Mama mi zakázala spávať s priateľom

Príspevok v téme: Mama mi zakázala spávať s priateľom
basa123

Dobrý večer. Mám 22 rokov, priateľ 30. O dva mesiace budeme spolu 1 rok. Mamina mi minule povedala, že si neželá, aby som s ním spávala. Mám rped sebou ešte 2 roky štúdia na VŠ a nebola by rada, keby som otehotnela. Dodala, že keby sa to stalo, nepomohla by mi. Zatiaľ som s priateľom nespala, ale už by som to chcela, ale nechcem ju sklamať. Nie je to spravodlivé, lebo mojej sestre dovolila spávať u priateľa od 17 rokoch a taktiež išla na vysokú a úspešne ju dokončila.
Neviem, čo mám teraz robiť, mám zmiešané pocity. Aký máte na to názor?

Filip TT

basa, ked ste jasni, tak nemate co vahat - sa zoberte. Budes moct byvat so svojim manzelom nespochybnitelne, on prebera zodpovednost, VS skolu mozes dokoncit rovnako, ako keby ste spolu zili "na hromadce".

Neviem, ci by to bol dobry napad spravit svadbu za 4 mesiace spolu so svojou sestrou. U nas taka svadba bola ale to si brala sestra s bratom ineho brata so sestrou, takze boli len dve rodiny.

Inak tvoj pocit, ze si sebecka, ak sa odopieras bez dovodu priatelovi je opravneny pocit - ale iba v pripade ked ten clovek ma na teba opravneny narok. To nastane, ked sa jeden druhemu slubite....tvoj priatel je podla vsetkeho korektny a respektuje toto.

@Mesacny princ - to co radis, znamena toto: Mila zakladatelka temy, spi so svojim priatelom, aby ta mohol vcas nechat, ked nebudes v posteli dost dobra. Prekvapujes ma inak - pred casom si tu pisal, ze si svojou kamaratkou rok spaval v jednej posteli a nic nebolo...takze aj ty musis citit, ze so spanim to nie je len tak.

Timea2344

Mama ti chce dobre ver tomu aj ked sa my mlady casto burime voci nazorom dospelych nakoniec zistime ze mali pravdu niekedy bohuzial zistime ze matka mala pravdu az po tom co tvrdo padneme na hubu. Studium by ti malo byt prvorade tak isto ako aj kariera to co si v zivote vytvoris s toho budes mat osoh len a len ty.ludia sa rozchadzaju a schadzaju netreba vztahom pripisovat velky vyznam aky sa im pripisuje dnes. Moje kamosky z vs poodchadzali koli tehotenstvu a niektore aj zato opustili frajeri. Muz ti nestoji zato aby si koli nemu nedokoncila skolu ty musis byt sebe vo svojom zivote prvorada. Az potom partner. Ten kto ta skutocne miluje ta pochopi a nebude ta tlacit kam sama nechces a keby ta tlacil nestoji zato a za takym ani nieje preco plakat.

basa123

Kýčera:

áno, ok, ľutovala by som, ale v živote som už veľa veci ľutovala, takže by to zase len prebolelo a išla by som ďalej. pred ním som mala 2-ročný vzťah, nemala som sním sex, ale minulý rok nečakane umrel pri autonehode. Určite by ma to bolelo oveľa menej ako jeho smrť.

basa123

Mesacny princ:

Myslim si, že chlap s tým problém nebude mať, skôr ja.

Ako to berie ôj priateľ? Tak asi po 4 mesiacoch nášho vzťahu, už začal vyvíjať iniciatívu, ale povedala som, že som s nikým nespala. Zobral to v pohode a povedal, že ok, nebudem na teba tlačiť, veď, keď budeš chcieť a kľudne aj po svadbe. Som povedala, že fajn. Odvtedy nevyvíja nijakú iniciatívu. Aj keby som to ako veľmi chcela, nevrhnem sa na neho, nechcem pôsobiť veľmi nadržane, čakám skôr, že on dá podnet.
Keď sa ho opýtam, či mu niečo vo vzťahu nevadí, či je spokojný, tak mi odpovie, že so mnou najlepšie je, je najspokojnejší a nič mu neprekáža. I keď ja viem, že by to v skutočnosti veľmi chcel, ale nechce mi to povedať. Ja to na ňom vidím, ale aj tak mi povie, že všetko je v poriadku.

Kýčera

Basa, chystám rodinný obed a so svojou odpoveďou som sa ponáhľala, a tak prehliadla Tvoju poznámku "svojím správaním mám ďaleko od diamantu...". Ak by sa toto nestalo, tak by som Ti neadresovala tú poslednú vetu, ale hneď napísala, že mama Ťa pozná lepšie ako Ty sama a že tam máš ukrytú odpoveď na otázku, prečo sa k Tebe chová k inak ako k sestre. Čítaš tie príspevky riadne a rozumieš im vôbec? Aj tretíkrát mi neostáva nič iné, len upriamiť pozornosť na tohto mladého muža, Filip sa volá a na jeho príspevok z 5.1., kde mimo iného dáva do pozornosti "takých tém, keď dievčatá strašne trpia...". To, že by si "neľutovala", to si len myslíš...Eto vsjo!

Lulu2011

v 22 rokoch si nezela aby si s nim spala :D :D no jasne, odkial spadla, spi si s kým chces, je to tovj zivot a nikto nema pravo ti ho nicit, tvoja mama asi nevie, ze sa to da aj bez otehotnenia :)

Mesačný princ

Nič v zlom ale čo ak im to nebude klapať po intímnej stránke?

Budú spolu 6 rokov, chudák chlapec bude čakať, obaja zamilovaní a naraz hop a je to v.....

Nechcel by som byť na jeho mieste....

Biela.Kobra

Pri tom všetkom si prakticky nič nepovedala o tvojom priateľovi, ako to vidí on. Ak sa mu čakanie nezdá čudné, resp. ak ťa rešpektuje aj s tvojou dilemou, tak sa nemáš čo báť. Okrem iného, vyspať sa s priateľom len preto, aby si ho dievča udržalo, nevedie k ničomu dobrému. Ja si myslím, že si správna baba, ktorá má aj rozum aj city. Nemám k tomu viac čo povedať - faktorov je síce mnoho, ale urob presne to, čo cítiš vo svojom srdci.

ivobrick

Ste divni. Ty, tvoja mama, tvoj frajer.
Mama vodu kaze, vino pije.
Ano, nechces dieta, nesuloz s priatelom. Uspokojit sa da aj inak, mate prsty, usta, nie?
HAK neber, minimalne si usetris otazky do buducnosti, preco stracas chut na sex.
Alebo sa potom nediv, ze tvoj milovany jedneho dna odide za tou, u ktorej dostane to co potrebuje.