Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nestastne zalubeny do kolegyne

Príspevok v téme: Nestastne zalubeny do kolegyne
Forumak7906

Jedna sa o jednu moju kolegynu. Nastupila ku nam pred rokom. Predtym studovala a zila 10 rokov v zahranici. Pred spominanym rokom sa vratila spat na Slovensko. Zevraj kvoli rodine. Po istom case, kedy som mal moznost ju blizsie spoznat, som sa do nej zalubil az po usi. Celu tu dobu, kedy je u nas, som k nej mily, pozorny, snazim sa byt v jej blizkosti co najviac. Snazim sa jej obcas pomoct s pracovnymi ale i osobnymi zalezitostami a pod.

Je tu bohuzial pre mna jeden hacik - je zadana(i ked je otazne, ci naozaj). Je to vztah na dialku. On je Nemec. Zo zaciatku to medzi nimi vyzeralo OK, takze ja som sa nemohol snazit o nic viac, i ked som trpel kvoli tomu ako kon. Po case sa asi prejavili problemy suvisiace so vztahom na dialku. Cca v septembri sa s nim rozisla. Aspon to tak vyzeralo. On to vsak prisiel osobne zachranovat na Slovensko. Vyzeralo to, ze sa dali opat dokopy. Uplynulo vsak par tyzdnov a vyjadrila sa, ze je to jej byvaly priatel. Opat som mal nadej. Avsak pred Vianocami si ho priviedla na Vianocny vecierok. Ja uz vobec nechapem, ako to medzi nimi naozaj je.

Mam z nej pocit, ze vobec nevie, co chce. A to nielen v lubostnom zivote ale napr. aj pracovnom. Ja to ciastocne aj chapem. Bola dlho mimo Slovenska, vratila sa do uplne ineho prostredia. Mam taky pocit, ze je teraz v obdobi, ked hlada samu seba, ked rozmysla, co so sebou dalej, cim sa zivit a pod. Je velmi talentovana a sikovna, takze moznosti ma dost.

Ako som uz spomenul, vzdy som sa snazil byt ku nej mily, pozorny, pomahal som jej kde sa dalo a pod. Raz som jej dal najavo, ze mam zaujem aj o nieco viac. Isiel som na to vsak zle a aj nacasovanie nebolo dobre - otvorene som sa jej opytal, ci si vie predstavit, ze by sme niekedy mohli byt aj nieco viac, nez len kolegovia. Bolo to v dobe, ked dala kosom svojmu frajerovi. Ona na to, ze si to odomna ceni, ale ze s kolegom by nechodila. A ponukla sa, ze ma zoznami so svojimi kamaratkami. Dokonca jej najlepsiu kamosku mi chcela dohodit. Asi viete, ako blbo som sa po tomto citil...

Strasne ju chcem. Neviem, co mam robit dalej. Mame medzi sebou pekny kamaratsky vztah. Vazime si jeden druheho, pomahame si, viem, ze ma o mne vysoku mienku. Viackrat sa vyjadrila pozitivne o mne - ze som sympatak, ze som muz, ktory ma styl, a ze som gentleman a pod. Obavam sa vsak, ze z jej strany to hranice kamaratstva neprekacuje.

Ja som z nej uplne mimo. Ani v praci sa mi neda mnohokrat sustredit. Mam jej otvorene povedat, ze ju lubim? Ma to vyznam? Co vy na to?

Dakujem za kazdu radu ci postreh.

no a co

preco by jej nemal povedat ze je do nej zalubeny?
nech jej to praveze povie , mala by to podla mna ta zena vediet aj ked ho odmietne, ale este ho neodmietla , nechapem co mu to tu radite ?!?!

no a co

preco by jej nemal povedat ze je do nej zalubeny?
nech jej to praveze povie , mala by to podla mna ta zena vediet aj ked ho odmietne, ale este ho neodmietla , nechapem co mu to tu radite ?!?!

ivobrick

Cim skvor sa nanu vykasles, tym lepsie pre teba. Tym ze jej povies ze ju lubis, nic neziskas. Akurat oberas o seba druhe slecny, ktore zaujem maju alebo budu mat. Tu ide o tvoj zivot, tvoj cas. Strav ho uzitocnejsie [treba ti napisat cim?] ako tym, ze sa budes trapit nad niekym, kto o teba ako partnera nestoji.

blueberryNN

Vitaj vo friendzone. :-))) Nemozem hovorit za nu, ale ked mne sa stane, ze mi svoje city niekto da najavo a ja to necitim rovnako, ako on, tak nikdy nechapem, preco to skusa opat neskor. Vacsinou si dobre rozumieme a sme si blizki kamarati. Nikdy sa mi nestalo, ze by som casom zmenila nazor. Preto z mojej skusenosti viem poradit, aby si ju radsej nechal tak. Ty si kategoria kamarat. Pre nu.