Nevysvetliteľné nervové bolesti oka, krčnej chrbtice, chrbtice, kĺbov...psychika?

Príspevok v téme: Nevysvetliteľné nervové bolesti oka, krčnej chrbtice, chrbtice, kĺbov...psychika?
Mimka1987

Ahojte. Potrebujem sa súrne poradiť. Už 3 mesiace trpím nevysvetliteľnými bolesťami. Začala sa to tlakom v očiach, postupne bolesť pravého oka akoby od nervov. Začala som hľadať na internete čo by to mohlo spôsobovať a dočítala som sa že krčná chrbtica. Začalo som ju precvičovať a skutočne ma začala bolieť. Neskôr som bola u liecitelky ktorá mi povedala že mám boreliozu. ked som si prečítala na internete o čo sa jedná, bolesť mi začala postupovať po celom tele. Čiže aj celá chrbtica a kĺby. Medzitým mi ešte povedali že môžem mať sjogrenov syndróm ktorý sa prejavuje suchostou slizníc. Skutočne som začala mať hrozné sucho v ústach a nedokázala som kvôli tomu spať. Mám z toho celého hrozné depresie, som slabá a mám problémy so spánkom. Prosím poraďte mi niekto čo môže byť na príčine. Môže to spôsobovať psychika? Ďakujem vopred za každú radu. ..

Jaa200

Hetera - Kup si v lekarni pyridoxin B6 je to vitamin a aj B12, zmierni ti tie kkcke psych. stavy, na unavu vit. C. Bolieva ta hlava, mas take akoby mravencenie v hlave ? A ak ta boli hlava, tak ta natahuje aj na vracanie ?Skus ked ta boli hlava prudko kyvnut hlavou nadol.

nika82

kolegyne ma prehovaraju, aby som skusila biorezonanciu, zvazujem, ze sa objednam. ci myslite, ze su to vyhodene peniaze? nie je to lacna zalezitost

nika82.

Hetera ak ti mozem poradit z vlastnej skusenosti, objednaj sa zaroven aj k Dur.lebo su dlhe cakacky a termin budes mat az koncom marca cca. Zatial mozes riesit neurologa, MR a ked tak termin u Dur.mozes potom zrusit.
Ja som bola pozriet kolegyne v praci po 2.tyzdnoch a tie ma privitali s tym, ze vyzeram dost zle, schudla som, oni sa uz pripravuju asi na moji smrt :/ dost ma vydesili.
Teplota neklesa, motanie hlavy a unava tiez nie. Kazdy den si musim lahnut aj cez den po vybaveni lekarov alebo nakupeni potravin

hetera

jaa jasne, ze sa SM takto nediagnostikuje, ale su to pomocne vysetrenia pred MR, ktore si ja sama mozem urobit. Idem na MR nepojdem hned k Durovskej. Ak bude MR negativne pojdem tymto smerom. Ja proste musim vylucit Sklerozu. Lebo ma to gniavi uz psychicky :(

Jaa320

Hetera - Chod k Dur. ona je neurologicka, SM sa takto nediagnostikuje, ze ti prejde perom po ruke >>D.D Jedine MRI a EEG. Ale dam ruku do ohna, ze ju mat nebudes.

Mimka - Vidim, ze mas toho hodne, podobne ako ja, ale mas pozit. autoprotilatky co nieje dobre, nemozes brat isoprinosine, teda podporovat imunitu. Mas unavu ? Na liecbe ti moze byt lepsie ale i horsie.

hetera

no vidis aspon vies co ti konecne je a mozes to pekne zacat antibiotikami liecit. Aj to je dobre, ze ti nieco zistili aj ked predbezne. Inak vcera som sa bavila s kolegynou co ma SM. a robila mi taky test, ze presla mi po oboch rukach po predlaktiach perom a ak mas SM na jednej ruke by si mala citit uplne inak. Potom som predpazila ruky a mala som co najrychlejsie hybat prstami - na jednej ruke som to robila viditelne pomalsie. Uz mam vymenny listok neurologovi, tak teraz uz len najst nejakého normálneho v BA.

nika82

Fiiha, to by som bola zvedava na zaklade coho predpoklada nedostatok vitaminu D a autoimunitne procesy...
inak ja beriem D vitamin denne spolu s K2 uz dlhe roky. odporucam aj tebe :)
ktore testy si si kupila? nemecke ci lacnejsie slovenske? kedy mas dalsi termin?

Mimka1987

Ahojte...tak už mám vyšetrenie za sebou. Vysledky budú až o týždeň. Predbežná diagnóza: Susp borelioza diseminovana forma A susp konfekciou Chlamydia pn A susp mykoplazma PN s imunodeficienciou v specific. bunk. imunite so susp. pozitivitou autoprotilátok. Susp hypovitaminoza vit. D. No a teraz mi to niekto vysvetlite :D
Nika lekár bol naozaj Grék :) mladý :) sestricky milé....tak zatiaľ asi toľko. ...prípadne sa kľudne pýtaj čo chceš vedieť. ..

nika82

mne tiez dost lepi zo SM. obcas uz mam pocit, ze sa potknem o vlastne nohy, zle sa mi koordinuje pohyb. a pravu ruku mam slabsiu ako lavu, nevladzem dlho udrzat v nej ani telefon. zajtra idem na EEG