A ty máš čo povedať k takejto téme?:) By som nepovedala, že chlap bude riešiť takúto vec na diskusnom fóre.
Kristiyna, ja som sa chcela spýtať, že ktoré konkrétne máš osvedčené, ak vieš poradiť.
Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč
Tie najlacnejšie by som nekupoval. Ono aj toto vyžaduje nejakú technológiu, aby to fungovalo účinne a keď nie sú na jej vývoj peniaze, tak... Posúď sama.
no ja si myslim, ze ak su drahsie, tak by ozaj mali stat za to. tie lacnejsie varianty zase neviem, ci su take spolahlive.
ahoj, ja mam skusenost s touto znackou, neviem o ktorom produkte ste sa presne bavili. ale kupujeme pravidelne :-) tak kludne mi napis, co ta zaujima.
A ty máš s nimi skúsenosť? Že či ozaj sú také dobré za tú cenu.
Aj som si tak v duchu myslela, že by ste to tu mohli spomenúť, vzhľadom na podstatu diskusie :-) Len teda doplním, že na Benu majú akciu, čiže tam sú teraz v super cene. Čítala som, že to tu viacej ľudí rieši, tak možno oceníte aj takéto info :-)
drahouskaznr oni robia spodne pradlo aj vlozky aj podlozky, no rozne veci. takze ked ma niekto problem, co sa tyka uniku mocu, tak cez nich si vie najst, co mu bude vyhovovat :) tie xchange su vlozky, co sa vkladaju do spodneho pradla. tak to bolo myslene, jo? :)
+1 Uticarin - nplink.net Mne pomohlo toto.
ale tak to je take docasne riesenie, na chvilku, co potom s tym dalej?
Nevedela som predtým, že čo si dať. To bola taká prvá pomoc:)
Inkontinenciu moču možno vo všeobecnosti definovať ako stratu schopnosti vedome udržať moč, a tak určovať okamih vyprázdnenia. Ide teda o nechcený mimovoľný únik moču, spôsobený stratou schopnosti vôľovo zadržiavať moč. Aké sú možnosti liečby?