Čo si myslíte o tom prípravku na chudnutie? Nie je to zasa len nejaký podvrh? Užívali ste to niekto? Objednala som si 3-mesačnú kúru...potom dám vedieť...
Piperine Forte na chudnutie - áno či nie?
dakujem za odpoved Piperine Forte objednane som odhodlana sa popasovat s tukom!
Ja sa cudujem zeny ze vzdy podlahnete a doverute tymto jlamstvam za tie peniaze si mozte zaplavat kazdt tyzden a radsej si chodte zabehat.nijdy som zuadne pripravky neuzuvaka a vsetko nozte vybehat a normakne jest kla pojdu dole sporto.
kde teda baby kupujete ten Piperine Forte? pytam sa uz druhy krat:(
a mozte sem napisat konkretne efekty Piperine Forte?
ja uzivam Piperine Forte uz dva mesiace kazdy den pred prvym jedlom jedna tableta a zatial 12kg dole
Ahoj kde kupujete Piperine Forte?
dakujem
ja mam s Piperine Skusenosti, urychluje metabolizmus cize pomaha to je jasne ale treba sa aj hybat
klacika, tak ak sa budeš hýbať a dávať pozor čo konzumuješ, tak vôbec nepotrebuješ žiadny piperine, to je jasné :-) . Oni sľubujú že netreba preto nič robiť, len jesť piperine
jasne ze ked budete jest iba Piperine Forte a nehybat sa a jest k tomu sladkosti tak nic s toho nebude ziadne vysledky to vie kazdy..to je tak ze treba tomu aj nieco obetovat okrem Piperine Forte trochu sa aj hybat a davat si pozor co sa konzumuje
Kupila som, pribrala som, poslala som naspat ale peniaze (zatiasl - uz je to vyse mesiaca co som to poslala) nevratli napriek garancii.
Takze: NEKUPOVAT!!!