chcela by som sa opytat ci uz niekto dokazal vykuzlit z na cierno farbenych vlasov svetlejsi odtien...kadernik vravel,ze mi to najprv odfarbi a potom zafarbi na pozadovany odtien...ale neviem no chcela by som sa opytat ci sa to fakt da:(lebo uz som z nich zufala:(dakujem
Odfarbovanie z tmavych vlasov na svetlejsie
to marylin: davno davno som mala cierny sampon, a mas pravdu, on sa ti nezmyje, musela som cakat kym mi odrastie. kamaratka ho tiez pouzila a dokonca si kupila zosvetlovac aby sa ho zbavila, ten vsak vobec nepomohol, odrastene nezafarbene vlasy mala zltucke ako kuriatko a cierna ostala nedotknuta. takze odporucam navstivit kadernika, ten si s tym nejako poradi, no ak chces svoju prirodzenu farbu, budes musiet pockat, kym ti cierne odrastu.
baby a mal tu niekto cierny sampon?ja som pocula ze je nezmyvatelny,kusok sa mi vyzmyje tak do hneda ale stale su cierne:(ako sa ich mam zbavit ked chcem svoje?
chcela by som sa spytat ze mam spdne vlasy rysave ci ked si ich odfarbim u kadernicky ci mi to znici vlasy.
cawte vsetci ja maaam bledsie hnedee vlasy a chcela bi som blond ale newwem ci to maaam riskovat a ako to buduu brat ostatnii spoluzaaci a tak ja nwm trochu sa bojjjiiim nikdy som si nefrbila vlasy pomozte maam to risknuuut??
mne stahovala kadernicka ciernu farbu a vobec nemam znicene vlasy...dala mi na to farbu matrix a som uplne spokojna :)
Neviem či tu ešte vobec niekto chodii ale ak anoo nech mi poradi..som hrozne zufala bola som blondinka a všetci sa mi vismievali že som hluba blondina thak som si bola kupiť hnedy šampon na vlasy a chytilo mi to do čierna ..teraz chcem byť naspäť ta hlupa blondina ...nmeviete mi poradiť ako .. ??
ahojte :) Mám čierne vlasy a chcela by som si dať na ofinu úplne červenu farbu pôjde to asi len odfarbovaním čo? Zniči mi to veľmi ofinu? Mám to skúsiť či nie? Vopred Ďakujem za radu
chcela by som sa opytat ci sa da odfarbit z hnedych vlasov na spinavy blon ..a kolko stoji odfarbovac??diky moc
aha na svetlohnedu,tak to jedine stahovanim potom.