zliana velmi vela mladych ludi ma teraz choroby, ktore sme kedysi pripisovalli len dochodcom. stale ma to dokaze prekvapit. ale mam pocit, ze je uz konecne doba, kedy sa o nich aspon nebojime rozpravat a vieme ich riesit ci konzultovat.
Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč
... urcite... ono to moze byt predzvest aj roznych inych chorob, nemusi to byt proste len, ze vekom mavaju ludia taketo problemy.... a co viem, tak aj vela mladych ludi to trapi...
prieskumnicka na jednej strane chcem napísať, že paráda, že vieš odporučiť z vlastnej skúsenosti, no na druhej strane si uvedomujem, že je to kvôli zdravotným problémom, čo ma mrzí.
No podľa toho, koľko je uvedených tých kvapiek na balení, tak celkom dosť aj.
prieskumnicka super pomoc, ked to vies takto odporucit. a hlavne, ked je to z vlastnej skusenosti, nie len z pocutia. kolko skal to ma, prosim ta, ked vravis, ze idealne je zacat na trojke?
Jasne, to tam mas uvedene. Byva to oznacene zakazdym na obale. Bez tejto informacie by sa asi tazko vyberalo, co by bolo pre koho vhodne. Nie u kazdeho je ta intenzita uniku mocu predsa rovnaka.
prieskumnicka to mas odskusane na sebe? lebo vyzeraju fajn, hlavne ak uvadzaju na aku intenzitu mocu to je.
grica pre mňa bol najhorší smrad asi penicilínový. asi preto, že keď som ho zle prehltla, cítila som ho v ústach ešte pekne dlho. ale ako vraví drahouskaznr, to už sme riadne odbočili.
Ak by vám to neprekážalo, vrátila by som sa k pôvodnej pointe diskusie haha. Na taký slabý únik moču, akože fakt, že občas, nie je to pravidelné, alebo nejak silné, že by sa nedalo vyslovene fungovať, by ste povedali, že sú ktoré vložky dobré? S ktorým označením?
Inkontinenciu moču možno vo všeobecnosti definovať ako stratu schopnosti vedome udržať moč, a tak určovať okamih vyprázdnenia. Ide teda o nechcený mimovoľný únik moču, spôsobený stratou schopnosti vôľovo zadržiavať moč. Aké sú možnosti liečby?