Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč

Táto diskusia patrí k článku: Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč
Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč

Inkontinenciu moču možno vo všeobecnosti definovať ako stratu schopnosti vedome udržať moč, a tak určovať okamih vyprázdnenia. Ide teda o nechcený mimovoľný únik moču, spôsobený stratou schopnosti vôľovo zadržiavať moč. Aké sú možnosti liečby?

leuscha

ďakujem, mrknem na to:) zatiaľ som skúšala len klasické vložky, ale už mi to príde také nekomfortné, hlavne keď som dlhšie vonku alebo cestujem. tieto molicare som už niekde zahliadla, tak super že ich niekto aj reálne odporúča.

drahouskaznr

Záleží aj od toho, čo hľadáš. Že na aký problém to potrebuješ, resp. že aká je tá inkont. silná. Ak chceš spodné prádlo, tak pozri napríklad MoliCare XChange. Tie sú fajn a aj sú príjemné a aj vyzerajú normálne :-)

leuscha

máte aj nejaký tip, že ako a podľa čoho vyberať?... mám pocit, že je fakt problém nájsť aj praktický a zároveň aj pekný kúsok, lebo občas mám pocit, že takéto veci sú buď úplne funkčné alebo estetické, ale málokedy oboje naraz...aj keď je ich teda pomerne veľa...

Darla111

No tie príbehy… to sú iné levely:) Človek si fakt váži, že nemusí zažívať niečo podobné, čo bolo kedysi. Keď si tak uvedomím, ako to bolo voľakedy, čo používali ženy pred pár desaťročiami, tak klobúk dole, že to vôbec zvádli bez komfortu, aký máme dnes.

drahouskaznr

Kedysi toto isto nebolo. Keď mi hovorila babka kedysi ako to bolo, že ani menštr. vložky neboli, že čo kadečo používali, tak som si vtedy uvedomila, že Aha! ono je vlastne ako fajn, že keď prídeš do obchodu a nevieš sa rozhodnúť a vybrať si, čo kúpiť. A tak je to podobne aj s tými inkont. či už vložkami alebo spodným prádlom.

palinocka

tak hadam aj takyto typ bielizne sedi, co sa velkosti tyka. :) dnes je fakt vela roznych produktov, ktore su dizajnovo aj funkcne na urovni. to sa ani neda porovnat s tym, ako to bolo po minule roky. ja to vidim ako to je, uz nemam 25 :D

sissiny

Tak podla tych velkosti si vies hadam vybrat, vsak vies, aku velkost nosis, tak nebudes kupovat hadam o dve cisla vacsie alebo mensie :-)

Kiara6

Veď áno, len si neviem predstaviť, čo po tom s tým prádlom, keď ti nesadne veľkostne napríklad. Také veci sa asi vrátiť späť nedajú.