Čo si myslíte o tom prípravku na chudnutie? Nie je to zasa len nejaký podvrh? Užívali ste to niekto? Objednala som si 3-mesačnú kúru...potom dám vedieť...
Piperine Forte na chudnutie - áno či nie?
u mna uz tiez konecne zacalo piperine ucinkovat tak som velmi zvedava kam to az dotiahnem
u mna piperine pomohlo pred dvoma mesiacmi som sa vdaka nemu zmestila do siat ;)
nechapem ze takymto hlupostiam mozete verit
u mna piperine forte pomaha, nepocitujem ziadny zvyseny krvny tlak ani nic podobne, som a aj citim sa lahsia
Peperin forte ako všetky zaručene účinné a na 100% zaberajúce prostriedky na chudnutie je podvod na všetkých ktorí si ho objednajú.
Zvyšuje krvný tlak a prejavujú sa aj žaludočné problémy u ľudí ktorí ho užívajú. Nenaleťte podvodníkom ktorí vyrábajú reklamy ako účinne zaberá prostredníctvom počítačových fotografii pred a po užívaní. Takých fotiek sa da vyrobiť za hodinu stovky.
Peperin forte je podvod.
Peperin forte ako všetky zaručene účinné a na 100% zaberajúce prostriedky na chudnutie je podvod na všetkých ktorí si ho objednajú.
Zvyšuje krvný tlak a prejavujú sa aj žaludočné problémy u ľudí ktorí ho užívajú. Nenaleťte podvodníkom ktorí vyrábajú reklamy ako účinne zaberá prostredníctvom počítačových fotografii pred a po užívaní. Takých fotiek sa da vyrobiť za hodinu stovky.
Peperin forte je podvod.
on este piperine forte neskusal iba kritizuje
munz a ty si uz skusal piperine forte? len sa informujem
samka a nezmenila si aj stravu?
Užívam ho tri dni a mám problém zo žaludkom pobolieva ma a cítim prekysličenie a pritom ho užívam podla navodu 15 min. pred jedlom