Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč

Táto diskusia patrí k článku: Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč
Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč

Inkontinenciu moču možno vo všeobecnosti definovať ako stratu schopnosti vedome udržať moč, a tak určovať okamih vyprázdnenia. Ide teda o nechcený mimovoľný únik moču, spôsobený stratou schopnosti vôľovo zadržiavať moč. Aké sú možnosti liečby?

EmiliaKuc

Dobry den, niekto radu, ked uz samotne cvicenie doma nepomaha? Nastudovala som nejaky clanky, mierny progres nastal, ale nie taky aky by som si zelala. Dakujem pekne za pripadnu pomoc.

enamores

na inkontinenciu dobre posobi a lieci ju z lekarne ive inkontinstop, a netreba zabudat na lekara vie dat dobre rady a nastavit prmerane liecbu, ja som sa zaobisla bez neho iba vdaka ive

Elizabeth23

Ďakujem za zaujímavý a pre mňa veľmi prínosný a poučný článok. Už nejaký ten mesiac googlim termín inkontinencia a toto je zatiaľ najlepší článok, ktorý som našla. Osobne som zistila, že na to trpím pri trampolínach, keď som sa dala konečne do športovania. Takže som bola za lekárkou, dnes dodržujem pitný režim, cvičím kegelové cviky, na ktoré treba nielen čas ale aj veľa energie a trpezlivosti. Skúsila som aj uroval manosa akut na doporučenie. Dokonca som si kvôli tomtu to problému nainštalovala aj do mobilu program, kde si značím, koľko vody som vypila... Tak uvidíme, mám za sebou len 2. mesiac, jej to boj na dlhú trať, ale vidím tam pomaly ale isto malé krôčiky k lepšiemu :)