Sinus pilonidalis - Liečba aj bez chirurga

Príspevok v téme: Sinus pilonidalis - Liečba aj bez chirurga
Braňo M. - 1985

Prvý krát mi predpísali Dalacin proti zápalu a keď nepomôže tak mám ísť chirurgovi - samozrejme nepomohol takže o 4 dni som skončil u chirurga hnis vybrali+ 2 týždeň na preväzy a čistenie rany, no po 16mesiacov znova to iste sa mi vrátilo. Mastičky kúpené lekárni nepomáhali, ani Ichtoxyl ani Dubova kôra ani žiadna mastičky beznádejné škoda to kupovať... / keď Vám to doktor poradí, že skúste nepomôže to škoda toho /

Keď sa mi to o 16 mesiacov vrátilo tak som iba obehával lekárne a zháňal informácie že čo s tým, že na to nič neexistuje iba chirurgický úkon, no jeden starší lekárnik v Nových Zámkoch myslím že sa volá p.Voros, či Vereš, že počkajte zamiešam Vám mastičky a ja, že veď všade mi povedali, že mastičky nepomáhajú a on, že keby nepomôže tak by mi ju nedával. Predstavte si už som mal taký zápal a toľko hnisu vo veľkosti gaštanu, že som neveril že modrá mastička zamiešaná lekárnikom môže pomôcť! POMOHLA! Za 4 dni sa stratil hnis zápal zmizol. Ešte raz po roku sa mi to vrátilo znova pomohla mastička. Za 3dni o 70% zlepšenie za 5 dni som bol 100% fit bez chirurga! Dnešný doktori nič nevedia no dávam Vám dole kontakt na starého dobrého lekárnika ktorý mieša mastičky. Na koľko som si tiež veľmi vytrpel a chcem Vám pomôcť, tak zavolajte do lekárni a vypýtajte si modrú mastičku. Lekáreň na Nábreží, Bitunková 15, Nové Zámky, 035 / 641 08 65. Modrá mastička za 2,50€ mi 2x už pomohla! Od vtedy ju mám v chladničke pre každý prípad a všetkým ju odporúčam :) A že na to nič nebýva iba chirurg od vtedy doktorom neverím a chodí za týmto starším lekárnikom ktorý sa vyzná viac ako všeci lekári... Je to vychýrený lekárnik v Nových Zámkoch takých akých už len tak nenájdete... proste stará škola...

Jefitto

Stránka: pilonidalnisinus.webnode.cz

Vyberám:

Před zákrokem samotným mi doktor sděloval, že k takovýmto komplikacím dochází zhruba v padesáti procentech případů. Po opětovné hospitalizaci nás obou nám jiný lékař sdělil, že se jim po operaci pilonidálního sinu vrací devadesát procent pacientů.

Čiže takmer určite mi to aj tak nepomôže... to martýrium, spojené s anestézou a následné sračkovanie mi proste za to nestojí, takže naozaj, nemám záujem to nejako operovať

Jefitto

Počkaj, to je ten vred, čo sa ti spraví pod kostrčou? Zrejme to mám aj ja, ale nejako to nemám v pláne riešiť... nezomiera sa na to, či?

Braňo M. - 1985

A ešte,

Čítal som tu, že Aloe Vera pomôže nejaký link tam bol všimol som si v zložený že to Aloe Vera má aj Nechtík čiže v tom bude pes zakopaný. Lekárnik povedal, že áno je tam nechytil ale to by same o sebe nepomáhalo, že sú tam ešte 2 zložky ktoré sú tajomstvo výroby :) Zavolajte mu alebo choďte za ním pomôže Vám tá mastička. Ak som Vám pomohol napíšte mi mail budem moc rád, že som mohol pomôcť na koľko viem aká zákerná choroba to je keď človek prežíva také bolesti, že ani sadnúť si nevie...

SOM RAD AK SOM POMOHOL :)