Odkedy ste to riešili týmito pomôckami? Lebo mne sa zdá, že pokiaľ ide len o pár kvapiek, úplne postačujú intimky...
Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč
- zancicka - Nemusi ta :) Ja som s tym uz vyrovnana a zmierena. Hlavne teraz, ked viem, ako to mam riesit, ako to zlepsit, co si kupit, aby som sa citila lepsie. Ono psychicky je to dost velka pomoc, sama si to uvedomujem.
- zuzisima - Jezis no, to keby som si pamatala. Ale ked si pozries tu fotku, co som minule pridala, tak to vidis, ze to rozmedzie je celkom velke. Mas to aj od doktora na "papieri", ci to len tak pre vlastnu potrebu podla vlastneho uvazenia chces kupovat?
- gimska - Mam ich vyskusane na sebe. Akoze aj ine som skusala, ale tieto mi sedia najlepsie. Na to, ake su tenke a tym padom sa aj dobre nosia, lebo nemas pocit, ze kazdy to vidi hned a proste sa citis v pohode s tym aj pocas dna, tak dobre udrzia ten moc, ze nepretecu. Ono na zaciatku si to treba vyskusat, ze s kolkymi kvapockami ti budu najlepsie sediet...
zliana velmi vela mladych ludi ma teraz choroby, ktore sme kedysi pripisovalli len dochodcom. stale ma to dokaze prekvapit. ale mam pocit, ze je uz konecne doba, kedy sa o nich aspon nebojime rozpravat a vieme ich riesit ci konzultovat.
... urcite... ono to moze byt predzvest aj roznych inych chorob, nemusi to byt proste len, ze vekom mavaju ludia taketo problemy.... a co viem, tak aj vela mladych ludi to trapi...
prieskumnicka na jednej strane chcem napísať, že paráda, že vieš odporučiť z vlastnej skúsenosti, no na druhej strane si uvedomujem, že je to kvôli zdravotným problémom, čo ma mrzí.
No podľa toho, koľko je uvedených tých kvapiek na balení, tak celkom dosť aj.
prieskumnicka super pomoc, ked to vies takto odporucit. a hlavne, ked je to z vlastnej skusenosti, nie len z pocutia. kolko skal to ma, prosim ta, ked vravis, ze idealne je zacat na trojke?
Jasne, to tam mas uvedene. Byva to oznacene zakazdym na obale. Bez tejto informacie by sa asi tazko vyberalo, co by bolo pre koho vhodne. Nie u kazdeho je ta intenzita uniku mocu predsa rovnaka.
Inkontinenciu moču možno vo všeobecnosti definovať ako stratu schopnosti vedome udržať moč, a tak určovať okamih vyprázdnenia. Ide teda o nechcený mimovoľný únik moču, spôsobený stratou schopnosti vôľovo zadržiavať moč. Aké sú možnosti liečby?