Nevysvetliteľné nervové bolesti oka, krčnej chrbtice, chrbtice, kĺbov...psychika?

Príspevok v téme: Nevysvetliteľné nervové bolesti oka, krčnej chrbtice, chrbtice, kĺbov...psychika?
Mimka1987

Ahojte. Potrebujem sa súrne poradiť. Už 3 mesiace trpím nevysvetliteľnými bolesťami. Začala sa to tlakom v očiach, postupne bolesť pravého oka akoby od nervov. Začala som hľadať na internete čo by to mohlo spôsobovať a dočítala som sa že krčná chrbtica. Začalo som ju precvičovať a skutočne ma začala bolieť. Neskôr som bola u liecitelky ktorá mi povedala že mám boreliozu. ked som si prečítala na internete o čo sa jedná, bolesť mi začala postupovať po celom tele. Čiže aj celá chrbtica a kĺby. Medzitým mi ešte povedali že môžem mať sjogrenov syndróm ktorý sa prejavuje suchostou slizníc. Skutočne som začala mať hrozné sucho v ústach a nedokázala som kvôli tomu spať. Mám z toho celého hrozné depresie, som slabá a mám problémy so spánkom. Prosím poraďte mi niekto čo môže byť na príčine. Môže to spôsobovať psychika? Ďakujem vopred za každú radu. ..

Mimka1987

Nika zvuky vadia aj mne...Tiež od začiatku. ..zvuky svetlo prievan niekedy dokonca vône. ..Je to zvláštne keď ti niečo takéto začne zo dňa na deň....budúci týždeň idem na imunologiu, tá bude veľmi dôležitá hlavne kvôli tým autoprotilatkam...dúfam že sa nepotvrdia :) ináč neviem či má u teba zmysel ísť tam skôr ako ti lekár nepovie čo presne od teba potrebuje. ..On to asi na základe príznakov určuje. ..

Mimka1987

Ahoj Pakovinka :) vitaj v klube. ..môžem vedieť u koho sa liečis? Keď máš porovnať stav pred začiatkom liečenia a teraz o koľko sa cítiš lepšie? Myslíš že sa dá z toho úplne dostať?

hetera

presne takyto ludia ako je "trojklanny" vedia pekne zneprijemnit zivot. Nikto by nemal sudit alebo zosmiesnovat cloveka, pokial si nezazil jeho trapenie. Nic nevies o nasich pocitoch co prezivame co citime, tak sa prosim zdrz svojich negatívnych a zosmiesnujucich prispevkov. Ja viem, ze hypochonder nie som, predpokladam, ze ani baby. Ja mam realne problemy, ktore riesim a prispievanie na forum, kde ostatni tiez maju podobne problemy a pocity mi pomaha. A ze to tebe vadi, nech sa paci, je tu mnoho iných tem kde mozes prispievat bez toho aby si niekomu skodil, zelam vela stasia, lebo ja sa drzim jedneho pravidla " ked nemozem pomoct aspon neskodim " :)

Jaa201

Trojklanny - Viem, tazke je tomu uverit, ked to sam nezazijes. Nikto tomu totiz neveri a to je na tom smutne ze casto ani ti najblizsi.

trojklanný

Čudujem sa vám, hypochondričky, to sa už nedá ani čítať, nieto ešte prispievať, či radiť! Veľa šťastia hypochondričky...

nika82

no mne je praveze casto na umretie :/ mam vela priznakov. najnovsie ma strasne boli vajecnik, myslela som si, ze mam ovulaciu, ale uz 4.den to boli. a to som bola minuly tyzden na gynde na sone a vsetko vyzeralo ok. kazdy den produkujem nove priznaky a stale nieco ine boli alebo vsetko naraz. a ked pisem, casto napisem ine slovo ako chcem, alebo ine pismenko. a hrozne mi vadia zvuky, napr. ako tukam do klavesnice, irituje ma ten zvuk a az ma z toho usi bolia