Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odfarbovanie z tmavych vlasov na svetlejsie

veronika

bolo to k teme, tak sklidni hormon! ja chcem ist postupne na blond, ale z cervenej sa najtazsie ide, takze sme sli najprv na hnede, uz chapes?????????!!!!!

veronika

ahojky, ja som mala cervene vlasy....mala som intenzivu exoticku cervenu(farbu, nie sampon!) a sla som ku kadernicke a prefarbila mi ich na krasne hnede:) som uplne happy...:)

erikab

Ja som tiez chcela z farbenych ciernych mat červené ale nemala sm to robit. Dovtedy som mala zdrave vlasy vobec sa mi nelamali. kadernicka mi na to dala 2x peroxid, aj tak som mala len o odtien svetlejsie a uplne sa mi znicili vlasy, zacali sa mi lamat. tak teraz ich mam cerveno cierne a chcem bland ale urcite si tentoraz necham vyrast.

dona1

caut ja som bola tiez tmava a potom som chcela byt blond a nakoniec som sa sama doma odfarbila a mala som az do oranzova no hroza radsej to doma same ani nerobte ale teraz so mspokojna lebo mam hnede s melirom a to je parada cauko silvia z po

jaeny

a aké máš vlasy dlhé alebo krátke? ak by boli krátke tak na čierne je pekný blond melír,hlavne ked je husto a na malé pramienky spravený,moja kolegyna to tak nosí a vyzerá super

ZyxerkA

niaaa, z tmavych idu svetle tazko, a hlavne ked ta tmava nie je prirodzena, ale je to farba. samozrejme ze sa to da, ale s tym ze si naozaj znicis vlasy, kedze sa to odfarbuje viac percentnym peroxidom. je na Tebe, ako sa rozhodnes, ale ja by som Ti tiez radsej poradila vecicku so samponom, ako pise Janka.. Ja som na tom rovnako, som prirodzena blondina, a momentalne mam cierne vlasy. Vyrastky si farbim cervenym samponom, a aj to celkom dobre vyzera. Skus to s tym samponom, nenic si zbytocne vlasy odfarbovanim, pretoze tak ci tak, chyti to svetlejsi odtien, ale aby bol taky ako presne chces, je to dlha praca a viac farbeni..

janka2

Zabudni na melír to by si spravila riadnu blbosť vyzeralo by to hrozne, nesplnilo by to účel a zničilo by ti to vlasy ja mám čierne vlasy a chcem mať vlastnú farbu tak to robím takto - keď mi vyrastú moje hnedé tak ich zafarbím hnedým šampónom vždy to chytí trochu tmavšie a vyzerá to prirodzene a tak si každý mesiac kým sa mi nezmyje šampón farbím korienky a tak prečkám kým budem mať svoju farbu vlasov. Každý mesiac narastie 1 cm a ty si 1 cm podstrihni budeš mať zdravé vlásky. :)

krasavica

A ty si myslis, ze cierna farba sa vymyje? O tom dost pochybujem, moze jedine vyrast a to vyzera hrozne ked pri korienkoch su blede vlasy a ostatne tmave, vyzera to ako plesina. Inak nianaa da sa to(ten sposob odfarbenim a naslednymi zafarbenim) a ked chces bledsie vlasy tak je to asi jediny sposob, raz to teda musia vlasy vydrzat aj ked sa to an ich kvalite urcite odrazi, ale ved potom uz prosim ta tak neexperimentuj.

sonka salonka

no ak si chces dobre znicit vlasy tak mas sancu,nebud hlupa,pockaj nech sa ti to vymije.a potom si daj melir...