Su to spomienky z minuleho zivota?

Príspevok v téme: Su to spomienky z minuleho zivota?
Inora

Stale sa mi zda o nejakom vojenskom dostojniku. Mam to akoby v sebe v podvedomi. Som mlada zena a stale citim za sebou jeho pritomnost. Je to zvlastne. Nikto o tom nevie. Som vydata, mam dve male deti a svojho muza milujem. Ale uz su to roky, co mam v sebe pocit, akoby stale za mnou bol ten dostojnik. Cusim o tom, lebo si myslim, ze je to divne...

Inora

0.Anjelik, neviem, citim to nejak inak, ale chapem, co pises... Ak by to bola aj pravda, je to zle?
Kycera, moj brat ma nejake sklony vidiet energiu z druheho sveta. To viem iba ja. A ten anjel, alebo ako to nazvat sa ma nepokusa vytlacit z tela, len do kelu, niekedy citim tu jeho pritomnost tak velmi, ako keby prave sedel vedla mna. Vysiela mi vela, ale velmi vela dobrej energie do zivota, neviem, ci to chapes... Neviem preco, ale je mi pri nom tak dobre, upokojujuco...

Kýčera

-Vidím, že sa tu rozprúdila krásna diskusia, kým som bola preč!
-Inora, si hypersenzitívna a dobre si vyhodnotila svoju situáciu. Aj som si myslela, že to bude niekto blízky, ale na začiatku si dala málo informácii. Skús sa popýtať v rodine na toho dôstojníka. Možno Ťa to prekvapí, ale niekto z rodiny túto danosť preniesol na Teba! A možno bol v takej istej situácii ako Ty a radšej o tom mlčal. Tak skús mamu, starkú... A normálna nie si, si výnimočná! Neposielaj si svojho fešáčika nikam, drž si ho pri tele. :)
-Filip, môže to byť bývalý partner, niekto, komu ona v minulom živote pomohla, zachránila život a on prišiel splatiť svoj dlh. Niekto z rodiny, s kt. mala výnimočný vzťah, ten anjel, aj dva v jednom...Veď ak Ti niekto pomáha, nazveš ho tiež anjelom, či? :)

anjelik *

Z medzisveta si vyzdvihla svoje dve deti. :o) Skôr sa prikláňam k tomu, čo som napísala..že si to ty sama a vytvorila si si predstavu. Ale, ak by to teda aj bola bytosť a stále by *žila* v medzisvete vďaka tomu, že ju ty oživuješ svojou pozornosťou, pokiaľ je ti naklonená, nemáš čo riešiť. Iné by bolo, keby sa snažila ťa vytlačiť z tvojho tela. Preto nikdy nezabúdaj v tých zmenených stavoch nazerať na to ako ty a nepreklápať sa na *jeho* stranu. Aby si samu seba nestratila. Snáď mi rozumieš. :o) Osobne si ale myslím, že je to len tebou vytvorený *avatar*, ako zásobáreň energie v okamihoch, keď sa cítiš zle. Taká energetická špajzka. :o)

Filip TT

Inora, keď si uvedomuješ, že si odinkiaľ, tak zrejme máš svoje konanie vedome pod kontrolou, áno? Že by si sa mohla na neho obrátiť s otázkami: Kto si? Kto som ja? Kde sme? a tak...?

Inora

Uvedomujemsi, ze som odinakial. Nieje to sen, to sa mi stava vacsinou pred tym, ako zaspim. Ked zaspim, tak "neviem o svete". A necitim ho stale, ale velmi casto...

Filip TT

Hej, to je niečo iné ako som zažil ja. Anjela strážneho beriem späť....

Keď si s ním v tej inej krajine uvedomuješ si, že v skutočnosti si odinakiaľ alebo je to ako vo sne, že si v tej chvíly si presvedčená o realite tej krajiny?

Inora

Doba je to povojnova a on si ma opakovane berie za zenu... Ked som doma a sa sprchujem, citim ako stoji pri mne, alebo ked som v kuchyni, a nieco robim, tak stoji za mnou. Inac mam vydarene manzelstvo a dvoch malych synov, necitim ziadny zasah do svojho normalneho zivota. Naopak, akokeby chcel, aby som bola stastna? Je to normalne? Este som nepocula nikoho, kto by nieco take zazival...