Ahojte. Potrebujem sa súrne poradiť. Už 3 mesiace trpím nevysvetliteľnými bolesťami. Začala sa to tlakom v očiach, postupne bolesť pravého oka akoby od nervov. Začala som hľadať na internete čo by to mohlo spôsobovať a dočítala som sa že krčná chrbtica. Začalo som ju precvičovať a skutočne ma začala bolieť. Neskôr som bola u liecitelky ktorá mi povedala že mám boreliozu. ked som si prečítala na internete o čo sa jedná, bolesť mi začala postupovať po celom tele. Čiže aj celá chrbtica a kĺby. Medzitým mi ešte povedali že môžem mať sjogrenov syndróm ktorý sa prejavuje suchostou slizníc. Skutočne som začala mať hrozné sucho v ústach a nedokázala som kvôli tomu spať. Mám z toho celého hrozné depresie, som slabá a mám problémy so spánkom. Prosím poraďte mi niekto čo môže byť na príčine. Môže to spôsobovať psychika? Ďakujem vopred za každú radu. ..
Nevysvetliteľné nervové bolesti oka, krčnej chrbtice, chrbtice, kĺbov...psychika?
Citaminy, vitaminy tu pomozu ale hlavny problem nevyriesia. Borela bude nadalej zrat cele telo.
Mila Mimka1987,
rada by som ti na tvoje problémy odporucila CITAMINY, ktoré sú vyzivove doplnky zalozene na zivocísnej baze a co je vsak najdolezitejsie, neutlmuju bolesti, ale skutocne liecia. Odporucila by som ti Vasalamin, ktorý má selektívny účinok na cievne tkanivá, normalizuje krvný obeh v orgánoch a tkanivách pri rôznych chorobách a extrémnych faktorov. mohol by ta zaujat i Chondramin, ktory normalizuje funkciu pohybového aparátu, podporuje chrupavky opravy a údržbu kĺbov, bolesti chrbtice, bolesti kĺbov, artróza bedrových a kolených kĺbov, degenerácia chrupaviek, bolesti kĺbov s poškodením platničiek a dráždením miechových koreňov(nervov), reuma, reumatoidná artrída, reumatické bolesti kĺbov. No a nakoniec by ta mozno zaujal i Cerebramin, ktorý normalizuje funkciu mofgu, cize pomohol by ti i pri poruchach spanku a pri depresivnych stavoch.
Ja sama mam skvele vysledkz pri uzivani posledne spominaneho Cerebraminu, pretoze uz niekolko rokov trpim tazkymi depresiami a samozrejme psychiatri mi neustale odporucaju tazke antidepresiva, ktoré mi zas sposobuju problemi s pecenou. Preto som sa rozhodla pre CITAMINI, lebo naozaj liecia a nie su to chemikalie.
v pripade zaujmu navstiv stranku:
-odkaz odstránený-
Tie psychické stavy sú na tom najhoršie :( na Vianoce čerstvo zasnubena a práve cítim ako sa mi rúca vzťah. To isté v práci. ..ja čo som nemala nikdy žiadne problémy v práci teraz sa to na mňa začína nabalovat. Čize zo šťastnej osoby ktora mala všetko sa zo dňa na deň stane iný človek :( 1.november kedy sa to všetko začalo mi zničil život...ale ja sa postavím na nohy verím tomu. Vždy ma kolegyne obdivovali za silnú povahu. ..neviem kde sa zrazu stratila...chcem byť tam kde som bola predtým. ..Ale je to ťažké keď človek cíti 24 hodín iba bolesť. Tiež sa snažím pretvarovať, ale je to ťažké. Tiež neviem klamať. Ale pre svoju rodinu to proste musím zvládať. Hlavne kvôli mojej mame aby sa netrápila. Kvôli svojej rodine to proste musím zvládnuť!
ja som na tom psychicky tiez zle a to som chora iba 3-4 mesiace, necudujem sa ti, ked sa to s tebou tak dlho taha...
niekedy ma chyti strasna uzkost, ze neviem co sa s mojim telom deje. ze zrazu neposlucha a produkuje desive priznaky. ale potom sa snazim ukludnit, ze este mozem byt rada, mnohi su na tom horsie...niekedy aj zvazujem, ci nezacnem brat tie AD ktore tu mam od neurologicky, ale tie by zabrali aj tak len o mesiac, tak kaslem na to. aj tak by len maskovali problem a zatazili by mi zaludok, pecen
niekedy je to strasna uzkost, ze nikto mi nevie pomoct ani sa nikomu nemozem zdoverit. uz teraz mam pocit, ze prilis tym zatazujem priatela, rodicov a kamosky. ale ked sa pytaju, ako sa mam, nedokazem klamat. snazim sa predstierat, ale dlho to nejde a obcas sa rozrevem
Ano tak to ma byt. No s tym usmievanim mam problem, totiz do 2012 bolo vse ok. No odvtedy sa nedokazem normalne usmiat, neviem ci je to psych problem no bol som aj u psychosa. Samozrejme diagnoz na mariu kedret no nevedel mi poradit. Iba sa napchavat s AD a to som vedel ze tymto smerom cesta nevedie ale ja stale dufam ze pride ten spravny den a vsetko bude tak ako bolo kedysi.
Jaaa toto všetko mám aj bez liečby tak si ani neviem predstaviť ako sa to zhorší :D ale aspoň vieš že to zaberá :) A som rada že si vonku na pive :) presne tak by to malo byť. .snažiť sa viesť normálny život pokiaľ sa len dá :) hlavne sa veľa smiať a nezatvárať sa doma :)
Jasne, neprehanam. Stavy u mna no, hodne mi kolise psychika, mavam silne holesti oci, krku a krizov. Bol som na mri krku. Mam na 2 stavcoch degenerativne zmeny- zrejme v nich je borela zazrata. Inac ok.
jaa na zdravie, neprehanaj to s chlastom na tie atb :D. kolko ti este chyba do konca protokolu? ako sa ti prejavuju tie zle stavy pocas liecby sposobene rozpadom borelii?
Jaaaa. ...poznáš niekoho alebo vieš o niekom kto sa už z borelie vdaka antibiotikam vyliečil? Alebo to aspoň dostal do štádia bez príznakov?
Hetéra inak na tie testy si potom priparav viac peňazí. ..nechcem sa tu moc rozpisovať že koľko to stojí...ja len aby si vedela keď tam pôjdeš. .Aby si bola pripravená....ja brain fog zatiaľ nemavam...mávam sem tam krátkodobé výpadky pamäte ale tie som mala myslím celý život :) mne sa príznaky objavili eštelen pred 3 mesiacmi. .asi sa mi znížila imunita a sa mi pridruzili aj iné parazity a preto sa mi to prejavilo až teraz. ..neviem zatiaľ či mám boreliozu ale aj tak sa už 2mesiace liečim aspon alternatívne. ...zatiaľ...