Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč

Táto diskusia patrí k článku: Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč
Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč

Inkontinenciu moču možno vo všeobecnosti definovať ako stratu schopnosti vedome udržať moč, a tak určovať okamih vyprázdnenia. Ide teda o nechcený mimovoľný únik moču, spôsobený stratou schopnosti vôľovo zadržiavať moč. Aké sú možnosti liečby?

sinka

najlepsie si to preverit rovno. ale tak toto su zase take veci, ze to nebyva nejak nedostupny alebo nedostatkovy tovar si myslim.

simikplan

to si mi pripomenula jednu dost otravnu reklamu, jeden den objednas... asi vsetci vieme, o koho ide, no z vlastnej skusenosti viem, ze to nema s realitou nic spolocne, niekedy aj tyzdne cakam na tovar, hoci ho mali oficialne skladom.

mironella

Tak treba jedine vyskusat alebo ist do takej lekarne, kde maju to, co potrebujes :-D Ale tak ono to objednavanie z netu je ved rychle. Jeden den objednas a pri stasti na druhy den mas doma, najneskor na druhy. Moderna doba :-D

adikee

Pri inkontinenčných vložkách sú podľa mňa dôležité hlavne údaje o savosti, ktoré výrobcovia bežne uvádzajú. Samozrejme, každému môže vyhovovať niečo iné podľa toho, aký typ úniku rieši a akú má potrebu ochrany. Ťažko asi presne odhadnúť, koľko komu unikne za deň, skôr treba skúsiť podľa vlastnej skúsenosti, že si vyskúšaš pár typov. Veď vieš si nechať poslať vzorky.

alexina

a ktore mate na mysli, dievcata? lebo co som ja pozerala, tak normalne na nete su k tomu informacie uvedene. neviem ale ci to viete posudit, ze kolko vam unikne behom dna alebo teda nejakeho ineho intervalu...