Ahojte,
Chcela by som vyskusat nejaky dobry prirodny krem
na tvar, mam 56 rokov a mam dost bledu pokozku a vrasky. Mohli by ste mi poradit daco, ja som pocula nieco o kreme na zaklade medu s bylinami. Poradite mi nieco?
Prirodny krem na tvar
mozete skusit znacku soaphoria je zo slovenska a prirodna mne uplne sedi na problematicku plet len zas nenasla som ju inde ako v notine kde ju kupit...
Mne pantovy krem s vytazkami z parohov sadol vynikajuco a objednavam si ho tak dva razy do roka, podla toho kolko vydrzi. Velmi doporucujem. Mam 43
Hm, celkom zaujimave citanie. Da sa pouzivat tento krem aj ked mate len 35 rokov? Diky
Kozmetika z mrtveho mora je podla mna dost marketingova ale nikdy som ju neskusala, takze who knows
Mate niekto skusenosti s kozmetikou z mrtveho mora?Je to dobre alebo len cisty marketing?)
V takomto veku je podľa mňa veľmi podstatné aby sme sa v prvom rade zameriavali na kvalitu a nezaťažovali si pleť.
Ja používam toto www.annemarieborlind.sk - a je to super. Pleť mám pružnejšiu, pevnejšiu, dokonca by som povedala, že krajšiu jak keď som mala 30:))
Na stranke stoji 9,99 plus postovne. Ja som si objednala hned dva kremy.:-)
Ahojte, kolko stoji ten pantovy krem s vytazkom z parohov? dakujem.
vierkazkosic - aky to je krem a odkial ho objednavas
Esenzia od modrapupava.sk je úplne perfektná - a presne - obsahuje okrem kvalitných olejov aj bylinkový extrakt zo sladovky (tá je super anti-age - proti vráskam, pig.škvrnám + aj protizápalová) a včelí med.
Odporúčam všetkými 10-timi! :)
modrapupava.sk