Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piperine Forte na chudnutie - áno či nie?

ucla

schudla som 30 kg cvicenim a spravnym stravovanim . Kto tvrdi , ze sa da schudnut bez toho a pomozu len ,, zazracne tabletky , tak klame . ,, Poslala by som fotku pred chudnutim a po chudnuti a bez tabletiek

maruška

som asi jedna z tých naivných a kúpila som už dávnejšie,pojedla všetky aj duplu a...jediné plus, prepáčte za úprimnosť, super stolica, ale guttalax je v tomto prípade lacnejší

munz

teší ma, že sa konečne odhodlali napísať pravdu aj takí čo to skutočne vyskúšali, a martinaNZ asi dostala padáka, lebo od začiatku decembra sa neozývajú (ona plus jej ďalšie nicky) alebo má dovolenku pred Vianocami :-)
snáď to pomôže ušetriť peniaze, zdravie a nervy ďalším nerozhodným, ktorí to nebodaj plánovali objednať, lebo to ako veselo fungujú podobné "firmy" a ich zamestnanci bez chrbtovej kosti je hnus

MILOš

žiaden zázrak sa nekona, vianoce ma vyrobca tohto výrobku a oklamany kupujuci - strateny čas a stratene investicie - lebo reklama ja klamliváááá - KED NEBUDETE SPOKOJNY Zašlete PRáZDNE BALENIE 30 KAPSULOVE NASPAT, BUDE VáM VRATENE 66€ - JE TO KLAM ,žIADNE KILA DOLE ANI VRATENIE PENAZI - LUDIA NEDAJTE SA KLAMAT .... / dal som slub vyrobcovi piperine forte že poctivo napisem do každej recenzie aky to je podvod - mali mi vrátit moje €€€

Ria001

O tom, že Piperine je len dalšie klamstvo, reklama a snaha zarobiť, Ťa môže presvedčiť možno toto - kopa pozitívnych príspevkov v tejto diskusii je napísaná bez znalosti slovenského skloňovania (čo inak vie aj malé dieťa), na ich www uvádzajú ako "dôkaz", že to funguje - týpka s plným menom a fotkou z nášho malého mesta (lenže som si to overila a taký týpek u nás nežije), plus aj na ich www je kopec chýb v skloňovaní, keď si klikneš na ďalšie info o kúpe výrobku - hneď Ti zabliká namotávacia správa, že len do konca dňa platí super zľava a namiesto 69e zaplatíš len 37e (a keď nájdu desať naivných, už majú vo vrecku peknú sumu) ´táto zľava platí každý deň (checkla som si to viac dní) - čistá psychológia, ako nalákať zákazníka...
Plus normálny výrobok sa dá kúpiť všelikde - v lekárni, obchode, na rôznych www ... lenže oni okato a násilne upozorňujú, že iba oni, jediní oni majú pravý zázračný prípravok a ak náhodou nájdeš niekde iný, to je určite falošný, ktorý Ti nezafunguje...
Som 120percentne presvedčená, že je to klamstvo a ak sa nájde blázon, ktorý to kúpi a schudne, je to vec mozgu - placebo/viera...
howk :)

munz

figu pomáha :-) neverím, že sa nájde ďalší blbec čo naletí,
smiať sa budú tí čo na tom dobre zarobia,
to nie sú žiadne posmešky, čo tu píšeme, ale snaha otvoriť ľuďom oči aby nenaleteli na podvodníkov
tieto Vaše "dialógy" medzi sebou (no skôr sa tu zabáva len jeden s rôznymi nickmi) sú totálne smiešne, ako si vzrušená z pošty HAHA

aj tak Vám už nenaletia, mali by ste zmeniť obchodnú taktiku, je to tak priehľadné HAHA

Najčítanejšie články