Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako zistim ci sa pacim tichemu chlapovi?

Príspevok v téme: Ako zistim ci sa pacim tichemu chlapovi?
Hankka

Ako baba rozozna ci sa paci tichemu (introvert?) chlapovi? Na nete su len stupidne clanky popisujuce skor spravanie jaskynnych poolopiciakov ktore su uplne nerealne a ci ma niekto rozsirene zrenicky je ozaj problem vidiet. Ja som sa nikdy ziadnemu chalanovi nepacila aj ked nie som skareda ani blba, takze to neviem rozoznat.

Ako sa introverti vobec zoznamuju a kde podobnych ludi stretnem? Na vsetky kruzky chodia aj tak len zeny a sama som dost hanbliva, ani kamosky prilis nemam, navyse aby baba bezdovodne oslovila cudzieho chalana je podla mna trapne.

De

sewie

co konkretne nefunguje ? :)

a podla coho si to merala, ze 99% ? :D

Je to len o postoji obidvoch ludi.Pokial sa clovek (muz, ale aj zena) rozhodne naschval zo seba robit pasivnu osobu a len cakat, tak je to hlupost toho cloveka. Niekto predsa iniciativu musi vyvinut prvy a preco by to mal byt vynutene za kazdych okolnosti iba chlap ??

Moze to fungovat uplne krasne =>

1) muz, alebo zena vyvinie prvu iniciativu

2) nasledne sa uz len prehadzuje lopticka iniciativy medzi obidvoch, podla toho kto ma aku naladu a ako to spontanne citi. Ak o seba obidvaja maju zaujem, tak VZDY pride situacia ze raz jeden zavola druheho, raz druhy prveho. Ak nastane ale situacia, ze uz dlhsiu dobu iniciuje iba jeden, tak energia sa akosi straca, lopticka sa nevracia a je jednoduche usudit ze zaujem jednej strany zmizol.

De

A cely nasledujuci priebeh spoznavania sa by mal byt o vzajomnej iniciative. Ako som uz pisal. Mam chut ist s nou von ? tak ju zavolam. Ma ona chut ist so mnou von ? tak ma ona zavola. A nie ze ona volat nebude, lebo keby volala tak zrazu akoze ma klesnut jej atraktivita, ja ju uz nebudem chciet a podobne hluposti...

De

muz :)

Ta prva inicativa ma byt skratka o spontannosti. Ked prvy krok neurobi chlap tak to absolutne nemusi byt znak toho ze by ho dotycna nezaujala. Ale jednoducho v danej situacii to tak spontanne vznikne - proste neurobim prvy krok lebo to tak spontanne citim, napr. neni vhodny podnet, alebo sam nemam naladu, alebo nieco ine - napriek tomu ze sa mi dotycna paci a zaujala ma. A pokial vhodny podnet a nalada je, tak samozrejme nejaky krok podniknem. A zena by mala k tomuto zaujat rovnaky postoj. Co sa mi nepaci a pripada mi hlupe je to, ak zena by aj prvy krok spontanne urobila, ale VEDOME HO NEUROBI lebo ktosi povedal ze zena ma iba pasivne cakat a chlapi maju doliezat.

sewie

De, si zena alebo muz?

tuto reakciu som cakala a pred par mesiacmi by som reagovala presne presne tak isto...ale zial, to co som napisala je pravda...nemusi sa ti to pacit, ani nikomu inemu...ale je to tak...mne sa to tiez nepaci a do istej miery ma to uraza, ale je to kruta realita...
ked zena pozve muza ako prveho, mozno to oceni...potesi sa...lichoti mu to, poskrabka ego...ale je tam dovod preco ju nezavolal sam a ten sa neskor prejavi...
nechcela som si to priznat...ale vlastne omyly, zranenia ma poucili...

De

SEWIE:

Ten tvoj pohlad na to ze nezavolat chlapa von a nenadvazovat debatu je totalna hlupost. A ze vraj staci sa na neho usmiat a na zaklade toho ma chlap vediet ze sa mu pacis a vyvijat iniciativu, no to snad nemyslis vazne :)

Nie je nic viac sexi a motivujuce nez to, ked je zena jednoducho natolko schopna,spontanna a uprimna, ze dokaze niekoho kto sa jej paci AJ SAMA zavolat von alebo vyvinut nejaku iniciativu. To spolocnostou definovane "pasivne vyckavanie" ze zena nema robit nic len cakat a chlap ma stale sam doliezat - akoze "lovec", tak sorry ale toto je velmi hlupa a mylna predstava o tom ako by sa muz a zena mali spoznavat.

sewie

Hanka, necitala som to tu uplne dopodrobna ale na akej urovni sa poznate? rozpravali ste sa uz? ci?...
asi budem odporovat vacsine co tu pisali, ale...nikam ho nevolaj!nikam chalana/muza ...nepozyvaj prva...je jedno ci je tichy, hlucny...ak ta von nezavola je to bud ze nevie ze existujes (v zivote ste sa nestretli), z nejakeho dovodu predpoklada ze si zadana, alebo proste nema zaujem (je zadany, nie si jeho typ)...
chlapi su lovci a co si sami nevybojuju si vazit nebudu...ak ho zavolas von prva, bude vediet ze ta ma v hrsti...a to hamblivy typ ako ty rozhodne nepotrebuje...navyse moze povedat ano len zo slusnosti a potom ak to nedopadne si budes dva tyzdne ohryzat nechty ze preco sa ti neozval-no jednoducho...nemal nikdy zaujem a to stretnutie sa nemalo nikdy stat....ak chces, mozes sa nanho usmiat-to je dost ako mu naznacit ze zaujem tam je...nic viac...nenadvazuj konverzaciu, nevolaj ho von...

dalsia vec-kde sa zozanmuju introverti? ja kym niekoho poriadne nespoznam som hambliva, ticha...pricom dokazem byt totalne blazniva a spontanna...
a zhodou okolnosti mam teraz ticheho hambliveho chlapa...a nasli sme sa na nete :P...