chcela by som sa opytat ci uz niekto dokazal vykuzlit z na cierno farbenych vlasov svetlejsi odtien...kadernik vravel,ze mi to najprv odfarbi a potom zafarbi na pozadovany odtien...ale neviem no chcela by som sa opytat ci sa to fakt da:(lebo uz som z nich zufala:(dakujem
Odfarbovanie z tmavych vlasov na svetlejsie
Ja ma hnedo čierne vlasy chcela by som si ich prefarbiť kupila som si farbu no nič nechitalo mi neviete mi úpmôcť?
Dievky moje pomozte mi...ja som taka hlupa...mala som svoje prirodezne vsetlo dnede vlasy...ale bachla som si na ne blond...mala som to dobre lenze potom ma to prestalo bavit a tak som si dala na to slabo hnedu a vrch mi chytil do rysava a ostatok do zelene....potom som si zada dala a len sa to stmavsilo...a nemozem sa toho zgabat..co mam urobit...chcem naspat svoje vlasy...ale cakat pokym mi to vyrastie vsak to je jak za trest..pomoooc:(
Duklistka: bud pojdem ku kadernicke ona ti to spravy alebpo uz som jak napisala dajs i ten effasor a potom farbu podla toho jaku chces:)
Ahojte ženy :)
chcela by so ísť zasa na blond. Svoju prirodzenú farbu vlasov mám špinavý blond ale o niečo tmavší.tak som si ich zosvetlila.bielu blond som mala cca 4 roky.Ale keďže mi začali akosi moc padať vlasy tak som si povedala že stop a dala som si hnedú,ale nie tmavohnedú ale ani moc bledú..takú strednú. teraz to mám bledohnedé a vyrastené spolu s mojimi prirodzenými vlasmi.A chcela by som sa spýtať,že aká je asi najlepšia farba na vlasy aby mi nezostali žlté,alebo ryšavé,či ísť radšej ku kaderníčke???(s tou hnedou som bola u kaderníčky)
Tak ale ja mam tmave vlasi aj povodne,cize moc by mi to nevygumovalo:DDhlavneekd osm chccela situ cervenu..
nac melirom uz je na vlasy vygumovanie som povodne blond no mala som uz cierne kedze som nechcela perxodi nahlave mat to znici vlasy moc.tak som vyskusala od efassor color remover da sa to len na nete objednat zamiesat to treba min.60°C .ale da sa to to vygumuje neprirodnu farbu na prirodnu n o jasom tam tych neprirodnych mala vela ale dal asom si od palette svetlo plavu a teraz mam akurat taku spinavoblond soms pokojna anemam ani znicene vlasy :)
A ozaj ta farba LONDA stoji odla otho kde ale ja osm ju mala z kauflandu za 2.98 ci tak niak...
DA SA TO AJ DOMA!!!.mam farbene cierne vlasi a pred nedavnom som si chcela spodky prefarbit na cerveno..ale ako viete na ciernu nechyti ziadna farba. myslela osm si ze budme musiet ist ku kadernicke a ze nai ona mi to na prvy krat nespravi.Nakonie cmi kamaratka poradila LONDA"melir zosvetluje o 4-5odtienov"ma modru krabicku, je to najlacnejsi zosvetlovac, vraj aj tie ktore mali ze zosvetlia az o 8odtienov a boli drahe boli nanic.Lenze tiez si tym nezosvetlite hned celu hlavu,a treba si ich asi kupit viac.Ja som si odfarbovala polovicu vlasov,s jednou (mam 60cm vlasi),ale niekde mi to chytilo na blond niekde do bilea, niekde na rysavo..mne tieto odtiene stacili lebo som na ne dala cervenu..takze kto chce blond asi tak 2-3farbi.Vlasy vobec nemam znicene.
Ahojte. Mám problém. Mala som čisto hnedé vlasy a pred nedavnom som si ich prefarbila na čierno. Teraz to odrastá a vyzerá to hrozne...Čo mám robiť keď chcem naspať hnedú. Rozmýšlala som že ich nejako odfarbím a potom zafarbím na hnedú a keď budú odrastať nič nebude vidno. Prosím pomoc. Som zúfalá...
mozete si dat vlasy tzv. vygumovat, to odfarbi aj nafarbene vlasy, stoji to cca. 20 € a potom si mozete dat hocijaku farbu na valsy, aj bielu a chyti. staci sa na to opytat v kadernictve, ale vlasy to znici tak ako peroxid.