Ahojte. Potrebujem sa súrne poradiť. Už 3 mesiace trpím nevysvetliteľnými bolesťami. Začala sa to tlakom v očiach, postupne bolesť pravého oka akoby od nervov. Začala som hľadať na internete čo by to mohlo spôsobovať a dočítala som sa že krčná chrbtica. Začalo som ju precvičovať a skutočne ma začala bolieť. Neskôr som bola u liecitelky ktorá mi povedala že mám boreliozu. ked som si prečítala na internete o čo sa jedná, bolesť mi začala postupovať po celom tele. Čiže aj celá chrbtica a kĺby. Medzitým mi ešte povedali že môžem mať sjogrenov syndróm ktorý sa prejavuje suchostou slizníc. Skutočne som začala mať hrozné sucho v ústach a nedokázala som kvôli tomu spať. Mám z toho celého hrozné depresie, som slabá a mám problémy so spánkom. Prosím poraďte mi niekto čo môže byť na príčine. Môže to spôsobovať psychika? Ďakujem vopred za každú radu. ..
Nevysvetliteľné nervové bolesti oka, krčnej chrbtice, chrbtice, kĺbov...psychika?
Hetera - Nie, nemas SM, vsetko ti sposobuje borela/neuroborela alebo mykoplazma, ta dokaze totiz mirrorovat tie iste problemy ako neuroborela. Cize je treba liecit toto a nie SM/RS. No sup na MRI, staci aj EEG.
no uz som v praci, ale tato noc stala za to. Zobudila som sa na to, ze si velmi slabo citim lavu stranu tela. tak som chodila po byte, potom som si lahla naspat a preslo to. Dnes rano mi zacala trpnut lava noha-chodidlo-novy priznak. Uz od rana brazdim po nete a uz mam SM na 100% podla toho co citam, tak som pekne mimo teraz. Inak sa citim ok dnes v pohode. Idem k obvodacke nech to mam cim skor za sebou. som zufala. plus este tie cakania na MR ked ma nahodou niekto aj posle. krasa.
Joj moja, to ma mrzi. Ten pocit paniky doverne poznam. Drzim palce aby to neboli tie najhorsie diagnozy, co si nasla na nete. Urcite to nebude ono, nesmieme sa dopredu bat ( ta spravna to hovori :) )
Ja som sa zobudila na strpnutu ruku a bodave bolesti hlavy. Priatel sa hneva, ked si vyhladavam choroby na nete. Uz sa zlepsil ten blby pocit polovice tela?
Caute kocky, zobudila som sa na to, ze si silno divne citim lavu stranu tela uplne inak. Hned z toho panika, uz hodinu bludim po nete a som zufala. Ja mam 34rokov tiez nemam dieta, tento rok sme to chceli riesit, ale asi nic z toho.. s priatelom sa posledne dva tyzdne furt hadam aka som nervozna z toho co mi je, chudak, zhana mi lekarov ako sa da po znamosti. Ja uz by som sa davno rozisla na jeho mieste, furt fungovat s takym clovekom ktory dookola stona. Zajtra padam k obvodnej pre vymenny listok na neurologiu. Idem skusit zaspat, zelam dobru noc.
nemam este ziadne deti. toho praveho som nasla az v 31.rokoch :)
gratulujem k zasnubam.
Nika a ty už máš deti? No ja čerstvo zasnubena, plánovala bábo a toto mi to prekazilo :( ale zdravie je prvoradé. ..neboj do 2 rokov určite aj skôr budeš môcť mať bábo...verím tomu. ..aj ja :)
Jasné napíšem hneď ako budem od doktora odchádzať :)
musim sa z toho rychlo dostat, mam 33r a chcem este stihnut babo. tak sa musim preliecit :)
hovori po slovensky :) to ze je grek som iba pocula, ze vraj. ale jeho meno znelo tak. verim, ze mesiac este vydrzim. napis hned ako si skoncila, som velmi zvedava, co ti povie.
Nika už zajtraaaaa :) normálne sa už teším. .aj ja idem najprv k tomu lekárovi. .Ako vieš že je Grék? To fakt? Bože snáď sa dohovorime :D aj ja som toľko čakala na termín možno aj dlhšie. ..Preto sa už veľmi teším...
Neboj sa toho že by si tak dopadla. .ona už mala silnú neuroboreliozu ale to si myslím že ty nemáš neboj. ..pochybujem že by sa ti stav nejak zhoršil za mesiac...O takom prípade som ešte nepočula :) buď kľudná :) hlavne že už máš termín a môžeš pomaličky začať svoj problém riešiť. ...aspoň ja to tak beriem. .mne napr veľmi pomáha že sa kontaktujem s ľuďmi čo boreliozu majú a neni to až také zúfalstvo ako čítaš všade na nete. .len sa striedajú obdobia kedy si na tom horšie a obdobia bez príznakov. ..poznám jednu veľmi zlatú pani ktorá sa z toho vyliečila a to bola na tom myslím oveľa horšie ako ty...aspoň podľa príznakov usudzujem....aj včera som volala s jedným chalanom. ..mal príznaky preliecil sa potom bol 3 roky v zahraničí bez príznakov a teraz sa mu to až vrátilo. .On sa liečil v luhacoviciach teraz...no len keby to nebolo take drahé...
Mimka kedy ides k Durovskej? ja idem novemu lekarovi v jej ordinacii, nejaky Grek vraj. 15.marec mi pride strasne dlha doba, dufam, ze sa moj stav dovtedy nezhorsi. obcas ledva stojim na nohach a koordinacia pohybu nula bodov. tu australcanku som kukla a musela som to vypnut, lebo som dostala silny strach, ze do marca dopadnem rovnako...