Čo si myslíte o tom prípravku na chudnutie? Nie je to zasa len nejaký podvrh? Užívali ste to niekto? Objednala som si 3-mesačnú kúru...potom dám vedieť...
Piperine Forte na chudnutie - áno či nie?
Je toho veľa tabletiek na schudnutie ale nie všetky sú účinné. Ja som schudla Vďaka fat absorber 30 k za 3 m. Kto hľadá nájdu to správne
Ľudia preboha, nežerte tie tabletky!! POTOM SA ĆUDUJETE ŽE MÁTE RAKOVINY a neviem čo všetko, neprejaví sa to hneď ale všetko sú to len triky farmaceutických spoločností ktoré chcú na vás zarobiť. PREBOHA OTVORTE OČI A radšej začnite jest zeleninu a ovocie a hýbte sa a nebudete tučný!!!!!!
neexistuje, že Ti pomohol, tak ako neexistuje zázračný liek na chudnutie,
vôbec si nemyslím, že si bláznivá, Tvoje príspevky sú len cielená dosť trápna reklama na šmejd
tak isto trápna ako keď Judíniová tvrdila, že jej narástli prsia z nejakých toboliek :-) veríš aj tomu? :-)
a čo keby si tak namiesto skúšania rôznych prípravkov na chudnutie radšej zmenila svoje stravovacie návyky plus viac sa hýbala, nebolo by to 100 krát zdravšie a prospešnejšie pre Tvoje telo?????
ja som skusala viac pripravkov az by si si naozaj myslel ze som blazniva a az piperine forte mi pomohol ;)
ale no, stačí to len chváliť donekonečna, link nie je potrebný ľudia poznajú google :-), prečo práve piperine forte, ked su aj iné prípravky? Ale len tento sa spomína vkuse aj tu. Aha, asi preto, že je samozrejme jediný účinný však :-D ?
z akého iného dôvodu by si sa sem prihlásila s tým že začneš brať piperine a zároveň máš v pláne sem len kvôli nemu prispievať, ľudia väčšinou napíšu až potom ked majú o čom písať- či už spokojnosť alebo nespokojnosť.
alebo si fakt natoľko naivná, že veríš, že nejaké zázračné tabletky na chudnutie existujú? a vyhodíš len tak 70,- eur aj keď sa to NEDÁ vrátiť, lebo klamú zákazníka?
to hádam zhltne v dnešnej dobre len naivná 20-tka, alebo skôr zamestnanec, ktorého úlohou je baláchanie ľudí
treba sa trošku hýbať a zmeniť stravovanie, vynechať múku a sladké, bez toho môžeš zobať tabletky aké chceš a nič Ti to nepomôže
nezacinam s ziadnym predajom to by som tu asi musela davat aj nejake linky ako to poznam...
ja to Piperine forte chcem len vyskusat nic viac
Margaretkas to ma dosť prekvapuje, že začínaš s piperínom (ja by som skôr povedal , že začínaš s predajom :-), keď sa sem chystáš prispievať ohľadom neho. nejak očakávam aj od Teba len chválu, a vieme prečo.
Ak by si ho kúpila, za to Ti ručím, že sú to vyhodené peniaze :-)
ale našťastie rozumný šlovek sa už v dnešnej dobe šmejdov (toto je tiež len ďalší šmejd ako hrnce alebo zelená káva) nedá len tak nabaláchať :-)
ja zacinam s Piperine Forte teraz takze uvidime potom co citam som dost skepticky nastavena ale budem sem prispievat
Zdravim,neexistuje ziadny pripravok,vsetci na vas chcu len zarobit.. Ak chcete schudnut,musite jest 5 krat denne,pit vela cistej vody a nejest mastne.. to znamena vybrat z jedla kazdu kvapku tuku:) a najpoctatnejsie je cvicit aspon 10min..(lepsie je 20) a urcite schudnete,ja som dal kazdy mesiac 4kg. Na digi. vahe vidite vysledky kazdy den 100g dole.. za peniaze minute na kktiny na chudnutie si radsej kupte bezecky pas a behajte....:)
ketkos, ja nachádzam len zlé hodnotenia, tí čo tu píšu a vychvaľujú ho, ho predávajú, už som napísal všetky nicky ktoré ho chvália v tejto téme, sa prihlásili, len za účelom chválenia, tí čo nadávajú tu fungujú dlho a zaoberajú sa aj s iným, nielen s piperine
stačí sa trošku logicky zamyslieť, len keď si pozrieš ich objednávaciu stránku, je plná klamstiev. Lekár, ktorý to odporúča neexistuje, z mladého odborníka doktora PhD. MUDr. Jozefa Farárika sa na druhej stránke v Poľsku stal Paweł Siudem (to isté foto), a na ďalšej je Farárik starý dedo. Ľudia , ktorý tam píšu aj ich hodnotenia sú každý deň tie isté, len dátum je vždy nový, a samozrejme Ty nevieš pridať svoje.
A najmä, keby vynašli lieky, z ktorých sa tak ľahko chudne, tak by to brali všetci, a každý by o tom vedel :-) ak máš naozaj záujem prečítaj si diskusiu na fóre na modrykonik.sk tam sú rôzne skúsenosti, samozrejme ho chvália aj tam, ale len takí, čo sa tam prihlásili takisto len za účelom chválenia piperine forte.