Ahojte,
Chcela by som vyskusat nejaky dobry prirodny krem
na tvar, mam 56 rokov a mam dost bledu pokozku a vrasky. Mohli by ste mi poradit daco, ja som pocula nieco o kreme na zaklade medu s bylinami. Poradite mi nieco?
Prirodny krem na tvar
Ja by som to vyskusala, myslite ze od 45 rokov sa ten pantovy da pouzivat?
Vierka, dakujem moc za radu:)
Ahoj kasanova, ja mam 53 a ten pantovy som si objednala uz niekolko krat, nakolko som s nim velmi spokojna. A hlavne, ze vsetci vratane mna uvideli velku pozitivnu zmenu na pleti co ma nesmierne tesi. )
Rada z granatoveho jablka od Weledy je spickova :) Uzasne vonia, spevnuje plet, dodava jej pruznost.
Mate niekto skusenosti s tym pantovym aj pre starsiu plet? 50 rocna, znacne dehytratovana plet
Prirodny krem na tvar - land1.adszx.pro
Aho dlhorcony pracovnik v kozmetickom priemysle s mnozstvom znamych v lekarniach viem potvrdit len jedno. Kozmeticka vam predpise ten krem, za ktory dostava od farmaceutickych firiem rozne pozornosti)))) Vobec to nemusi byt idealne to co potrebujete.
Rich Cream od Naomi Biocosmetics. Ten je úplne super. Čisto prírodný bez parfémov, alergénov a parabénov
Najlepšie by bolo, keby ste si nechali poradiť od kozmetičky. Tá vám najlepšie poradí, čo je vhodné na vašu pleť. Alebo si v lekárni a drogérke zožeňte vzorky a skúšajte. Ale to može byť nadlho
ja som doslata minule vianoce nuance kremy a uz ine nechcem.. tiez mam uz vrasok par a vidno starnutie a mam pocit ze mi robi vyslovene dobre