Nevysvetliteľné nervové bolesti oka, krčnej chrbtice, chrbtice, kĺbov...psychika?

Príspevok v téme: Nevysvetliteľné nervové bolesti oka, krčnej chrbtice, chrbtice, kĺbov...psychika?
Mimka1987

Ahojte. Potrebujem sa súrne poradiť. Už 3 mesiace trpím nevysvetliteľnými bolesťami. Začala sa to tlakom v očiach, postupne bolesť pravého oka akoby od nervov. Začala som hľadať na internete čo by to mohlo spôsobovať a dočítala som sa že krčná chrbtica. Začalo som ju precvičovať a skutočne ma začala bolieť. Neskôr som bola u liecitelky ktorá mi povedala že mám boreliozu. ked som si prečítala na internete o čo sa jedná, bolesť mi začala postupovať po celom tele. Čiže aj celá chrbtica a kĺby. Medzitým mi ešte povedali že môžem mať sjogrenov syndróm ktorý sa prejavuje suchostou slizníc. Skutočne som začala mať hrozné sucho v ústach a nedokázala som kvôli tomu spať. Mám z toho celého hrozné depresie, som slabá a mám problémy so spánkom. Prosím poraďte mi niekto čo môže byť na príčine. Môže to spôsobovať psychika? Ďakujem vopred za každú radu. ..

Jaa305

Dakujem :) Ja som mal CD57 pred liecbou iba okolo 5. Bol som dost v zlol stave, ATB ma doslova postavili na nohy takze viem o com pisem. Teraz po roku liecby mi stuplo CD 57 na 94 co znm ze liecba zabera. NK bunky pred liecbou iba 1.82, teraz 3.76. Nechcem ani len pomysliet ako by som dopadol bez liecby.

Mimka1987

Jaaaa a Tebe ďakujem že si sa rozpísal. Máme rovnaký problém takže sa chápeme. Mne osobne to veľmi pomáha. Toto neni o nejakej hypochondrii, ale o výmene skúseností. A Tebe za tie Tvoje najviac ďakujem :) Držím palce v liečbe! Dôležité je vidieť zlepšenia a veriť tej liečbe pre ktorú sa človek rozhodne. Myslím že sám vidíš pokrok aj v tom že sa ti zlepšuje imunita (NK bunky). Ja som zvedavá v akom stave bude tá moja :)

Mimka1987

Nechápem načo tie urážky. Matway dá sa aj ináč napísať že existujú aj iné cesty ako antibiotiká. Ja sama o nich viem. Pozrela som si aj ten link čo si poslal. Sama sa o tieto veci zaujímam od kedy som začala mať problémy. Poznám niekoho kto sa zbavil boreliozy kompletnou očistou vrátane antihelmetik. A poznám aj ľudí čo sa liečia antibiotikami. Stále zvažujem kadiaľ vedie správna cesta. Obe majú svoje plus aj mínus. Ďakujem za rady ale zároveň ťa prosim bez urazok.

jaa203

No je rozdiel vysekat sa z akutnej - vcasnej borely a chronickej - pozdnej borely. Ty si sa zrejme vysekal z akutnej co je lahke. No dostat sa z chron borely uz ale take jednoduche nieje. Ano, bola to moja chyba ze som na to ked sa to zacalo sral lenze nikoho nenapadlo ze je za tym borela, 2 roky som bol bez liecby a co to so mnou narobilo uz nejden pisat o tom. Ale je to velky rozdiel odkedy som na ATB ako mi bolo vtedy a ako je mi teraz.

Ja nechcem tymto nikoho zavadzat aby jedol ATB, kazdy sa musi vybrat svojou cestou ja som si zvolil tuto, kedze viem ako neliecena chron borela dokaze ludi doslova znicit.

hastr

Dobrý deň, na všetky trápenia, choroby, bolesti odporúčam objednať sa k tejto pani liecitelke...Má dar od Boha a už tisíce ľudí sa o tom presvedčilo:
www.liecitelka-laura.sk

matway

Jaa, neviem, či sa sťažuješ alebo chváliš, no vedz, že si pre seba neurobil všetko, a aj ja som mal boreliózu, a stavy na mašľu, no v tvojom prípade brať ATB celý rok?!? Si ty normálny??? Baktérie, či vírusy majú schopnosť sa adaptovať prostrediu, stávaju sa voči ATB rezistentné...Vidím, že aj tebe uniká podstata parazitov /veškerých patogénov/, prepáč...

Jaa202

Ano ja mam neuroborelu. Parazity, viry a kadejake havede ma v sebe kazdy, no imunita ich drzi na uzde. Ja som nemal ziadne problemy do roku 2013, nikdy ma nebolela hlava, oci, kosti, vôbec nic. A zrazu akoby utalo, vsetko sa zmenilo, nejdem to znova setko rozpisovat. Ono to bola aj mocha chyba, sral som na to ked bolo zle, myslel som si, ze to prejde, prd makovy prejde. Klieste, komare neprenasaju len borelu samotnu ale aj kopec dalsich hovadin. Ja som schytal kliestovku s borelou a mykoplazmu a este aj bartonellu + samozrejme viry EBV atd.

Najhorsi som mal rok 2014. Som vôbec nevedel co sa to so mnou deje a ani doktori, vzdy som skoncil s tym, ze daj si ibalgin ked ta boli hlava. Nejdem viac pisat. Takto trpi velmi vela ludi, ktori ani len netusia co sa to s nimi deje a vzdy u lekarov pochodia s odporucanim na psychiatriu, kde sa ale problem nevyriesi, ba este viac zhorsi. Odkedy som na ATB citim sa lepsie, ale stale to nieje ono, stale ma klati unava, ale to bude tym, ze som prestal s polyoxi, nejdem pisat preco.

Trojklanny a Mattway, ano v niecom mate pravdu, ale hlavnym problémom je borela, resp. vrchnou supkou cibule budu na 1000 percent jej konifekcie, cize treba najprv sundat tie co ale nieje jednoduche a potom sundat borelu bude hracka.

Ja neverim na kraviny ako psych. choroby, depky a podobne kraviny, ako som pisal ja som bol do roku 2013 uplne ok, po psych. aj fyz. stranke a co bolo v roku 2014 a co je teraz je kur... rozdiel.

A tymto koncim.

matway

nika, mimka, jaa a hetera, trojklanný mal pravdu, ste poriadny hypochondri...
Problémy mal tie isté, takže prežil presne niečo podobné, čo vy všetci, ale zabudli ste si zložiť klapky z očí, ktoré sa používajú pre kone aby videli len pred seba!!!