Mojej mamine dali antibiotika, ked jej liecili zapal mocoveho mechura a popri nom sa jej spustila aj inkontinencia.
Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč
syliwiana - Presne tak, antibiotiká riešia skôr zápal alebo infekciu, nie samotnú inkontinenciu. Vložky sú skôr praktické riešenie na bežné fungovanie, hlavne keď ide o menšie úniky. A je pravda, že niektoré sú oveľa pohodlnejšie ako klasické. Alebo aj inkontinenčné spodné prádlo je super, to ani nevieš, že máš nejaké také špeciálne na sebe.
Tak ale to ste riesili asi nieco ine tymi antibiotikami, nie inkontinenciu. Ta sa tak nelieci.
adikee ja som bola u lekára kvôli prechladnutiu, a teda mne o preplácaní veru nepovedal, ale zrejme kvôli tomu, že sme to liečili antibiotikami a bolo to u mňa dočasné, neviem.
Veď dievčatá tu o tom písali predtým, že kedy a koľko sa prepláca. Treba pozrieť kúštik dozadu ;)
alexina fakt? A nevieš ako ich preplácajú poisťovne, teda či vôbec...
ja sice nemam skusenost, ale zachytila som na ne celkom dost pozitivneho. aj akoze ze sa oplatia z hladiska ceny aj ze su pohodlne. ze nie su take umele, ako to niektore vlozky vedia byt, ze je to az vyslovne neprijemne, ked ich mas mat v podstate stale.
Takže sme po vyšetreniach, mamine lekár predpísal aj nejaké lieky, ale že zatiaľ, kým sa to prelieči, mala by si zaobstarať inkontinenčné pomôcky, neviem teda aké máte skúsenosti, no nám odporučil Molicare. Používali ste ich niekto?
matka010 ale niektore veci zase nevyriesis. alebo minimalne je lepsie, ked ides cez lekara. ved aj tuto pisali, ze tie pomocky ako vlozky na inkontinciu ti vedia predpisat a tym padom nemusis platit celu sumu sama.
ved urcite, to je v dnesnej dobe uz normalna vec. zvlast ak nie si z velkeho mesta, ze sa tam na nejakej klinike sustreduje viacero doktorov.
Inkontinenciu moču možno vo všeobecnosti definovať ako stratu schopnosti vedome udržať moč, a tak určovať okamih vyprázdnenia. Ide teda o nechcený mimovoľný únik moču, spôsobený stratou schopnosti vôľovo zadržiavať moč. Aké sú možnosti liečby?