Nestastne zalubeny do kolegyne

Príspevok v téme: Nestastne zalubeny do kolegyne
Forumak7906

Jedna sa o jednu moju kolegynu. Nastupila ku nam pred rokom. Predtym studovala a zila 10 rokov v zahranici. Pred spominanym rokom sa vratila spat na Slovensko. Zevraj kvoli rodine. Po istom case, kedy som mal moznost ju blizsie spoznat, som sa do nej zalubil az po usi. Celu tu dobu, kedy je u nas, som k nej mily, pozorny, snazim sa byt v jej blizkosti co najviac. Snazim sa jej obcas pomoct s pracovnymi ale i osobnymi zalezitostami a pod.

Je tu bohuzial pre mna jeden hacik - je zadana(i ked je otazne, ci naozaj). Je to vztah na dialku. On je Nemec. Zo zaciatku to medzi nimi vyzeralo OK, takze ja som sa nemohol snazit o nic viac, i ked som trpel kvoli tomu ako kon. Po case sa asi prejavili problemy suvisiace so vztahom na dialku. Cca v septembri sa s nim rozisla. Aspon to tak vyzeralo. On to vsak prisiel osobne zachranovat na Slovensko. Vyzeralo to, ze sa dali opat dokopy. Uplynulo vsak par tyzdnov a vyjadrila sa, ze je to jej byvaly priatel. Opat som mal nadej. Avsak pred Vianocami si ho priviedla na Vianocny vecierok. Ja uz vobec nechapem, ako to medzi nimi naozaj je.

Mam z nej pocit, ze vobec nevie, co chce. A to nielen v lubostnom zivote ale napr. aj pracovnom. Ja to ciastocne aj chapem. Bola dlho mimo Slovenska, vratila sa do uplne ineho prostredia. Mam taky pocit, ze je teraz v obdobi, ked hlada samu seba, ked rozmysla, co so sebou dalej, cim sa zivit a pod. Je velmi talentovana a sikovna, takze moznosti ma dost.

Ako som uz spomenul, vzdy som sa snazil byt ku nej mily, pozorny, pomahal som jej kde sa dalo a pod. Raz som jej dal najavo, ze mam zaujem aj o nieco viac. Isiel som na to vsak zle a aj nacasovanie nebolo dobre - otvorene som sa jej opytal, ci si vie predstavit, ze by sme niekedy mohli byt aj nieco viac, nez len kolegovia. Bolo to v dobe, ked dala kosom svojmu frajerovi. Ona na to, ze si to odomna ceni, ale ze s kolegom by nechodila. A ponukla sa, ze ma zoznami so svojimi kamaratkami. Dokonca jej najlepsiu kamosku mi chcela dohodit. Asi viete, ako blbo som sa po tomto citil...

Strasne ju chcem. Neviem, co mam robit dalej. Mame medzi sebou pekny kamaratsky vztah. Vazime si jeden druheho, pomahame si, viem, ze ma o mne vysoku mienku. Viackrat sa vyjadrila pozitivne o mne - ze som sympatak, ze som muz, ktory ma styl, a ze som gentleman a pod. Obavam sa vsak, ze z jej strany to hranice kamaratstva neprekacuje.

Ja som z nej uplne mimo. Ani v praci sa mi neda mnohokrat sustredit. Mam jej otvorene povedat, ze ju lubim? Ma to vyznam? Co vy na to?

Dakujem za kazdu radu ci postreh.

xxzzyy

to je najlahsie pisat ze vykasli sa na nu, najdes si lepsiu atd atd., to su len kecy! kto bol uz aspon raz zalubeny, vie ze to proste nejde!

ked milujes len tu jednu osobu, nedokazes mysliet na nic ine ako na nu a nic ine neexistuje!
ak mozes tak bud s nou stale v kontakte nie opacne, ze sa jej teraz budes vyhybat
nikde nieje pisane ze ona stale moze zmenit nazor aj ked sa x krat vyjadrila stale sa to moze otocit, proste sa to stava

Forumak7906

Dost ma to zobralo. Citim, ze je to zena, s ktorou sa k sebe hodime. Ale asi sa mylim, ak by to tak bolo, tak sme spolu, ale ona to tak nevidi.

No co uz, bude tazke ju dostat z hlavy, navyse ked ju stretavam v praci kazdy den...

lolinka

Tak sa na nu vykasli, je kopa inych peknych zien. Raz stretnes tu pravu, ktora ta bude chciet presne takeho aky si.

Forumak7906

@Update - tak som to po case skusil znova, chcel som sa s nou na danu temu porozpravat. V podstate mi na to povedala, ze z jej strany strany sa nic nezmenilo ani nezmeni. Ze si ma neskutocne vazi ako velmi dobreho kamarata, na ktoreho sa vzdy moze spolahnut a s ktorym rada travi cas, ale nikdy nebude citit viac.

Takze asi viete, ako sa teraz citim :(

Kamuška

Filip TT a lolinka, ďakujem vám obidvom za podporu a povzbudenie.. Neviem ani, či už o to stojím, robiť niečo s týmto nepodareným vzťahom, ale bohužiaľ pre mňa (a pravdepodobne aj pre neho) asi musím byť zaňho vydatá ešte nejaký čas (nechcem teraz písať konkrétne prečo, ale niečo ako deti alebo rodina v tom nie sú, to on so mnou asi ani nechce aj keď vedel že pre mňa je to veľmi dôležité a je to jedna z vecí ktoré som chcela v živote dosiahnuť). Cítim sa z jeho strany podvedená a využitá, bohužiaľ som si to uvedomila neskoro (alebo skôr som si to predtým nechcela pripúšťať). Majte sa krásne a želám všetko dobré do Nového Roku 2016.

Forumak7906

@Kycera - dakujem ti za povzbudenie, a vam vsetkym za vase nazory, resp. osobne skusenosti, cenim si prispevok kazdeho z vas.

Kýčera

-Filip, tak som si konečne našla čas a prečítala celú tému. Chlapec tu má dobré rady, má z čoho vyberať. Najviac u mňa zarezonovala tá Tvoja, je to rada muža mužovi a navyše osobná skúsenosť. Niet jej čo vyčítať!
-Forumak, tak Ti prajem, aby kolegyňa Tvoju lásku opätovala, aby bola naozaj tá pravá a aby si bol šťastný aj Ty. Nestrácaj nádej, vieru ani trpezlivosť, na dvere nám už klope Nový rok a možno sa udeje zázrak... Ak by Ti to nevyšlo, získaš aspoň istotu, že si schopný toho najušľachtilejšieho citu na svete, aj keď to bude bolieť...Vieš, je smutné milovať a nebyť milovaný, ale oveľa smutnejšie je nemilovať vôbec...

cicmak

kde vy chodite na tie pariky na pracovisku?
ja pracujem vo vacsom kolektive a tu ziadne pariky sa nevytvaraju. Alebo to vedia len dobre utajit? :-D

dajlna

Ja si myslím,keby mala o teba záujem,tak sa správa k tebe ináč
ale ona ťa berie len ako kolegu a nechce nič viac
nikam to neposúva ,ved to napokon aj sám vidíš