aj mňa najprv znepokojovalo, čo ak sa stane viac nehôd za deň, ale s dnešnými produktmi to nie je problém, skôr je to otázka výmeny a prípravy, ako si človek zabezpečí komfort počas dňa. ak hľadáte niečo spoľahlivé, tak za mňa určite molicare stojí za to aspoň vyskúšať.
Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč
Drahouskaznr, no kedysi bola taká doba, že neboli takéto vymoženosti, tak sa používalo, čo sa doma našlo. O tom mi aj stará mama hovorila.
ved tak asi si zoberies nahradne, nie? aj ked mam menzes, tak nejdem von na cely den len tak, ale zoberiem si so sebou hygienicke potreby. tak rovnako to plati aj v tomto pripade.
...a co ak sa stane, ze si niekde vonku a stane sa tych nehod viac ako zvycajne?... nie je to potom neprijemne, nepohodlne atd?...
Dnes už sú predsa priamo produkty na inkontinenciu a to je úplne iný level. Ja som si tiež myslela, že to je celé také trápne riešiť, ale keď som zistila, že tie inkontinenčné nohavičky vyzerajú úplne normálne a sú fakt pohodlné, tak som zmenila názor. A hlavne sú na to určené, takže oveľa lepšie sajú a držia, človek sa cíti bezpečnejšie aj vonku.
To mi teda nenapadlo :-D Ja som si predstavila niečo domácky vyrobené, krava :-D Veď ale ja nerozumiem, že prečo, že sú aj priamo na inkontinenciu, tak prečo by som používala menštruačné.
Tipujem, že intimky na menzes sa používali pri inkontinencii?
Ako je to to provizórne? A čo teda si začala používať? Rozdielne niečo na doma a keď ideš vonka?
Tak to uz asi nie je potom na skodu sa aj poradit s lekarom, ze co by bolo pre teba dobre. To musia aj oni mat o tom prehlad a vediet nieco odporucit, ci?
Inkontinenciu moču možno vo všeobecnosti definovať ako stratu schopnosti vedome udržať moč, a tak určovať okamih vyprázdnenia. Ide teda o nechcený mimovoľný únik moču, spôsobený stratou schopnosti vôľovo zadržiavať moč. Aké sú možnosti liečby?