Nevysvetliteľné nervové bolesti oka, krčnej chrbtice, chrbtice, kĺbov...psychika?

Príspevok v téme: Nevysvetliteľné nervové bolesti oka, krčnej chrbtice, chrbtice, kĺbov...psychika?
Mimka1987

Ahojte. Potrebujem sa súrne poradiť. Už 3 mesiace trpím nevysvetliteľnými bolesťami. Začala sa to tlakom v očiach, postupne bolesť pravého oka akoby od nervov. Začala som hľadať na internete čo by to mohlo spôsobovať a dočítala som sa že krčná chrbtica. Začalo som ju precvičovať a skutočne ma začala bolieť. Neskôr som bola u liecitelky ktorá mi povedala že mám boreliozu. ked som si prečítala na internete o čo sa jedná, bolesť mi začala postupovať po celom tele. Čiže aj celá chrbtica a kĺby. Medzitým mi ešte povedali že môžem mať sjogrenov syndróm ktorý sa prejavuje suchostou slizníc. Skutočne som začala mať hrozné sucho v ústach a nedokázala som kvôli tomu spať. Mám z toho celého hrozné depresie, som slabá a mám problémy so spánkom. Prosím poraďte mi niekto čo môže byť na príčine. Môže to spôsobovať psychika? Ďakujem vopred za každú radu. ..

Mimka1987

Ženy ja som tak rada že existuje internet. ..Ak by nebol nikdy by som sa neskontaktovala s ľuďmi ktorí boreliozu majú a nikdy by ma nenapadlo že také dačo existuje a aké to má príznaky. Myslím že by sme postupne všetky skončili na psychiatrii. Ale hlavu hore. ..môžme byť ešte šťastné že žijeme v Európe lebo napr v takej Australii borelioza podľa lekárov neexistuje. Si prečítajte napr príbeh jednej austrálskej modelky Amy O Sulivan...

nika82

hetera vzhladom na to co si pisala, ze uz mas vsetky testy porobene, tak nie je velmi o com. ked ti trpla polovica tela uz pred 5mi rokmi a vtedy bolo MRI ciste a borelioza hranicna, tak si isty pripad...

ja som bola u imunologicky, ukazala som jej vysledok WB testu a videla tam ten jeden pozitivny antigen a hovorila, ze je dost pravdepodobne, ze mam boreliozu. Kedze beriem imunoliecbu dlhodobo, ta moze ovplyvnit podobne testy, ze vyjdu falosne negativne. hovorila, ze EBV virus, plus pravdepodobne borelie polozili moju uz vtedy velmi slabu imunitu. dala mi Imunor, co je vytazok z prasacej krvi na posilnenie imunity a ide mi robit nejake odbery. aj moc mi ide skontrolovat, lebo podla vysledkov od obvodnej mi tam nasli zapal, ale obvodna ma presviedcala, ze to je len sedimentacia a dolezita je biochemia, ktora nepotvrdila zapal. tak to uz je dost cudne. cisty cirkus s tymi lekarmi :D

hetera

MUDr. Garay bol super, bez akychkolvek kecov ma poslal 2x na MR mozgu aj krcnej chrbtice, ked som si necitila lavu cast tela. Skoda, velka ze zomrel. Mima presne aj ja som mala take príznaky ako ty, na imunologii vsetko ok, tam mi uz robili aj take testy ako psytakoza ( robila som v prostredi s holubmi) a podobne, toxoplazmoza, toxokaroza, vsetko negat. po rocnom navsetevovani doktorov som sa na vsetko vykaslala a zaplatila som si wester blot na boreliu. to mi vyslo hranicne + s mojimi príznakmi mi jedna lekarka ( po znamosti ) povedala, ze na 99% mam boreliozu. Mala som vtedy po lete zacat uzivat ATB liecbu, ale cez leto sa mi neskutocne polepsilo ( z nicoho nic ) tak som sa na to vykaslala. Odvtedy preslo cca 5rokov a uz dva tyzdne mi zas nie je ok, akoby sa to vsetko vracalo tak zacinam byt zufala. ked si predstavim zas kolotoc doktorov chyta ma panika.. hlavne ze ma kazdy oznaci za psychiatrického pacienta, kedze vsetky testy mam ok. sakra to je to najhorsie.

nika82.

Hetera, Procare mi hradi zamestnavatel. Musis si kupit rocnu starostlivost tusim a mas tam vsetkych lekarov. Cenu neviem. Ale dnes ma sklamala neurologicka, na bolesti krcnej chrbtice mi dala flector a oznami mi, ze podla rontgenu je vsetko ok, tak ma tam nema co boliet. Aspon ze ma poslala na rehabku, aj ked problem je niekde inde urcite
Skusim aj ja koloidne striebro do oci, lebo ak v nich mam borelu, tie steroidove kvapky od lekarky nepomozu.
Mne je stale zle, zvysena teplota a neznesitelna slabost. Teraz cakam u imunologicky, zajtra interne, potom uz fakt neviem.
K Dur.idem az 15.marca, ak sa dozijem toho :D

Mimka1987

Aj lekári sú tam príjemný veľmi. .manželia Tocíkovci:) aj sa tam človek úplne ináč cíti ako v nemocnici alebo na poliklinike...

Mimka1987

Ahoj hetera. ...ja som tiež bola prvý krát u pána Dr. Garaya. ..Veľmi zlatí lekár :( aj ziadanku na mr mi vypísal. ..Potom som nechodila do procare ale do zariadenia Hippokrates...starostlivosť je tam super. ..lezis na infuzii a sestričky sa o teba dokonale starajú. ..Chcete deku, prinesiem vám kávičku, vodu? Ale veľmi veľmi drahé. ..pozri si ich stránku majú tam aj cenníky ....takže starostlivosť super ale veľmi drahá..mne bohužiaľ tá liečba nezaberala pretože môj problém bude v niečom inom. ..

Mimka1987

Nika vôbec sa mi nepáči že ti takto strieľajú diagnózy....Treba odstrániť príčinu prečo to všetko náhle vzniklo! AD ti môžu pomôcť iba prekonať úzkosť ale nič nevyliecia...Ak máš boreliozu a iné potvory v sebe a tvoj imunitný systém je už tak slabý že s tým nevie bojovať tak sa to potom bude iba nabalovat..treba odstranit príčinu a potom zmizne aj tetania aj problémy s očami...Všetko...ja som tiež začínala vidieť na pravé oko rozmazane a dnes napr vidím úplne dobre. ..Už vydrz do tých testov u Dur...Potom budeš vedieť akým smerom sa ubrať. ..držím ti palce aby sa ti aspoň polepsilo dovtedy. ..u mňa sa to strieda. ..Raz katastrofa potom lepšie. ..

hetera

mimka ahoj. chcem sa opytat, lebo aj ja si chcem zacat riesit zdravotne veci sukromne, kolko ta stala ta navseteva neurologicky v procare a ak si s nou spokojna tak aj jej meno. Mne zomrel koncom minulého roka neurolog MUDr. Garay a teraz netusim ku komu mam ist :(

Mimka1987

Ahojte. ..ja sa mám dnes akoby zázrakom oveľa lepšie. ..včera som mala také zvláštne pocity v očiach a nose. ..akoby súboj titanov :D všetko po 3dnovej aplikácii koloidneho striebra. ..Dnes som ako nový človek. ..suché oči nemám ani nebolia :) jaaa dakujem za radu :)

viva viva

prečítala som si trochu o nich...nástup účinku po 2-4 týždňoch :-).....to sa asi poraď ešte s iným lekárom. Toto musíš brať pravidelne a asi aj vysadzovať postupne. Ja mám tiež nejakú takú zbierku, ale nikdy som to neužívala, lebo som sa tiež bála. Ale ja som už v poriadku, takže to ani nepotrebujem. Tie kvapky si dávaj, možno po nich bude úľava.