prekazat to moze kazdemu, tak je jasne, ze je to proste nieco "navyse", ale ked clovek musi, tak si zvykne na vsetko, niekedy si jednoducho nevyberies...
Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč
A preto je dobré, že je toho viacej a každý si vie vybrať podľa toho, čo mu najlepšie vyhovuje. Pri každom produkte sa aj uvádza, kedy ho je dobré používať, podľa intenzity tých únikov moču. Vieš si to hodiť aj do tašky, batohu, keď niekam ideš a vymeniť aj počas dňa alebo aj pre ležiacich pacientov sa v ponuke niečo nájde. Takže ono fakt záleží, kto čo potrebuje a komu čo vyhovuje.
Tak to už si treba nájsť, čo každému vyhovuje. Niekto si možno na to zvykne, ja som len vyjadrila svoj názor, že mne to proste prekáža.
... to asi skor bolo myslene tak, ze tie co boli kedysi hrube, tak ze teraz sa robia uz tensie a pohodlnejsie.... ;)
tak vzdy bolo na vyber z viacerych variantov, su aj hrube aj tenke, tak asi to bude aj pri tomto probleme tak si myslim...
Neviem ako inak by si to potom chcela riesit. Ved vlozky nie su nejake velke. Inovuju to tiez stale. Ked si zoberiem, ze menstruacne vlozky, co som nosila, ked som prvy raz dostala menzes, ze boli fakt velke a hrube a teraz ake robia, tak to je sto a jedno. V tomto to bude podobne.
Hmm, neviem, či je to úplne výhra takto v lete tie vložky. Ja sama to neznášam nosiť, keď je teplo. :/
tak zase staci byt trochu uvedomely/a a vies, co si mozes obliect, ked taketo nieco nosis. ale som zachytila v cakarni u dr, ked som bola minuly tyzden, ze aj vlozky robia nejake lepsie tiez na tuto inkontinenciu.
no veru, vela robi aj ta velkost, ked to cloveku dobre sedi a nesucha sa to, tak sa to da nosit uplne normalne aj v teple.moja mamina nosi tie nohavickove verzie, tie fakt vyzeraju ako klasicke spodne pradlo a hovorila, ze v lete si sice viac dava pozor, nosi volnejsie oblecenie a ma pri sebe nahradne, ale inak v pohode.
tak tospodne pradlo je hadam navrhnute tak, aby bolo co najviac vzdusne a pohodlne aj pocas teplych letnych dni. v lete je to samozrejme narocnejsie, najma ak sa clovek viac poti, ale to spodne pradlo je vyrabane s ohladom na komfort pri dlhodobom noseni. dolezite je vybrat spravnu velkost a pravidelne ho vymienat, vtedy by malo byt nosenie pohodlne aj v teplejsom pocasi.
Inkontinenciu moču možno vo všeobecnosti definovať ako stratu schopnosti vedome udržať moč, a tak určovať okamih vyprázdnenia. Ide teda o nechcený mimovoľný únik moču, spôsobený stratou schopnosti vôľovo zadržiavať moč. Aké sú možnosti liečby?