Ahojte. Potrebujem sa súrne poradiť. Už 3 mesiace trpím nevysvetliteľnými bolesťami. Začala sa to tlakom v očiach, postupne bolesť pravého oka akoby od nervov. Začala som hľadať na internete čo by to mohlo spôsobovať a dočítala som sa že krčná chrbtica. Začalo som ju precvičovať a skutočne ma začala bolieť. Neskôr som bola u liecitelky ktorá mi povedala že mám boreliozu. ked som si prečítala na internete o čo sa jedná, bolesť mi začala postupovať po celom tele. Čiže aj celá chrbtica a kĺby. Medzitým mi ešte povedali že môžem mať sjogrenov syndróm ktorý sa prejavuje suchostou slizníc. Skutočne som začala mať hrozné sucho v ústach a nedokázala som kvôli tomu spať. Mám z toho celého hrozné depresie, som slabá a mám problémy so spánkom. Prosím poraďte mi niekto čo môže byť na príčine. Môže to spôsobovať psychika? Ďakujem vopred za každú radu. ..
Nevysvetliteľné nervové bolesti oka, krčnej chrbtice, chrbtice, kĺbov...psychika?
AD sa vola Solatcit :)
viva viva- AD mi predpisala predchadzajuca neurologicka, ktora mi nespravila ziadne vysetrenia, iba si ma prezrela, poklopkala kladivkom a skonstatovala tetaniu. zrejme nechcela minat svoj vzacny budget na CT/MR.
nasledne som presla do Procare k inej neurologicke a ta ma poslala na rozne vysetrenia
ocna mi dala steroidove kvapky do oci
ako sa mate?
mne sa dnes priserne mota hlava, len lezim. boli ma krcna chrbtica. na ocnom povedali, ze sa mi zhorsil zrak a mam aj nejaky zapal v ociach, zrejme preto som videla rozmazane...
Lebo cez lekarov sa to neda.
preco to neriesis cez lekarov ale tu?
Hetera - ten blby stav sposobuju toxiny v hlave a chron. unava, na to mi pomahaju injekcie polyoxi a pitie vela vody denne.
mimka akoby si mi zobrala slova z ust. Aj ja som mala super zivot, a zrazu jedneho októbrového dna 2007 sa vsetko zmenilo. Zacala som inak vnimat okolie, teploty kazdy den po dobu pomaly vyse 3rokov, neskutocna unava a pocit akoby mal clovek stale chripku, bolesti klbov a svalov denno denne. Ale stale som pracovala, popri tom chodila stale po lekaroch vsetko negativne. Ale citila som sa zle stale. Vkuse som revala, lebo som nevedela co mam uz robit. nevladala som zit. Vlastne dodnes nemam potvrdenu borelu, ale mala som hranicne hodnoty a s príznakmi vyssie je to asi velmi pravdepodobne, ze som ju mala/alebo stale mam. Problemy mi relativne ustupili ked som sla na dovolenku do Tuniska kde som ja iba kupala, a jedla som salaty a zeleninu. Za 12 dni som schudla cca8kg a cuduj sa svete bolo mi omnoho lepsie, pritom som nebola nejaka tucna ani predtým. Bohuzial uz nikdy sa to nedalo uplne do poriadku, a uz nikdy som sa necitila ako pred nástupom prvých problemov. Dufam sa mi to niekedy podari, a bude dobre aj tebe to zelam. vydrz
Mimka, boreliu som schytal z infikovaného kliešťa, vtedy som ešte nepoznal zapper. Bral som antibiotika a všetko malo biť v poho. No nebolo, aj keď mi Elisa už nepotvrdila boreliu, peklo len začalo. Až potom som sa dostal k zapperu a všetkým podrobnostiam ohľadne civilizačných chorôb. Teraz ani neviem, či dám do seba nejakú chémiu, keď viem, čo mi spôsobuje, proste ani jeden ibalgin! A plazma je silnejšia, frequencie zapperu neprejdu napr. plnými črevami alebo tiež nedokáže kántriť patogeny v oku.
Teraz problémy už nemám, a testy som si nerobil, takže povedať alebo tvrdiť, že boreliu nemam, by bolo asi odvážne, dôležité je, že som už hoooodne dlho v pohode.
Psych. problemy a tie hnusne stavy uzkosti pocas liecby ATB pomaly vymiznu, ale pocas liecby sa mozu niekolkokrat znasobit - herxy. Tie navaly uzkosti to bolo hrozne, bol som v meste a zrazu som sa citil ako neviem no neda sa to ani popisat, len som upaloval domov. Na ATB mi to vymizlo uplne.