Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som vadná ja alebo on? Čo mám spraviť?

Príspevok v téme: Som vadná ja alebo on? Čo mám spraviť?
neschopna

Dobrý večer, mám problém s priateľom. Chodíme spolu už vyše roka - od zimy 2014, ale problémom je, že priateľ pracuje v zahraničí. Chodí domov na týždeň mesačne alebo 2 týždne raz za 6-8 týždňov. Sľúbil mi, že sa to zmení a budeme spolu bývať. Tvrdil aj to, že by chcel do 40ky dieťa, čo som ja nechcela, ale nakoniec som sa už zmierila aj s touto predstavou. Dvakrát sme sa rozišli, pretože som mu dala na výber - zahraničie alebo ja - odišiel za prácou.

Lenže situácia sa otočila, sľúbil mi, že už zostane na Slovensku a zmierili sme sa. Keď mi núkal peniaze k meninám, nezobrala som ich od neho s tým, že za peniaze si ma nekúpi, že ja chcem jeho, nie jeho peniaze. Strávila som u neho krásne dni, kedy sme sa vôbec nehádali - to bol častokrát dôvod (tie hádky), prečo sa bál, či nám to bude fungovať, lenže sme sa vždy hádali kvôli jeho odchodu do zahraničia. Zase som sa začala tešiť na krásny život s ním.

Aktuálne je situácia taká, že bývať so mnou nechce - vraj je skoro a nevie čo bude, dieťa nechce teraz - vraj som na to mladá (mám 24 a on 38) a ako mi sľúbil, že zostane tu, tak mi dnes oznámil, že pravdepodobne odchádza opäť do zahraničia o pár dní. Povedzte mi, čo mám robiť. Viem, že som hlupaňa a na druhej strane ho milujem a som na neho naviazaná. Zoznámil ma aj s rodičmi, čo máloktorú svoju frajerku, sadli sme si dobre s nimi, oni by chceli už aj vnúčatá. Kamarátky mi radia vykašľať sa na neho, ale ja to nedokážem. Mám pocit, že som neschopná a nezaslúžim si lásku. Niekedy mám chuť zomrieť, cítim sa opustená a zbytočná. Zažil niekto niečo podobné? Dostanem sa niekedy z toho? Vie mi niekto pomôcť? Už to viacej nevydržím...

alexandra937

neschopna prečo nejdeš do zahranicia za nim? pekne si zarobis a ked tvrdis ze tu nemas bohvieaku pracu tak vlastne nemas za cim banovat ci?

neschopna

Ja som to tak nemyslela, skôr že môže tú rodinu založiť a mať LEN vlastné deti, vyzerá mlado, tak by sme vyzerali ako mladá rodinka a mohol by si užiť to, čo v mladosti zmeškal. Viem, že nie sú všetky také, ale tie lepšie by sa asi obzreli po inom, lebo by mali viac rozumu ako ja, či nie?

Podľa tvojej reakcie som sa ťa dotkla, lebo patríš do tej kategórie. Tak prepáč. Ak sa ťa to dotklo, asi tiež nie si so sebou vyrovnaná, tak čo potom ja? Snažím sa byť aspoň príťažlivá, keď už inde sa mi nedarí.

adr1a

Normalne si ma teraz na5... :D
To co si napisala? Aky jeho vek?? Ani sa nenazdas a taky isty vek budes mat raz-dva aj ty :D
Napisala si: "Mal by byť rád, že má takú peknú mladá, v jeho veku by si už inú ako slobodnú mamičku alebo rozvedenú nenašiel. To fakt za nič nestojím?"
Tak si predstav ze nie vsetky v jeho veku su take ako pises ty. No a zas nestavaj vsetko len na svojej krase a mladosti. Lebo mladost stratis raz urcite a okrem krasy sa snaz mat aj ine. Krasa tiez raz pominie. Takych ako ty (mlade krasne) su ticice az miliony

neschopna

Neviem, prečo si to šéf myslí, práveže som spravila chybu v práci len raz úplne na začiatku, že som nesprávne zapísala niečo v novom systéme, ale nič podstatné a len raz. Inak nič. A spomenul to kolegyni, keď od nej niečo chcel, a povedala mu, že veď to spravím potom ja. Jeho reakcia bola, že nie, nech to nenecháva na mňa a tak.

Hľadám prácu, ale ponuky nie sú. Ak niečo nájdem, väčšinou je to ďaleko a na krátky úväzok, čo by ma neuživilo a skomplikovalo by mi to situáciu ešte viac.

Keď mu čokoľvek rozprávam, berie to ako výčitky, alebo že na neho tlačím...

Ide o to, že stále dúfam, že si uvedomí, aké by to bolo skvelé, ako keď som bola u neho a cítila som sa dokonalo. Milujem ho. Jediné, čo by musel spraviť, je prísť na Slovensko a začať tu žiť so mnou. Čo sa práce týka, je šikovný a vzdelaný, lenže on si veľmi neverí. Hovorí, že výšku ma dnes každý a podobné veci. Ja ho nechápem. Mal by byť rád, že má takú peknú mladá, v jeho veku by si už inú ako slobodnú mamičku alebo rozvedenú nenašiel. To fakt za nič nestojím?

Toto mi už tiež hovorili, že si zvykol na taký život a kebyže chce, tak príde, ale že asi teda nechce. :( :( :( Ženu tam určite nemá, teda človek nikdy nevie, ale silno pochybujem.

Filip TT

Mozno by ti pomohla zmena prostredia. Ak byvas v podnajme, mozes lahko zdvihnut kotvy a premiestnit sa niekam, kde budes mat lepsiu pracu. V tvojom veku este ludia skusaju, neviazu sa na jedno miesto. Spoznas novych ludi atd.

adr1a

1:59h. Ver, praca pre teba by sa tam isto daka nasla. Ale on to proste NECHCE. On teba tam NECHCE mat. Dovody mozu byt rozne (nechce byt kontrolovany, ktovie aky zivot tam vedie, mozno tam aj niekoho ma, mozno sa nechce rozhodnut rozkyvat sa a takto by musel - bud rozchod / bud spolocne byvanie s tebou / bud bud bud. Moznosti dovodov je vela).

Cau Filip. Vsak uz pojdem spat brasko :D no zatial sa mi nechce

adr1a

To co si teraz 1:45h napisala je uz o inom. Kto chce vsetko sa da. On zrejme nechce. Ani aby si tam za nim sla a ani ostat tu nechce.
Pozri. Nie kazdy je na trvale vztahy, usadit sa, zalozit si rodinu, mat za niekoho ineho zodpovednost. Mozno je vonku uz tak dlho ze si zvykol na takyto sposob a styl zivota. Tiez mam takych kamaratov. Proste ziju vonku uz ale 10-15r a uz sa sem nechcu ani vratit. Pendluju po svete, uzivaju si po svojom ten ich sposob zivota aky im vyhovuje. A to sem chodia malo. Za rodinou mozno raz za 1-2r. Oni chcu proste takto zit, mat svoju volnost. Neviem, ci je toto zrovna pripad toho tvojho ale sedi mi to nanho.

neschopna

Asi si si ešte nestihla prečítať príspevok najnovší, že on ma tam ani nechce, lebo aj také som navrhovala, ale ani práca pre mňa tam nie je.

DontWorry

Podla toho co pises vidim viac negativ ako pozitiv toho vztahu. Ako zena by som tiez nedokazala zit s muzom ktory by nonstop odchadzal a cakat na to kedy bude chciet dieta kedy sa rozhodne o byvanie s tebou. Sam sa nerozhodol do svojej 38ky..myslis ze bude brat ohlad na teba? Nezblazni sa..ale mysli trochu racionalne. Je xy zien ktore kvoli chlapovi cakali a cakali a nedockali sa. Roky plynuli a zbytocne stracali cas. Chlap ktory sa takmer do 40tky nezobudi vo svojom zivote..pre mna ako zenu je to strateny cas. Ano ono take rozhodnutia bolia ale aj to ta nieco v zivote nauci. Nemozes na chlapovi visiet myslim citovo a cakat kedy ti da povolenie s nim zit..mat dieta. Bud mate rovnake hodnoty alebo nie. Ak nie tak ok..skonci sa to. Ale nekonci sa tvoj zivot..ten ide dalej a nemozes sa zosypat kvoli jednej osobe. A to plati aj pre tvoje zamestnanie. Vies preco sef hovori ze si neschopna? Alebo su to len nejake chyry co o tebe koluju? Rob svoju pracu najlepsie ako vies. Ak nie si spokojna tak hladaj dalej..posuvaj sa v zivote..zdokonaluj sa a hlavne nestagnuj. Este aj chlapi sa na teba skor nalepia ak budj vidiet pozitivne naladenu zenu. Tazko sa pozera na cloveka co je klbko nestastia. Porozpravaj sa s priatelom povedz svoje predstavy..na tvojom mieste by som hladela na svoje potrebh tentokrat presne preto aby som sa neutrapila cakanim na dakoho kto mozno za to ani nestoji.