Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč

Táto diskusia patrí k článku: Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč
Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč

Inkontinenciu moču možno vo všeobecnosti definovať ako stratu schopnosti vedome udržať moč, a tak určovať okamih vyprázdnenia. Ide teda o nechcený mimovoľný únik moču, spôsobený stratou schopnosti vôľovo zadržiavať moč. Aké sú možnosti liečby?

sissiny

zamkysima To uz len pri tej predstave, ze by som takto mala fungovat niekde vonku, tak ma striasa. Co aj doma by to bolo neprijemne, ale to ozaj by bolo treba tu vlozku menit kazdu chvilu.

marianina

Túto nenápadnú reklamu na ani neviem čo to je budem akože ignorovať....
Tak snáď keď sa používajú vhodné inkontinenčné pomôcky, tak to bude aj ten zápach nejak pohlcovať.

hugaina22

Enter the world of Monkey Mart, where gaming meets innovation. We've created a cutting-edge marketplace that's transforming how gamers trade and connect globally.
monkeymart.one

Lupienok554

Keby ide len o zadrziavanie mocu, ale co ten zapach? Velakrat sa mojej mamine stalo, ze to zacitila, aj bezne v obchodoch niektorych ludi dost citit....

zamkysima

kristiyna nadviazem este na tvoj prispevok. pri tene sa zvykne zaparovat pokozka, pretoze vlozky nespracovavaju zasadite ph mocu a su velm hrube. ked dojde k uniku mocu, tak medzi nohami vznikne guca a je to neprijemne, nepohodlne. moc ostava na jednom mieste kde to len boptna a boptna. takze neostava nic len sa zmierit s nepohodlim, alebo fakt casto menit. no tieto sa velmi nevydarili proste... tie abena, tie vyskusane nemam. ale molicare hodnotim pozitivne.

emmi7

Tak každému vyhovuje niečo iné podľa mňa. Možno niekto bude radšej preferovať častejšiu výmenu, aj keď v noci je to isto nepohodlné....

tifaniass

Najlepsie asi vyskusaj, co ti bude vyhovovat. Vsak aj bezne vlozky, menstruacne mam na mysli, nie su vsetky rovnake. Osobne preferujem take prirodnejsie materialy, ak sa to tak da nazvat, ktore su aj na pokozku prijemnejsie.

gimska

kristiyna a vies aj porovnat nejako material? bol v tom rozdiel? mam na mysli, ci niektore boli viac drazdive, alebo neprijemnejsie na nosenie. ja mam hlavne noci kriticke...

kristiyna

znaciek je samozrejme viacero a vsetky maju svoje pre a proti. ja som si porovnavala napriklad hartmann (molicare), tena a abena. akoze vsetky mozne kriteria som pozerala, cena jasne, ale zistila som, ze za kvalitu sa oplati priplatit. lebo tusim ta tena, tak tie boli celkom ok, ale co sa tyka savosti, tak to nic neudrzali, hned to presiaklo a tym padom nedrzalo ako malo. najlepsie sa mi osvedcili tie produkty od molicare, tam je asi aj najvacsia ponuka, rozne produkty, rozne rozdelen.