Ahojte. Potrebujem sa súrne poradiť. Už 3 mesiace trpím nevysvetliteľnými bolesťami. Začala sa to tlakom v očiach, postupne bolesť pravého oka akoby od nervov. Začala som hľadať na internete čo by to mohlo spôsobovať a dočítala som sa že krčná chrbtica. Začalo som ju precvičovať a skutočne ma začala bolieť. Neskôr som bola u liecitelky ktorá mi povedala že mám boreliozu. ked som si prečítala na internete o čo sa jedná, bolesť mi začala postupovať po celom tele. Čiže aj celá chrbtica a kĺby. Medzitým mi ešte povedali že môžem mať sjogrenov syndróm ktorý sa prejavuje suchostou slizníc. Skutočne som začala mať hrozné sucho v ústach a nedokázala som kvôli tomu spať. Mám z toho celého hrozné depresie, som slabá a mám problémy so spánkom. Prosím poraďte mi niekto čo môže byť na príčine. Môže to spôsobovať psychika? Ďakujem vopred za každú radu. ..
Nevysvetliteľné nervové bolesti oka, krčnej chrbtice, chrbtice, kĺbov...psychika?
tisko ti zavidim :) dufam, ze aj ja budem raz opat cvicit
No Nika neuveríš ale ja som práve vo fitku. Som sa prinútila normálne fungovať aj keď ma dosť bolia oči a klíma mi moc nerobí dobre. Lekár odporučil potiť sa na detox. Aj sauna je vraj super :)
Biely jazyk som mala casto, teraz zahadne nemam. Tiez si myslim, ze to su plesne.
Aj ja sa snazim stravovat zdravo, ale raw cokolade neodolam ;) chcem si kupit parny hrniec, prave to pozeram.
Kravske mlieko nejem, mam intoleranciu, ako aj na vajicka. Obcas si dam ovci a kozi syr, tie mi nerobia zle.
Probiotika beriem dlhodobo kvoli traviacim problemom.
Mam zapalene hrdlo (mozno mandle?) , bud z mononukleozy, alebo som dostala od spolubyvajucej, ona bola chora. Som cely den v posteli, takze nic moc :/ a ty?
Nika tie čaje som si kúpila každý zvlášť (sypané) a zmiešala som si ich z každého rovnaké množstvo. Pokiaľ berieš aj nejaké lieky okrem vitamínov tak prípravky na očistu pecene sú dôležité...berieš už aj probiotika? Ja asi počkám až kým nezačnem brat antibiotiká...inak mám aj úplne biely jazyk od kedy sa mi toto deje a neviem z čoho. Niekto vraví že sú to plesne, lekárka mi povedala že to môže suvisiet so žalúdkom tak ja už neviem. ..A ako sa dnes cítiš?
ten pecenov caj si kupujes vopred namiesany? kde?
ja beriem: omega 3-rybi olej, D3, K2, selen, colostrum, vit. C, horcik+zinok+B6, na travenie kyseliny+ enzymy, probiotika,
chaparal, monolaurin
dnes som zacala uzivat echinaceu
neviem co este pridat/ubrat :)
Jaaaa a ty máš tiež neuroboreliozu? Si spomínal ten poškodený očný nerv....Už počkám na verdikt pani doktorky...čakám na imunologicke vyšetrenie ešte...verím že sa nepotvrdia autoprotilátky..zatiaľ sa dopujem minerálmi, vitaminmi, chlorelou, oreganovym, kokosovym a rakytnikovym olejom, vit C a D3 vo vysokých dávkach plus doplnkami a cajmi na ochranu pečene...liv 52 je super, zmes čajov zihlava púpava a repik a olej z ostropestreca. Dračia krv (prírodné antibiotikum), cesnak, zazvor, kurkuma a zmena stravy. Ziadne mlieko, cukry, psenica. Serapeptazu mám v pláne keď urobím detox a podporim imunitu. Viem že je super na obnovu buniek.
Neuroborelka sa da liecit jedine silnymi ATB, nieje na skodu pridat aj Oleuropein, NAC, Serrapeptazu, Natokinezu.
Ja som na ATB uz skoro rok.
Jemine jaaa nestras ma...sak mi zostalo totálne zle. ..neuroborelioza je asi to najhoršie čo môže byť. ..Má význam to liečiť antibiotikami?
dnes som bola na EEG :) zo zaciatku to vyzeralo ako pohodicka, 30min si polezim, ja ze parada, uz mi chyba len meditacna hudba a masaz chodidiel.
figu borovu... po 5min ma tak neskutocne zacali drazdit kable a elektrody na hlave, tam kde som lezala, ze som 25min lezala v krci a odpocitavala sekundy :D hrozne ma bolela hlava z tvrdej podlozky. po skonceni mi prislo zle, ledva som odsoferovala domov...
suma sumarum, vysledky sa dozviem az 24.2 na kontrole u neurologicky, dovtedy este absolvujem EMG na tu slavnu tetaniu
mimochodom dost som si precitala o tetanii a mne ta diagnoza pride taka, ze doktori nevedia co sa deje v tele, tak to oznacia tetanou, napisu pre istotu aj AD a tony horcika. co to je za diagnoza- mineraly sa nevstrebavaju dostatocne? to je len nasledok a nie pricina