Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piperine Forte na chudnutie - áno či nie?

munz

to nie je vojna odporcov alebo zástancov, ale trápna reklama predávajúcich, na totálnu blbosť

no tak viem si predstaviť v akom duchu nás budeš určite informovať, ako si úžasne schudla z piperine :-) a potom dodáš, že ale aj športuješ a zmenila si stravu, ale aj tak je to len a len z piperine :-)

Bitldzus

vidim ze tu je vojna obsahjcovia piperine forte a odporcovia ... ja mam piperine uz tyzden zatial nebudem hodnotit ale urcite Vas informujem a napisem moj pohlad

zámoček

Martina NZ, Ty si fakt myslis, ze ludia su sprosti ?

snazis sa vyuzit zeny, ktore si nevedia rady s chudnutim a su ochotne zaplatit majland za tabletku, od ktorej zazracne schudnu. Nie je to nic nove asi, zazracnych tabletiek a podvodnikov tebe podobnych je tu kopa.... akurat, ze od vsetkych kazdy kupi ten carovny liek iba raz...

baby, nedajte sa oklamat, ziadne tabletky nefunguju, keby fungovali, vedeli by o nich VSETCI a kazdy by si ich proste kupil a cely svet by bol stihly... ak chcete schudnut, JEDINA cesta vedie cez stravu (nie dietu) a cvicenie! nie je to lahka cesta, ale jedina!

munz

presne to som chcel napísať, že nikde salamaHAHA nespomína, že mäso sa má vynechať,

a martinaNZ čo tu reklamuješ piperine, akurát Ty môžeš niečo hovoriť k rozumu, lebo rozumný človek neuverí takej blbosti

SalámaHAHA

MartinaNZ, kde tam je napísané, že mäso sa nemá jesť??? napísala som, že treba jest ovocie a zeleninu, ako SORY, ked si sprostá a nevieš čítať .

MartinaNZ

ano salama dalsi vegetarian zacnite jest zeleninu lebo ludia co jedia len zeleninu resp nejedia maso su najzdravsi na svete super gratulujem k rozumu ;)

munz

SalámaHAHA však vidíš, že to tu chvália, len Tí čo tomu robia reklamu, neverím, že sa nájde ešte niekto taký blbý čo to kúpy,

aj MartinaNZ, to sem chodí len chváliť a to dosť vytrvalo

Najčítanejšie články