Čo si myslíte o tom prípravku na chudnutie? Nie je to zasa len nejaký podvrh? Užívali ste to niekto? Objednala som si 3-mesačnú kúru...potom dám vedieť...
Piperine Forte na chudnutie - áno či nie?
ja mam skusenosti s piperine a pomohlo mi ale uzivala som to len 2 mesiace... odvtedz si drzim tu istu vahu ;)
jankaaaaaaaaaaaaaa piperine nezaberá!, keď sa budeš zdravo stravovať a cvičiť, tak budeš samozrejme chudnúť aj bez zbytočného piperínu, sú to zbytočne vyhodené peniaze, a stačí aj to čo píšu tí čo ho brali, ako ich bolel žalúdok z neho
Stavim sa, ze vsetci co tu pisete ze piperin nezabera, ste sa spoliehali iba na zazracnu silu pilulky a pri tom zrali jak hovada... pilulky su len doplnok ku cviceniu a zdravemu stravovaniu a urychli to proces a priblizi vas to rychlejsie k pozadovanemu cielu.... ak chcete schudnut a mat sexi postavy, tak CVICTE, stravujte sa !!! a pilulky vam pomozu iba ako doplnok, nehovorim, ze nezaberaju...ale musi byt odozva aj z vasej strany
Lasicka89 už Vám skončila dovolenka? už tu nikto dlho nechválil piperine, tak treba zas rozprúdiť diskusiu?
alebo sa tváriš, že stále veríš, že to zaberá?
je to totálny blud, schudneš, keď niečo preto budeš robiť, a nie preto , že budeš kupovať drahé zbytočnosti :-)
ahoj, kolko treba uzivat piperine forte aby som mala prve efekty? alebo inak by som sa opytala ako dlho trva pokia lschudnem aspon 4 kg
Je to pěkná hovadina nekupovat !!! Teď podobná reklama je na fb kupte si lesk na plnější větší rty a nemusíte na botox to je další blbost . Je hodně takovych podvodů kde vám napíšou že do 30 dnu pokud výrobek nezabere tak vrátí peníze. Kecy lháři hnusní.
tak to je dobra blbost ze sa stravujes rozumne a cvicis a od piperine forte priberas ;)
reklama je navonana zdochlina asi tak nemam viac co k tomu dodat.co sa zacne reklamovat tak uz viem ze to stoji za h...o.
Nejlepší dieta je NEŽRÁT !!! OSTATNÍ JE VŠECHNO PODVOD je to asi tak, jako když Vám řeknu, že ve slupce obilí je lék na rakovinu, nikdo to neví jenom já. Tak proč si z toho neudělat super příjem, svět je velkej a vždycky se najde blbec který pošle peníze.
A jen tak pro zajímavost, kde je sídlo firmy, odpovím za Vás, v picérce!
Ani se ten pšonek nesnaží psát pořádně česky a mimochodem ten mikroskopický obraz produktu je zkrystalizovaná nafta, tak dobrou chuť.
Ja tlačím už druhú dávku aj cvičím a stravujem sa rozumne a namiesto toho aby som zhodila, som pribrala.... takže je to on ničom!!!