Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piperine Forte na chudnutie - áno či nie?

munz

Martinanz pohyb a zdravá strava úplne stačí na to aby to išlo dole, tak isto to môžeš kombinovať len čistou vodou s tým istým efektom :-)

odpovedam

martinanz, chudnes kvoli upravenemu zivotnemu stylu, nie piperine forte. vyskusaj to bez neho a uvidis, ze chudnut budes rovnako ;-).

munz

kultak, máš čistú pravdu :-)
samozrejme, že to chváli len ten čo to predáva, ja čo som videl komenty na modromkoniku je tam dosť obšírna diskusia o tom, tak tam píše kopa báb, čo to fakt skúsili, že nielen že neschudli, ale mali aj bolesti žalúdka, čo sa nečudujem, takže to nie je vôbec vhodné pre ľudí, čo musia držať hepatálnu diétu, alebo majú žalúdočné alebo žlčníkové problémy, ale to sa nikde nespomína.
Aj tam to chválili len Tí čo bolo noví zaregistrovaní, len kvôli tomu aby chválili nejaký piperine.
Rozumný človek neuverí takým bludom, a takým pofidérnym stránkam. Takže tie peniaze dajte radšej na fitko Vaše telo bude mať z toho väčší osoh.

Kultak

Obycajny podvrh a tieto komnety pise jedna osoba co tvrdia ake je to uzasne.To tu uz bolo milion zazracnych veci ako korenie,kava,bobule acai ,granatove jablka.Nic nefunguje.
Jedine co funguje zdvihnut svoju tucnu rit a zacat cvicit + znizit prijem sacharidov.

Martinanz

a nech mi este niekto povie ze piperine forte je vymysel atd pomaha asi kazdemu kto ho uziva podla toho co citam takze to nahoda nie je

tothehell

Piperine forte je fake, vyhodila som zaňho kopu peňazí a nulový účinok, nekupujte ho, je to len reklama!!!

munz

korculka69 no tak to Ti akurát pomôže popasovať sa s tukom :-)niečo také aké vynechať múku, cukor a cvičenie by pomohlo asi viac :-)