :)
Ty kokso a to si ho videl, alebo len citil?
Raz v zivote som to zazil, ale intenzivne. V stresovej situacii stal za mojim pravym ramenom, jasne som to vnimal a ked som prvy krat nieco povedal, na vsetkych pritomnych sa preniesla az euforicka radost.
Filip, to ano? To som v zivote nepocula. Odkial to vies?
Tak to bude potom anjel strazny. Oni sa niekedy zobrazuju tak vo vojenskom, ale v antickom rimskom vojenskom obleceni.
Pomáha Ti, to je dobré! Zdá sa, že to, čo cítiš, cítiš správne.:)
Ja ho nevidim, iba citim. A citim sa pri nom dobre. Je to zvlastne... S nikym sa o tom nebavim, lebo by mi nikto neveril. On mi pomaha prekonavat vsetky stresove situacie v zivote. Dava mi vela pozitivnej energie, ktoru potom prenasam do svojej rodiny a detom. Je pri mne stale, a hlavne ked som sama, niekedy ho citim akokeby stal za mnou....