Čo si myslíte o tom prípravku na chudnutie? Nie je to zasa len nejaký podvrh? Užívali ste to niekto? Objednala som si 3-mesačnú kúru...potom dám vedieť...
Piperine Forte na chudnutie - áno či nie?
len ci ma vobec nejake učinky
ahoj ja uzivam piperine uz dva mesiace a ziadne vedlajsie ucinky som nezaznamenala
a už sme zas pri tom istom MartinaNZ , musíš zadať otázku pod iným menom, ktorá tu už bola položená aspoň 10 krát, že ako sa užíva piperine, aby si mohla zas odpovedať a rozprúdiť debatu?
Nedostavia sa žiadne efekty, pretože je to podvod ako aj iné podobné preparáty, ale objednávajte , nech má Martina províziu :-D, ked sa už tak veľmi snaží pár mesiacov
je to individualne, ale podla mna mesiac staci aby si mala viditelne efekty po piperine
ako dlho treba uzivat piperine forte a dostavia sa prve efekty?
Janka8403 kolko ich je v baleni a ako sa uzivaju?
presne ako to tu bolo pisane kritiziuju ludia co to nebrali este
Ahojte :-) Na podporu chudnutia môžem odporučiť bylinnú zmes Weight Balance, ktorá napomáha metabolizmu a tráveniu, konkrétne tak, že pomáha lepšie spracovať potravu, a teda nebudeš musieť toľko jesť a prijímať nadbytočné množstvá potravy, ktoré sa ti potom nevyužité ukladajú do tukov. Mne sa podarilo za pol rok schudnúť 15 kíl, viem, nie je to svetoborne veľa, ale som za to rada -odkaz odstránený- :-)
toto su podobne kritiky od ludi co piperine nebrali ako od cloveka ktory hovori ze z tohto produktu pribral