To by bolo perfektné, ak by sa ti to dali sem hodiť. Myslím, že by to viacerým dosť pomohlo pri vyberaní veľkosti.
Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč
adikee a uvádzajú tam veľkosti ako S, M, L....alebo tam nájdeš aj v cm obvodu pásu atď?
Čo presne si hľadala? Veď pri všetkom býva veľkosť označená. Aj tie kvapôčky sa uvádzajú, že aká je savosť.
Asi záleží, akého výrobcu hľadala. Keď som to zháňala ja, všade mali dostatok. Akurát som sa nevedela rozhodnúť kvôli veľkosti čo zobrať. Nie pre seba som kupovala.
A coho konkretne? Vloziek na inkontinenciu? To neverim.
sinka ako sa to vezme, ale uz som veru zazila, ze mali vypadok v lekarnach, a teda trvalo, kym to znovu doskladnili.
najlepsie si to preverit rovno. ale tak toto su zase take veci, ze to nebyva nejak nedostupny alebo nedostatkovy tovar si myslim.
to si mi pripomenula jednu dost otravnu reklamu, jeden den objednas... asi vsetci vieme, o koho ide, no z vlastnej skusenosti viem, ze to nema s realitou nic spolocne, niekedy aj tyzdne cakam na tovar, hoci ho mali oficialne skladom.
Tak treba jedine vyskusat alebo ist do takej lekarne, kde maju to, co potrebujes :-D Ale tak ono to objednavanie z netu je ved rychle. Jeden den objednas a pri stasti na druhy den mas doma, najneskor na druhy. Moderna doba :-D
Inkontinenciu moču možno vo všeobecnosti definovať ako stratu schopnosti vedome udržať moč, a tak určovať okamih vyprázdnenia. Ide teda o nechcený mimovoľný únik moču, spôsobený stratou schopnosti vôľovo zadržiavať moč. Aké sú možnosti liečby?