Ahojte. Potrebujem sa súrne poradiť. Už 3 mesiace trpím nevysvetliteľnými bolesťami. Začala sa to tlakom v očiach, postupne bolesť pravého oka akoby od nervov. Začala som hľadať na internete čo by to mohlo spôsobovať a dočítala som sa že krčná chrbtica. Začalo som ju precvičovať a skutočne ma začala bolieť. Neskôr som bola u liecitelky ktorá mi povedala že mám boreliozu. ked som si prečítala na internete o čo sa jedná, bolesť mi začala postupovať po celom tele. Čiže aj celá chrbtica a kĺby. Medzitým mi ešte povedali že môžem mať sjogrenov syndróm ktorý sa prejavuje suchostou slizníc. Skutočne som začala mať hrozné sucho v ústach a nedokázala som kvôli tomu spať. Mám z toho celého hrozné depresie, som slabá a mám problémy so spánkom. Prosím poraďte mi niekto čo môže byť na príčine. Môže to spôsobovať psychika? Ďakujem vopred za každú radu. ..
Nevysvetliteľné nervové bolesti oka, krčnej chrbtice, chrbtice, kĺbov...psychika?
hetera, vitaj v klube :/
ja tiez este absolvujem vysetrenia na sklerozu, kedze mi trpne prava ruka a mam pichanie/steklenie v roznych castiach tela, plus rozmazane videnie. zajtra idem na ocne, ci nemam astigmatizmus. to zle videnie netrva stale, iba na par hodin pride a potom odide
brain fog mavam, u mna sa to prejavuje tak, ze netusim co som robila pred 2mi minutami, neviem sa sustredit na cinnosti a nevladzem sa zapojit do nejakej konverzacie, alebo pocuvat stebotanie ludi. moj mozog je spomaleny
pocit neskutocna nemavam
jaa13, no ja uz neviem. som maximalne vycerapana z toho, ako mi nikto pocas takmer 5tich rokov mojich problemov ziaden lekar nepomohol a uz som bola posielana (aj som navstivila psychológa). Pricom si nemyslim, ze teploty, bolesti klbov, svalov, dokazem nejako simulovat. hruza. Jaa13- ty si mal aj brain-fog ako som citala. Ako sa ti to prejavovalo? ako si sa citil vedel by si mi to popisat? lebo ja ked som to popisovala lekarom tak som bola hned vhodna na psychiatriu. Mne prave tento symptom viac prekazal ako akakolvek bolest, ten pocit nerealna fuj. nechcem to uz dalej zazivat a mam to opat. Ty sa liecis u durovskej? kolko si zaplatil za vysetrenia? pomohla ti liecba? Mne teraz trpne lava strana tela, lave oko, pichanie v svaloch, svalova slabost, divne videnie a mierna derealizacia, a samozrejme unava. Este vylucim na MR sklerozu ( dufam to bude negat :( a idem asi za Durovskou
bola som na infekcnom a tam mi hovori lekarka, ze nemam boleriozu :D takze ja uz fakt neviem, sestricka mi povedala do telefonu, ze mam.
dali mi vysledok WB testu a mam pozitivne IGG iba v jednom ukazovatelovi a v jednom suspektne, v ostatnych negativne.
Hetera - Je to Borelka, ja som mal podobny priebeh, zacalo sa to v 2007, no bolo mi este stale dobre az do 2013 kedy sa zacalo peklo a liecbu som zacal az v 2015. Dovtedy som nevedel, ze ide o borelu. Borela je najvecsie svinstvo a nik sa tym nezaobera, hanba lekarom. Ale takymi pic... ako zeta virus, parkinson, alzheimer a pod. sa uz zaoberaju. A z coho sa to asi tak rozvinie ? Vsetko zalezi od toho, kto ma aku silnu imunitu.
Wau - je spravne verit v nieco, napr. v Boha ale to nam v tomto pripade nepomoze.
Mimka, samozrejme, že sa dá, potrebuješ na to dve základné veci, dobrého chiropraktika a hypericum perforatum 30 ch. Ja som použil ešte aj zapper jak na trojklanný, tak aj na boreliózu, trvalo to dlhšie, ako som si myslel, ale nemienim platiť nikomu, čo na chorých nekresťansky zarába tinkturami a všeliekmi!
Mysliš k Dr. Ďurovskej? testy za 300Eur? no asi mi nič iné nebude zostávať. chcem sa opýtať mala si aj ty tzv. Brain-fog - derealizáciu ako sprievodny znak? tento symptom ma totiz obtazuje najviac. Príznaky mi vymyzli na velmi dlho, ale teraz sa to znova objavilo a necitim sa stale dobre.
Ahoj hetèra. ..jediná cesta ako zistíš či naozaj máš boreliozu je ísť na testy sukromne. ..bohužiaľ krutá realita :( zatiaľ všetci ľudia s ktorými som sa skontaktovala a majú boreliozu majú presne rovnaké príznaky ako ty :(
ahojte. zaujímave čo tu čítam a začínam sa v tom celkom vidieť. Mne symptómy začali ešte v r. 2007. Bolesti kĺbov, svalov, teplota 37,1-4 každý deň, trasenie svalov, nepokoj, a čo je najhoršie tzv. Brain fog - ja to nazývam derealizácia. Prešla som x vyšetreniami od MR, kardio, štítna žlaza, infektologia atď. nikde nič nezistili. Dala som si urobiť test western blot a ten vyšiel iba na hraničné hodnoty na borelie. Takto to pokračovalo do r. 2011, kedy mi postupne symptomy same vymyzli. Až do minulého tyždňa kedy zase, citim si strašne slabo lavu stranu tela, pocitujem vnutorny tras, slabotu v svaloch a zase derealizaciu - brain fog - čo je zo všetkého najhoršie, akoby som bola mimo tela a všetko sa dialo akoby mimo mna. začinam chytat paniku, netusim uz kam a za kym mam ist. Borelioza mi potvrdena nebola, hodnoty hranicne. neviem ci sa mam uberat prave touto cestou, ale príznaky mam velmi podobne ako ludia čo borelu maju. Ja od malička mavam tak 5 klieštov ročne. takze je to aj pravdepodobne. už ma fakt poraza
Čo len môže byť toto za liečebné centrum keď sa prepožičajú na takýto primitívny slovný súboj dokonca na vlastnej webovej stránke. To im Boh radí (na ktorého sa tak vehementne odvolávajú)?