Čo si myslíte o tom prípravku na chudnutie? Nie je to zasa len nejaký podvrh? Užívali ste to niekto? Objednala som si 3-mesačnú kúru...potom dám vedieť...
Piperine Forte na chudnutie - áno či nie?
Ja som s Piperinom schudol za týždeň 10 kg, zväčšil sa mi penis o 10 cm, aktivovala sami fotografická pamäť a naučil som plynule čítať a písať po čínsky.
to je totálny odrb, že by si schudol 8 kg z piperínu, vidím za tým len snahu nabaláchať ďalších kupcov
ja som ho uzival a schudol som za 2 mesiace 8kg a ziadne diety neboli doporucujem
Gabina, tak teraz skúsiš vrátiť tie 2 balenia? Lebo sľubujú, že môžeš, alebo stále dúfaš, že z neho schudneš, ak v tom budeš pokračovať?
Bohužiaľ lieky na bezprácne chudnutie neexistujú. Ľudia, s ktorých fotkami Vás lákajú na nákup, si to poctivo odmakali, či už v stravovaní alebo cvičení, a firma si dala len tú námajú že fotky ukradla z netu :-)
Ja som si pred mesiacom objednala 3balenia a vybrala som už celé jedno a druhé som začala ale doposiaľ som nezbadala žiadne výsledky
vision
no tak ani podľa mňa nie je normálne schudnúť 3 kg za týždeň, primerané je 0,5 až 1kg ak nemáš nad 100kg,pri veľlej obezite je úbytok rýchlejší, a samozrejme ani neverím (lebo to ani nie je možné) že zmizlo také množstvo tuku z nejakého piperínu pri bežnej strave :-) fakt by si musela hladovať, a vlastne aj to by spolu s tukom ubúdali svaly, čo samozrejme nie je dobré pre organizmus
a tie tabletky neúčinkujú nijak (vlastne na majiteľov firmy majú veeeľmi pozitívny vplyv :-)
tak ako neúčinkujú tabletky na zmiznutie strijí, kŕčových žíl, zväčšenie poprsia, alebo aby plešatým narástli vlasy, taký istý blud je aj piperine, forskoline, acai, malinový ketón a podobné šmejdy
jem normalne neprejedam sa a popri tom cvicim a nenormalne by bolo keby som dala 5 kg dolu a nie 3kg . A podla mna tie tabletky ucinkuju na kazdeho inak
pepine forte nie je predmetom diskusie v tejto teme, zaloz si vlastnu :D tu sa riesi piperine forte
tak potom si ten týždeň nejedla nič iné len piperín? Lebo len tak je to technicky možné, pár zrniečok čierneho korenia Ťa ťažko zbaví 3 kíl tuku za týždeň, alebo si dokonca jedla všetko tak ako predtým? Aj ja mávam 2 kila hore - dole v priebehu pár dní podľa toho či sa vážim ráno nalačno alebo večer, možno si sa odvodnila....
je to totálne nereálne aj nezdravé :-)