Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč

Táto diskusia patrí k článku: Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč
Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč

Inkontinenciu moču možno vo všeobecnosti definovať ako stratu schopnosti vedome udržať moč, a tak určovať okamih vyprázdnenia. Ide teda o nechcený mimovoľný únik moču, spôsobený stratou schopnosti vôľovo zadržiavať moč. Aké sú možnosti liečby?

mironella

Tak predpokladam, ze keby su velmi premocene, tak si ich vymenis aj v priebehu dna. Ja som kupila na testovanie mamine jedny. Zatial si ich chvali.

marianina

Mironella keď si písala, že by si chcela nejaké odporúčania, tak skús pozrieť Moli Care X - Change. Taký komplikovanejší názov, ale aspoň rýchlo zapamätateľný :-) Tieto sú ozaj dobré, kvalitné, majú vysokú savosť, dlho vydržia (akože nie sú jednorazové)...

kristiyna

tie, ktore ja poznam, tak tie su take trenirkove. nie ako slipy. aj v tomto idu s dobou a vedia, co sa lepsie nosi a aj lepsie ukaze. lebo tak nie je to take, ze inkontinencia trapi vyslovene len starych ludi, ktorym uz je asi jedno, co daju na seba.

barborica

prieskumnicka Noooo v podstate. Ja by som ich kľudne prirovnala aj k bežnému spodnému prádlu.
mimila Tak ako sú pre dámy, tak sú aj pre pánov :-)

prieskumnicka

-barborica- Toto inak som si aj ja vsimla, ze to je ozaj take prijemne, alebo jak to mam pomenovat. Ziadne bombardaky alebo co. Take ako ked su tie plienkove nohavicky pre deti :)

mironella

No ja by som si chcela pozistovat, ze kto je s cim spokojny :-) Viem, ze su aj vlozky na toto, ale radsej by som bola za to spodne pradlo. S tym skusenost nemam zatial.