Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odfarbovanie z tmavych vlasov na svetlejsie

to marylin

to marylin: davno davno som mala cierny sampon, a mas pravdu, on sa ti nezmyje, musela som cakat kym mi odrastie. kamaratka ho tiez pouzila a dokonca si kupila zosvetlovac aby sa ho zbavila, ten vsak vobec nepomohol, odrastene nezafarbene vlasy mala zltucke ako kuriatko a cierna ostala nedotknuta. takze odporucam navstivit kadernika, ten si s tym nejako poradi, no ak chces svoju prirodzenu farbu, budes musiet pockat, kym ti cierne odrastu.

marylin

baby a mal tu niekto cierny sampon?ja som pocula ze je nezmyvatelny,kusok sa mi vyzmyje tak do hneda ale stale su cierne:(ako sa ich mam zbavit ked chcem svoje?

mileyy

cawte vsetci ja maaam bledsie hnedee vlasy a chcela bi som blond ale newwem ci to maaam riskovat a ako to buduu brat ostatnii spoluzaaci a tak ja nwm trochu sa bojjjiiim nikdy som si nefrbila vlasy pomozte maam to risknuuut??

zuzu298389

mne stahovala kadernicka ciernu farbu a vobec nemam znicene vlasy...dala mi na to farbu matrix a som uplne spokojna :)

Snehulienkaa

Neviem či tu ešte vobec niekto chodii ale ak anoo nech mi poradi..som hrozne zufala bola som blondinka a všetci sa mi vismievali že som hluba blondina thak som si bola kupiť hnedy šampon na vlasy a chytilo mi to do čierna ..teraz chcem byť naspäť ta hlupa blondina ...nmeviete mi poradiť ako .. ??

Ivkaaaaaaaa

ahojte :) Mám čierne vlasy a chcela by som si dať na ofinu úplne červenu farbu pôjde to asi len odfarbovaním čo? Zniči mi to veľmi ofinu? Mám to skúsiť či nie? Vopred Ďakujem za radu