Čo si myslíte o tom prípravku na chudnutie? Nie je to zasa len nejaký podvrh? Užívali ste to niekto? Objednala som si 3-mesačnú kúru...potom dám vedieť...
Piperine Forte na chudnutie - áno či nie?
moja skusenost s pepine forte za tyzden som dala dolu 3 kg
tester1967
tak 2 kila mínus za obdobie 3 + 1 mesiac s piperine, nie je pozitívny výsledok pre piperine, a aj to pripisujem tomu najdôležitejšiemu, že si vynechal bielu múku + večeru, vlastne už aj kvôli tomu by som čakal ešte väčší hmotnostný úbytok,
takže na Tvojom mieste by som to považoval za vyhodené peniaze (aspoň , že máš dobrý žalúdok :-)
..v prvom rade niesom niako zainteresovaný firmou ani diskutujúcimi....a kúpil som si šesť balení piperine forte....pred začiatkom užívania som mal cca 100 kg,čo pri výške 185 a veku 48 rokov nebolo až tak tragicke.....užíval som ho tri mesiace pravidelne..mesiac pauza..a teraz druhý mesiac....a....mám 98..a to sa snažím nejesť biele pečivo a nevečerať........záver si urobte sami....apropo...žalúdok ma nebolí ani nemám niake ine problemy....to je všetko...
Ceques no to určite :-))), je to lepšie, je to taká istá blbosť a podvod ako piperine
MartinaNZ lezú Ti tu do kapusty :-)
SAMKA a práve tie problémy so žalúdkom sú najčastejšie z piperine, však sa trošku zamyslite, aj ľudia čo majú držať pečeňovú diétu majú zakázané korenené, ostré jedlá. A tu to dostanete naraz koncentrovane v jednej tobolke, tak prečo sa nepíše, že ľudia s tráviacimi ťažkosťami by ho nemali užívať????
lebo nech ho kúpi čo najviac blcov, aby sa sypali peniaze, aj tak ho každý kúpi len raz, peniaze Vám nevrátia (klamú že Vám ich vrátia pri nespokojnosti) preto sa snaží MartinaNZ presviedčať o tom aký je úžasný, ešte aj nové nicky vymýšľa, tak to bude robiť hádam zadarmo ????
Petracka aspoň zmeň termín: produkt, lebo si jasná firemníčka :-)
to že niekto pribral, je tiež možné ale samozrejme nie z piperínu, ale preto, že sa napchával, lebo očakával, že piperine to zaňho vyrieši, ale piperine nerieši nič, takže, čo zjedol, tak sa pekne uložilo
Mrazikovazena, jasne som už pár krát napísal, že som ho neskúšal , lebo nie som taký blbý aby som financoval podvodníkov. Pochop aj Ty, že žiadne lieky na chudnutie NEEXISTUJÚ, to by tu bol každý štíhly, keby to bolo také jednoduché. A nezakladali by sa nové témy ako schudnúť....
Martina NZ, sem chodí robiť len reklamu, zaujímavé ja som sa zas s nikým nestretol ani na fórach, kto by SKUTOČNE chudol z neho.
Tieto vymyslené "nicky" tiež píše jedna osoba, však si všimnite, že všetky chváliace "nicky" (alebo tie ktoré sa tvária natoľko naivne (blbo), že fakt chcú piperine kúpiť) píšu vždy rovnakým štýlom, bez diakritiky,
však MartinkaNZ potrebuje províziu z predaja, tak pre to musí niečo urobiť :-D
nemusis sa o nic bat, zo mna sa tu tiez vkuse smeju ako aj doma ale doma uz vidia vysledky takze som spokojna s piperine a odporucam ho kde mozem, u nas v rodine uz skoro kazdy co ma trosku nadvahu sa tesi ze sme nasli sposob na rychle chudnutie
ja som este piperine enskusal ale s toho co tu citam tak mam zmiesane pocity ...
zaujimave je ze coraz viac ludi je spokojnych s piperine forte ;)