Čo si myslíte o tom prípravku na chudnutie? Nie je to zasa len nejaký podvrh? Užívali ste to niekto? Objednala som si 3-mesačnú kúru...potom dám vedieť...
Piperine Forte na chudnutie - áno či nie?
Dakujem za rady fakt super ze je konecne sposob pomocou piperine schudnut bez vacsej namahy
hlavne posmesky o piperine forte si nevsimaj aj mne sa smiali a teraz sa smejem ja
u mna 9 kg za tri mesiace s piperine forte takze nie je o com
dakujem za odpoved, kolkokrat denne treba uzivat piperine? to narocne ?
piperine forte podvrhom nie je ale je potrebne tiez sa okrem uzivania hybat a zdravsie stravovat
hovorite ze ten piperine forte je podvrh?
lombardo1981 palec hore :-)
tak to by bolo teraz niekomu možno dobre trápne, keby naskočili dodatočne IP adresy pod každým prihláseným menom :-)))
síce anonymne možno ani nie ... :-)
možno sa teraz začne prihlasovať zas pod novým :-)
martinaNZ nahovára každého len aby to vyskúšal, ale samozrejme nemá z toho zisk :-)
Už som to tu raz písala, ale rada to zopakujem. Keby sa každý príspevok od MartinaNZ netýkal toho jej "zázračného" prípravku na chudnutie, tak by sa aj dalo uveriť tomu, keď tu tvrdí, že ho nepropaguje...
Čert bol dlžen tie zrušené IP adresy. Len sa tu zbytočne rozmnožili živly typu MartinaNZ.
to určite, budem skúšať a kupovať šmejdy aby som tu mohol povedať, že som to fakt vyskúšal na vlastnej koži, mne stačí čo som prečítal od iných ľudí čo to vyskúšali na Tej svojej :-D
MartinaNZ bol by som zvedavý čomu vlastne Ty rozumieš na piperine, tomu čo o ňom písali na ich predajnej stránke???? kde sú len klamstvá??? k tomu sa nevyjadruješ
teraz som objavil dobrý link: www.nutraceutica.sk
kde sa píše na čo je vlastne vhodný, takže na kadečo, len nie na chudnutie, ale aspoň neumriete na rakovinu čreva :-)
PS: hoci by ste ho museli aj jesť, nielen reklamovať :-)
vidis zial niekto to nerozumie, sami neskusili piperine forte a len osocuju, munz skus a potom sa del svojimi nazormi