Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odfarbovanie z tmavych vlasov na svetlejsie

tyrusqa

pokial chces ist na tmavsiu hnedu ako je ta medena,tak by to malo byt v pohode..ale urcity cas,hlavne ked sa bude zmyvat,ti tam bude prebijat cervena..cervenej sa tazko zbavit..pokial nechces ist na svetlu,nestahuj urcite,to by bola skoda vlaskov.

nadenka

Ja mam farbene vlasy medenou farbou a svoju povodnu farbu mam tmavohnedu. Teraz by som chcela prejst na taku nejaku svetlohnedu alebo zlatohnedu. Je treba tiez vlasy najprv odfarbit alebo staci dat len tu farbu? Neviete mi poradit?

tyrusqa

twiggy102:to zavisi od toho,do akeho kadernictva zavitas..samozrejme,v loreali ti to spravia za 3 tisicky,no a u takeho klasickeho,neznackoveho,tipujem 600sk,zavisi od dlzky vlasov,lebo na dlhsie toho meliru a peroxidu sa spotrebuje viac.

janewem

pomoooc:( na spinawy blond som si dala tmawo hnedu fabru a do toho torhu blndaweho meliru a na spodkoch wlasou to wyzera ako tak hnedaa teda nho tmawsia ale na wrchu to wyzera ak rysawe :( wyzera to hrozne a ted newiem co mam sprawit bojim sa to dst odfarbit co ked budem rysawa waac este:( ja chcem spat swoje blond wlasy:( pomoste mi co mam robit:(

poppyna

dosť staré forum ale nevadí ja som mala čierne vlasy a dostala som sa k blod a žiadny neviem aky strášny peroxid len asi pol roka každy mesiac farbena hlava na blod nakoniec z toho bola perfektna farba teraz som zase na čierno ale aspon som to vyskusala ja som mala tolko farieb na hlave ze velmi vela a to mam len 16 rokov a ak chce niekto kritizovat neoporucam lebo mna kritiky z internetu nezaujimaju vravim len svoj nazor a vlastnu skusenost farbim si vlasy od svojich 14 a za tie dva roky som asi farieb ako myslim škatulky mala na hlave asi 30 čo je pomerne dost vela...vlasy mam na hlave všetky ku tomu mam vlasy kučerave a ich kvalite to vobec neublizilo jedoducho farbite kolko chcete ale starajte sa o nich tak či tak

tvojamojakadernicka

Trubka ty si fakt trubka, dobre si si znicla vlasy. Netreba doma experimentovat a uz vobec nie s BLOND farbou. Na tmave vlasy NIKDY nechyti dobre a prinajlepsom skoncis pri kuriatkovej farbe. Idealne na tmave vlasy je zosvetlenie MELIROM. K uvedenej ZNACKE sa radsej ani nevyjadrujem.

trubka

ahojte, no ja som si vcera odfarbila vlasy. vcera som plakala, dnes na to na tom uz iba smejem. haha..... kupila som si pallete xxl farbu blond. vlasy mam dlhe, kym som naniesla na konce, korienky som mala uz blond. len som sa pri nanasani nevidela. a ked som po dofrabeni isla k zrkadlu a zlakla som sa tej farby, hned som zmyvala... takze som dopadla tak ze som mala blond korienky a hnede konce. dala som na to orieskovozlatu farbu. takze vrch mam teraz svetlejsi, spodky zmave.
takze odfarbilo, len ked to chce niekto skusit, tak naniest na vlasy velmmi rychlo, zacala by som asi od koncov. no a potom si urcite kupit este jednu farbu, taku, ako chcete mat vysledb y efekt.

cica

ahojte všimly ste si niekedy uzmenarni niekedy aby zosvetlovaly tmave vlasy celu hlavu nikdy ani to neurobia lebo na peknu blond potrebuje vlas čas neda sa to za jeden den to určite nie