Čo si myslíte o tom prípravku na chudnutie? Nie je to zasa len nejaký podvrh? Užívali ste to niekto? Objednala som si 3-mesačnú kúru...potom dám vedieť...
Piperine Forte na chudnutie - áno či nie?
ja som sa neregistroval ... a len sa pytam chcel by som vedeit viac o piperine forte nachadzam aj zle hodnotenia aj dobre.. ty si skusal?
MartinaNZ to nie sú žiadne výsledky ale trocha chaotické výmysly predajcu, tak ako im aj ty robíš len reklamu,
a KETKOS je ďalšia nová registrácia, ktorému musíš vysvetliť "úžasné" účinky piperine????
už to začína byť dosť priehľadné, ako sa snažíte :-D
zakladateľka témy jasne napísala, že to kúpila za 70,- eur a neschudla ani kilo po mesiaci užívania, takže ona asi nemala žiadne pozitívne skúsenosti, ale len negatívne lebo vyhodila 70,- eur, kopírujem jej názor: ĽUDIA NEKUPUJTE TO, sú to len ZBYTOČNE VYHODENÉ PENIAZE!!!
a mozte nieco viac napisat o tom pripravku piperine ?
vidis ardnaxela tu potvrdila pozitivne ucinky Piperine Forte schudla ako potrebovala... vysledky hovoria za vsetko
dal som si tú námahu a pozrel som si nicky, ktoré chválili piperine alebo sa tvárili, že ho len začínajú používať tu v tejto téme a aká to náhoda, všetky tieto , ktoré som vypísal sa registrovali len kvôli piperine, a k ničomu inému sa nevyjarujú, a je ich až 10 !!!!!
to sú všetko tí čo ho akože chvália a sú s ním spokojní, napísali len jeden príspevok (MartinaNZ ich písala viac ale len o piperine) , takže je to pravda, že to píše len jeden človek, aby sa zvýšil predaj
MartinaNZ, kacickaBB, jozefinka79, cokoladkaBA, korculka69, marta66, klacika, Koleska, Pisinka, ardnaxela
martinocka79 píše v inej téme ale len odporúča piperine
tak sa asi fakt nenájde ani jeden človek (čo sa nečudujem), čo by bol s ním spokojný, tak si zvážte či vyhodíte zbytočne peniaze, radšej ich investujte do fitka, alebo zdravej stravy
ardnaxela vraj to nie je zbytočná reklama, tvoj príspevok je CIELENÁ REKLAMA, aby si zas nalákala ďalšieho chudáka
na tuk v oblasti brucha sú cviky v oblasti brucha, a určite nestačí piperine
a neviem odkedy je stolica 3 krát denne výhoda, to by si musla jesť o dosť viac ako je norma a potom by si asi nechudla, ale priberala, logické nie? alebo to tak podráždi tráviaci trakt, že musíš 3 krát?
to zješ piperine hodinu po ranajkách a o ďalšiu hodinu máš obed? po raňajkách o 2 hodiny obeduješ? alebo to pcháš do seba dokonca 2krát len doobedu???
sú to bludy ako vždy, keď to niekto takto chváli a navyše aj tá kamarátka bola zas spokojná :-D prečo nie rovno 5 kamarátok a 5 členov rodiny zázračne schudlo z piperínu, a nikomu to nerobilo problémy,
s piperinom som spokojna,objednala som si najprv na skusku 1balenie,bola som spokojna,teraz som zobrala tri balenia za vyhodnejsiu cenu,jedno balenie som odporucila kamaratke a bola tiez spokojna.jediny problem co som zaregistrovala,nemozem to jest na lacny zaludok ale jem to medzi dvoma jedlami ,hodinu po ranajkach a hodinu cca pred obedom...inak ma boli zaludok...okrem tohoto problemu je travenie v pohode,stolica pravidelna aj 3xdenne.skusila som a som spokojna,boli aj ine pripravky...tento odporucam zvlast tym zenam alebo muzom,ktori maju tuk v oblasti brucha...ja osobne som typ postavy,ktory ked priberie,priberie na celej postave..ale mala som aj tuk ,hlavne v oblasti brucha..a ten sa mi podaril zhodit...za dva mesiace som isla z velkosti 44 na velkost 40.dakujem PIPERINE....A NEROBIM IM ZBYTOCNU REKLAMU.mne zabral.
to som už niekde čítal, že to pomáha "mne aj celému okoliu" :-), niekde na modrom koníku :-D
len je zaujímavé, že tam jednotlivci (tam sa to dá lepšie odsledovať, kto je tam registrovaný len za účelom chválenia piperínu, alebo tam bežne funguje), väčšinou napíšu pravý opak, že nechudnú a navyše majú tráviace ťažkosti
bože ešte tomu fakt niekto uverí ???? :-D
Mne aj kolegyniam Piperine Forte pomahalo a uz vobec by som nepocula ze niekto by od tohto pripravku pribral
Piperine pomáha chudnúť len peňženke. Za dva týždne užívania som pribrala 1,5kg. Vylúčila som sladkosti, obmedzila chlieb. Po dvoch dňoch užívania som mala stále pocit pálenia v žalúdku a v hrtane, bolela ma hlava,tak po práci som si vždy hodinku pospala, aby som naštartovala domácu šichtu. Výsledok bol jasný