Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piperine Forte na chudnutie - áno či nie?

Kelso

Ja som s Piperinom schudol za týždeň 10 kg, zväčšil sa mi penis o 10 cm, aktivovala sami fotografická pamäť a naučil som plynule čítať a písať po čínsky.

munz

Gabina, tak teraz skúsiš vrátiť tie 2 balenia? Lebo sľubujú, že môžeš, alebo stále dúfaš, že z neho schudneš, ak v tom budeš pokračovať?
Bohužiaľ lieky na bezprácne chudnutie neexistujú. Ľudia, s ktorých fotkami Vás lákajú na nákup, si to poctivo odmakali, či už v stravovaní alebo cvičení, a firma si dala len tú námajú že fotky ukradla z netu :-)

Gabina222

Ja som si pred mesiacom objednala 3balenia a vybrala som už celé jedno a druhé som začala ale doposiaľ som nezbadala žiadne výsledky

munz

vision
no tak ani podľa mňa nie je normálne schudnúť 3 kg za týždeň, primerané je 0,5 až 1kg ak nemáš nad 100kg,pri veľlej obezite je úbytok rýchlejší, a samozrejme ani neverím (lebo to ani nie je možné) že zmizlo také množstvo tuku z nejakého piperínu pri bežnej strave :-) fakt by si musela hladovať, a vlastne aj to by spolu s tukom ubúdali svaly, čo samozrejme nie je dobré pre organizmus
a tie tabletky neúčinkujú nijak (vlastne na majiteľov firmy majú veeeľmi pozitívny vplyv :-)
tak ako neúčinkujú tabletky na zmiznutie strijí, kŕčových žíl, zväčšenie poprsia, alebo aby plešatým narástli vlasy, taký istý blud je aj piperine, forskoline, acai, malinový ketón a podobné šmejdy

vision

jem normalne neprejedam sa a popri tom cvicim a nenormalne by bolo keby som dala 5 kg dolu a nie 3kg . A podla mna tie tabletky ucinkuju na kazdeho inak

valdorf

tak potom si ten týždeň nejedla nič iné len piperín? Lebo len tak je to technicky možné, pár zrniečok čierneho korenia Ťa ťažko zbaví 3 kíl tuku za týždeň, alebo si dokonca jedla všetko tak ako predtým? Aj ja mávam 2 kila hore - dole v priebehu pár dní podľa toho či sa vážim ráno nalačno alebo večer, možno si sa odvodnila....
je to totálne nereálne aj nezdravé :-)