chcela by som sa opytat ci uz niekto dokazal vykuzlit z na cierno farbenych vlasov svetlejsi odtien...kadernik vravel,ze mi to najprv odfarbi a potom zafarbi na pozadovany odtien...ale neviem no chcela by som sa opytat ci sa to fakt da:(lebo uz som z nich zufala:(dakujem
Odfarbovanie z tmavych vlasov na svetlejsie
ja som bola blondina a tak nevjem preco som sa dala na cierno....osudova xyba... xodila som tak asi pol roka vlasy rastli stale pomaly.....a tak som si kupila 40 alebo 60 percentny peroxid a behom pol hodiny som bola o5 blondina hoci dost mi to zniclo vlasy ale dali sa celkom do poriadku pouzivamim kvalipnyx sanponov a kozmetiky....:) a doteraz som blondina a uz NIKDY sa cela na cierno nedam ...
ahojte,neboli ste nahodou niekto v kadernictve KLIER,chcela by som vediet,ake tam maju ceny,napr. za melir.dakujeeeeeem
ja som mala pred 3 rokmi vlasy este uplne cierne a dlhe a rozhodla som sa ist na blond. Trvalo mi rok, kym mi ich kadernicka melirom zosvetlila, vlasy som si musela skratit po plecia, pretoze sa mi dost znicili a konce vlasov, kde bola farba najintenzivnejsia sa mi vobec nedali zosvetlit, iba sa mi nicili. Teraz som uz 2 roky platinova blondyna, vlasy mam opat dlhe a zdrave. Ak si chcete zosvetlit vlasy, urcite to nerobte naraz, ale postupne. Inak si uplne znicite vlasy. Ja som si chodila zosvetlovat vlasy melirom 1 krat do mesiaca, aby vlasy mali nejaky cas na uzdravenie.
Boze ja som mala stale intenzivne cervene vlasy potom fialove a potom cierne a chcela som vyskusat blond.Sla som ku kadernicke ta mi dala najprv hnedeu farbu a postupne davala melir a este mi aj predala sampon proti zltnutiu vlasov a teraz mam nadherne biee melirovane vlasky.Doma nic neskusajte bude to katastrofa. pa
ale hej, cierna farba sa z vlasov vymyva, ale zalezi to od toho, ake mate vlasy..ja som mala tri roky ciernu farbu, sakramentsky sa mi to vymyvalo, a v lete som behala cele dva mesiace po slnku a normalne sa mi zrobila z toho hneda. a odvtedy som sa farbila na hnedo. je to fajn som stastna ze uz nemam tu hnusnu ciernu :-P
ahojte...čierne vlasy sa daju zosvetliť.Ja som takisto mala úplne čierne nafarbené vlasy a po čase sa mi to prestalo páčiť,tak som si chcela zosvetliť-aj sa mi to podarilo,ale je to fakt robota a zničili sa mi dosť vlasy(no používam regeneračnú kuru a tá mi celkom pomáha,takže vlasy su opäť v normále).Z čiernych to ide jedine tak,že si kupiš odfarbovač,no nestačí odfarbiť raz,ale aspon 3krát a dáš si na to napr. svetlohnedu.A potom už môžeš postupom času zosvetlovať,napr. každé 2 alebo 3 mesiace.Určite nie ale naraz,po tom odfarbeni by bolo dobré aspon mesiac počkať,dať kúru aby sa aspoň trochu zregenerovali.Alebo choď ku kaderníčke,ajkeď tam ťa to výjde drahšie cca 3000 sk, no zato ti to spravia odborne.:)