ahojte. chcem sa opytat, tie co cvicite kvoli inkontinencii, tak podla coho? koho? mate na to nejaku aplikaciu, alebo ste boli na nejakom cviceni a podla toho cvicite aj doma?
Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč
emminia ak máš na mysli veľkostnú tabuľku na tie nohavičky, tak to ani omylom. Ja som si jedny kúpila, bežne číslo, ako nosím, a boli mi veľké.
veď podľa tej tabuľky sa dá v pohode zorientovať si myslím.
To by bolo perfektné, ak by sa ti to dali sem hodiť. Myslím, že by to viacerým dosť pomohlo pri vyberaní veľkosti.
adikee a uvádzajú tam veľkosti ako S, M, L....alebo tam nájdeš aj v cm obvodu pásu atď?
Čo presne si hľadala? Veď pri všetkom býva veľkosť označená. Aj tie kvapôčky sa uvádzajú, že aká je savosť.
Asi záleží, akého výrobcu hľadala. Keď som to zháňala ja, všade mali dostatok. Akurát som sa nevedela rozhodnúť kvôli veľkosti čo zobrať. Nie pre seba som kupovala.
A coho konkretne? Vloziek na inkontinenciu? To neverim.
sinka ako sa to vezme, ale uz som veru zazila, ze mali vypadok v lekarnach, a teda trvalo, kym to znovu doskladnili.
Inkontinenciu moču možno vo všeobecnosti definovať ako stratu schopnosti vedome udržať moč, a tak určovať okamih vyprázdnenia. Ide teda o nechcený mimovoľný únik moču, spôsobený stratou schopnosti vôľovo zadržiavať moč. Aké sú možnosti liečby?