Ahojte. Potrebujem sa súrne poradiť. Už 3 mesiace trpím nevysvetliteľnými bolesťami. Začala sa to tlakom v očiach, postupne bolesť pravého oka akoby od nervov. Začala som hľadať na internete čo by to mohlo spôsobovať a dočítala som sa že krčná chrbtica. Začalo som ju precvičovať a skutočne ma začala bolieť. Neskôr som bola u liecitelky ktorá mi povedala že mám boreliozu. ked som si prečítala na internete o čo sa jedná, bolesť mi začala postupovať po celom tele. Čiže aj celá chrbtica a kĺby. Medzitým mi ešte povedali že môžem mať sjogrenov syndróm ktorý sa prejavuje suchostou slizníc. Skutočne som začala mať hrozné sucho v ústach a nedokázala som kvôli tomu spať. Mám z toho celého hrozné depresie, som slabá a mám problémy so spánkom. Prosím poraďte mi niekto čo môže byť na príčine. Môže to spôsobovať psychika? Ďakujem vopred za každú radu. ..
Nevysvetliteľné nervové bolesti oka, krčnej chrbtice, chrbtice, kĺbov...psychika?
Jaaa držím palce! Dúfam že to bude bez nejakých zmien! Ah tá sviňa borela. ..počuj počul si už o niekom kto sa borely zbavil vdaka antibiotikam?
Trojklanny....A dá sa nejak liečiť ten oslabeny cviknuty trojklanny nerv?
Nika myslela som si to...aspoň už vieš kde je problém. ..ja ešte stále čakám na termín. ..Tie testy si tam potom vezmi možno to pomôže a nebude ti treba toľko testov robiť. ..držím palce. ..Potom napíš na kedy sa ti podarilo objednať. ..
jaa9,tych čisel máš ešte hodne, no ale k veci, riešite tu nepodstatné veci, farebné vzorce pred očami nie je fakt migréna, ale cvaknutý oslabený trohklanný nerv v oblasti krč. chrbtice od lopatky až po spodinu lebečnú.
nika, vravel som tu už dávno, že Elisa je iba na 75% presná, čiže nepresná!
Borelióza je svinstvo, ale dá sa jej zbaviť.
Western blot ukazal boreliozu!!!!!
som z toho v soku. sprosta Elisa test, na co to vobec pouzivaju. kokos!! esteze som trvala na Western blote. idem sa okamzite objednat. nemam slov ludia!
No ja som bol vcera na totalku, od rana do obeda ok, bol som na prechadzke, pekne bolu vonku. No ako som prisiel domov chytala ma unava, tak som si zdriemol nachvilu, no ako som sa prebudil, brutalna ale fakt brutalna bolest hlavy - cela a az do vecera, preslo ma to vo vani. Stale som lezal, ani zaboha zaspat, koli bolesti, ked som vstal tak ma tahalo na vracanie a motalo ma ako ozrateho, vsimol som si, ze ked som sa pozrel do vsetla tak okolo svetla som videl farebne obrazce a videl som ako cez zahmlene sklo - migrena ? Pochybujem. Herx asi tiez nie, kedze som nemal pulzy entizolu. Chcem ist na EEG ked ma bude zas hlava bolet, ci tam nieco zachyti.
co sa tyka prace, netusim ako tam budem fungovat. buduci tyzden este ostavam PN, minimalne kym bude zvysena teplota. citam na nete, ze vela ludi ma zvysenu teplotu a unavu este mesiace (niekto dokonca roky) po prekonani mononukleozy
Mimka, mne bolo dnes celkom dobre, dokazala som ist aj medzi ludi prvy krat po troch tyzdnoch. stale ma vsak trapi premanentne zvysena teplota, je mi potom stale bud zima alebo teplo a je to na nervy. trosku ma boli hlava akoby som mala chripku. a vidim casto rozmazane, v utorok idem k ocnemu, ci nie som slepa
a unavu ani nespominam, to je bezna vec...
ja zajtra budem volat tej doktorke a objednam sa
dokument som videla, aj druhu cast. nemam velmi rada mierne tendencne americke dokumenty, ale isto maju v niecom pravdu. ja stale dufam, ze boreliozu nemam a ze toto je len nasledok mononukleozy. ale istotu budem mat az po testoch... napis ako bolo u lekarky. kedy ides?
Jaaa. .ďakujem za film....včera som si ho konečne pozrela. ..dosť som sa v tom nasla. ..inak mi bolo už predtým jasné ako sa veci majú ale tiež to tu nebudem rozoberať. ..inak ako sa cítiš? Ty si doma na PN? Alebo dokážeš normálne fungovať a chodiť do práce....keby si to mal porovnať pred liečbou a teraz keď berieš antibiotiká o koľko sa to zlepšilo?
Ahoj Nika. .ja sa mám stále rovnako. ..Stále tie migrujuce bolesti. .Dnes som mala ísť do práce ale nešla som také bolesti krčnej som mala že som vôbec nespala. U teba niečo nové? Ja už tento týždeň pôjdem na testy tak sa teším. .konečne sa to dúfam niekam pohne :) inak videla si ten film čo poslal jaa? Ja áno. ..dosť som sa v tom našla. ..pozri si ak si ho ešte nevidela....