Zdenka a co to znamena ze zdravsie jes? Ako sa stravujes? Na posilnenie imunity je najlepsie surova zelenina a ovocie, vynechat vsetko kde je lepok, rafinovany biely a trstinovy cukor, mliecne vyrobky a maso. Imunita sa ti potom musi zlepsit. Denne konzumovat zelenu potravu -listy - teraz na jarje to nesmierne jednoduche,smoothie zo zihlavy, pupavy, kozonohy, dubovych, bukovych, lipovych, brezovych listov, cesnak medvedi. Proste co najviac najprirodzenejsej stravy. Ja som po prechode na surovu stravu v 2009 do mesiaca a pol nemala ziaden zdravotny problem - vsetko odislo, aj psoriaza. Do mesiaca a pol zhruba.
Dalej radim davat si pozor na myslienky, myslienky tvoria chorobu - nemoc alebo zdravie. Myšlienky strachu, stresu, odsudzovanie, kritika seba a inych,ohovaranie, to vsetko su myslienky skodiace telu. Strach - uz len strach z toho ze ochoriem, ze sa nakazim... skodlive presvedcenia ako vzdy sa nakazim ked je pri mne niekto chory... to vsetko tvori chorobu.
Kazda negativna myslienka a medzi ne patri aj ľútosť, zitie pre buducnost ci v minulosti - ako ludia ktori sa stale vracaju do minulosti, to vsetko tvori chore bunky.
Vedci uz dokazali ze nasa DNA sa da programovat slovami, bunky pocuvaju nase slova a myslienky...a podla toho tvoria.
vety typu ja som sprosta, ja som blbec.... to vsetko uci nase bunky